Dzisiaj jest 22 lis 2024, 19:25

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam. mam takie objawy na skuterze gdy go odpale łapie wysokie obroty próbowałem juz prawie wszystkiego i dalej to samo dzieje sie to tak odpalam go 1-2 sekundy i obroty ida w góre i są to takie obroty przy których skuter sam zaczyna jechać regulacja mieszanka i obrotami nic nie daje , iglica i przepustnica schodza na dół wymieniłem nawet linke gazu myśląc ze to powod jednak nie dodam że jeśli przytkam ponad połowe wlotu filtra powietrza to obroty spadaja lecz skuter chodzi wtedy nie równo i gdy dodam gazu wkręca sie tak jakby iskra była nie rowna i spadajac z obrotów gaśnie dodam ze na króćću bylo widac mikropękniecia jeśli sie go naciagneło wiec zalałęm go żywcia z utwardzaczem i obkleiłęm izolacja co powinno je zminimalizowac lecz dalej to samo dodam ze dzieje sie to wszystko po zmianie cylindra i tłoka (używanych w bdb stanie) . Dodam jescze ze z wydechu kapie mi prawdopodbnie płyn chlodniczy lecz usczelka pod głowica wydaje sie byc w dobrym stanie i na zewnatrz głowicy nic nie wydostaje sie i płyn jest teraz wylany a dalej sie lało bardzo was prosze o pomoc bo dużo osob nie raczy nawet napisac posta a nie wiem co juz mam robic więć prosze o jakies propozycje co robic i sprawdzac membranki sa minimalnie nie sczelne lecz dalem troszke smaru lecz mi to nie pasuje na objawy dotyczacze membranek poniewaz odpala dobrze . Z GORY DZIEKUJE ZA POMOC I PROSZE PODAJCIE PROPOZYCJE CO ROBIC

-- 9 gru 2013, o 11:55 --

PROSZE WAS LUDZIE PODPOWIEDZCIE MI BO NIE WIEM CO MAM ROBIC sprawdzałęm juz lewe powietrze i na kroccu i filtrze go nie ma prosze ludzie pomóżcie napewno niektórzy z was mieli podobne przypadki zrozumcie mnie nie moge tego zrobic od tygodnia !!!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ]