Dzisiaj jest 22 sty 2025, 19:17

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
wiam, kupuje aprilke sr 125 na powietrzu i moglibyście napisać jak to tuningować i czy części są dostępne do tego i czy podpasują od 50ccm? no wydech od minarelli horizontal podejdzie do 125? gdzie jest wybór części do niej? ( na mielochu tylko jeden wydech i jeden cylek) i jeszcze pytanie ile to pali średnio przy jeżdzie na trasie 80, 90 km/h i na co patrzeć kupując taką apke?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja bym na twoim miejscu zainwestował w roxa 100tke części jest dużo i wygląda lepiej, nie zakładaj wydechu od 50 bo to musi być spasowany do 100/125 inaczej zamuli i nie pojedziesz więcej niż 70km/h

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Patryk0611, Nie umiesz czytać? On się pyta jak wygląda tuning w tym skuterze a nie prosi cię o propozycję innego skutera, rox vs Sr rzecz gustu, przynajmniej sr nie jest tak oklepana jak roxy nie mówię tu o wersjach 100cc tylko o budach, ja już rzygam tymi roxami wszędzie tylko roxy i roxy, mam Sr i zastanawiałem się nad przesiadką na roxa ale wczoraj przejechałem się jednym i zmieniłem zdanie, siedzi się jak na wiaderku, ogulnie głupio się czułem na nim, nawet sam właściciel przyznał że sr lepsza, komfort i wgl

dawidek858,

Mówi że będzie jeździł w trasie z prędkościa 90km/h więc zakłądam że to będą długie trasy, a np po trasnie przejechanej na roxie to bym się chyba rozsypał,

Ja wiem roxy są ładnymi moto z dobrymi silnikami ale jest tego tyle że już powoli wszyscy patrzą na to z obrzydzeniem.

"Scooter tuning is my lifestyle"

Moja SR----> Komentuj http://forum.mieloch.pl/davidssp-aprilia-sr-50-07-optyk-tuning-t285897-480.html

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
kolega pytał jak stuningować SR125 a nie co jest lepsze, pierw zacznij od wydechu, na allegro czasem pojawiają się wydechy do Maxi , potem możesz wymienić wario, ostatnio było na allegro Malossi Maxi , możesz również wymienić gaźnik ale to wzrost spalania i potem to jak w każdym skuterze, reszta napędu itp.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Aprilia SR
Po co ci tuning , kumpel ma srke 125 do 110 pociąg , do 120 się bujnie , więc wg mnie tak akurat ; )

Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ]