Dzisiaj jest 27 lip 2025, 20:41

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: audio
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
siemka, czytalem wiele tematow na necie w sprawie zastosowaniu w audio glosnikow z komputera,lecz nic doslownie sie nie dowiedzialem :D a mam wlasnie 2komplety glosnikow nieuzywanych i czy daloby rade tak zrobic ,jakos polaczyc, zeby to dzialalo pod np. mp3 ,telefonem ?:D prosilbym o dokladne wytlumaczenie :D

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Zależy jakie masz te głośniki

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
w weekend dowiem sie wiecej xD poki co moge powiedziec ze sa z mediatech i logitech :D 2zestawy ,ale wiecej parametrow podam w weekend bo wtedy pojde na garaz ;d

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
moim zdaniem audio w skuterze to wieś.
wracając do tematu , z mp3 czy telefonu prawie nie będzie tego słychać. musisz mieć wzmacniacz

Cytuj:
moj rox na serii leci 120 tylko rolki mam na v maxxa

mam jeszcze zalany sportowy płyn chlodniczy i swiece odblokowana

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Musisz przerobić je z 230V na 12V to jest możliwe, ale z tego co się orientuje to strasznie dużo roboty...
Trynithy, wzmacniacz potrzebny zgadzam się, ale nie zgadzam się że audio w skuterze to wieś...To że są buracy, którzy jeżdżą z włączonym na full po wsi to nie znaczy że każdy tak robi ;) Ja mam i używam tego na postoju, głównie na jakiś ogniskach czy coś, więc nie pozwolę, żeby przez innych buraków oceniać wszystkich posiadających audio w skuterze tak samo

ostry-jezdziec pisze:
Doni a nie zastanawiales sie zeby poprostu strzelic przy niej z tlumika?odrazu by zwróciła uwage na ciebie.Wtedy byś pokazal co umiesz i była w szoku.I wtedy jest twoja

F*ck yeeahh !

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Audio będzie tylko dla mnie :p a nie dla pseudo szpanu :) i dlatego chce tanio i nie musi był ładnie :d byle grało
Krystej a jakie masz dokładnie głośniki i wzmacniacz i jak to gra? :P

Ostatnio zmieniony 12 sty 2012, 22:34 przez kokseed, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wzmacniacz z allegro (chiński najtańszy) Voicekraft. Dla mnie wystarcza, zajmuje mało miejsca i daje radę z moimi głośnikami. Głośniki pochodzą od zdemontowanej kolumny od wieży marki philips :D Jeden niskotonowy i jeden wysokotonowy po 20W + jakieś coś małe co ma niby 10W :D. Gra jak dla mnie wystarczająco, dam link do filmiku z yt jak testowałem jak gra z 2 kolumnami i czy wgl gra :D Teraz jest jedna z nich rozwalona, a głośniki zamontowane pod plastikami, także nic nie widać, tylko słychać :D Jak coś mogę nagrać jak gra teraz ;)
A tu filmik z testu : http://www.youtube.com/watch?v=MNWo3VHI ... 1RzDK-c53n

ostry-jezdziec pisze:
Doni a nie zastanawiales sie zeby poprostu strzelic przy niej z tlumika?odrazu by zwróciła uwage na ciebie.Wtedy byś pokazal co umiesz i była w szoku.I wtedy jest twoja

F*ck yeeahh !

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Imię: Tomasz
krystek023, Dużo roboty haha.
Wystarczy, że głośniki komputerowe mają przy wejściu do prądu "wielką cegłę" nie wiem.

Jeśli masz samą wtyczke to tak łatwo nie podłączysz, jeśli masz takie wejście jak np. ładowarka tel (tylko plastik większy) to trzeba tylko odciąć kabelek podłączyć do aku i gra. Grać gra ciszej od telefonu. Więc na dożynki się nie nadaje ;-(

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
dobra glosniki komp. to poroniony pomysl ,do audio wiec tak mam juz radio ,glosnik 120W i jeszcze jeden by mi sie przydal jaki polecacie ?czy 300W da rade pod aku ze skuta?

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 9 ]