Dzisiaj jest 06 lut 2025, 13:29

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd: Beta RR
Witam mam betę RR z 2010 roku. Kupiłem ją sprowadzoną z Francji. Po jakimś czasie zaczęła mi słabnąć jak się rozgrzała, jak była zimna to chodziła w miare dobrze. Co się dowiedziałem mam dyszę 115 a powinienem mieć 85, jeśli włożyłem te 85 nie miała siły jechać ani nic. Rozebrałem z tatą króciec i zobaczyliśmy że są lekko ale tak minimalnie te blaszki odwadzone tak na 0,5mm. czy tak powinno być ? Potem mi padł cewko moduł ( obecnie mam od suzuki ). Nie wiem co dalej robić z nim jest odblokowany ale jedzie mi tylko 60 nie więcej ma odcinkę a nie powinien mieć. Dusi się nie ma przyśpieszenia. Więc jeśli by ktoś wiedział jak mi pomóc to wielki dzięki. Pozdrawiam walcziii398. ;)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*

Pojazd:
Lepiej daj do regulacji gaznika, komus, kto sie na tym dobrze zna, bo widze, ze niepotrzebnie kombinujesz. Kolega ma w Becie tez 115 na serii i dobrze mu to jezdzi, a pali nieduzo. Jeśli zaczęła słabnąć na ciepłym, to sprawdziłbym lepiej jak wyglada cylinder.
Zdjęcie tych listków membrany mógłbyś dać do oceny :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ]