Dzisiaj jest 27 lis 2024, 17:30

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd: Aprilia Sr P/G
Cześć wszystkim

Mam taki problem z moją Aprilią silnik P/G Otóż jeździłem Aprilią po deszczu wszystko było ok dopóki jej nie odstawiłem i zgasła ok.30 minut później podchodzę do Aprili nie da się odpalić okazało się że była pęknięta świeca. Świeca została zmieniona ale dalej nie pali sprawdzony został klin na wale klin jest cały iskrownik był zmieniany ale na drugim nie było iskry założyłem stary iskrownik iskra jest sprawdzony został gaźnik czy nie zaciął sie pływak wszystko było w porządku membranki również lecz jest jeden problem przy odpalaniu nie świecą się ani światła ani licznik czy to jest problem?

Dziś 11.04.2014 została sprawdzona uszczelka pod głowicą czy czasem paliwo nie miesza sie z płynem chłodniczym lecz nic dalej to samo sprawdzona została cała instalacja wydaje się w porządku wszystko suche nic nie jest mokre przetarte przecięte podlewałem paliwo pod świecę lecz dalej nic co może być przyczyną ISKRA JEST PALIWO JEST KOMPRESJA JEST a nie odpala proszę o POMOC!!!! :( piszcie również na GG 19862430

-- 14 kwie 2014, 20:35 --

Problem prawie został rozwiązany motorek odpalił i teraz jest drugi problem po podłączeniu regulatora napięcia motor gaśnie co to może być ? Regulator czy coś z instalacją?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ]