Dzisiaj jest 16 lis 2024, 23:34

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 117 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Pojazd:
W cylindrach na razie nie ma nic konkretnego zostały wszystkie ścianki grodziowe zaostrzone i okno wydechowe lekko podniesione dlatego ze na razie nie mam w planie dawania sport tłumików więc w miarę seryjnie wszystko jest;] Teraz niecierpliwie czekam na te plastiki które się malują już (x);/ No ale co poradzić jedyna nadzieja że będą może dobrze zrobione ale to już ocenicie i ja sam ocenię jak odbiorę. Silnik przedwczoraj trafił do ramy, jest już w miarę ustawiony ale nie podoba mi się ze jest tak nisko, jest przedłużka 4cm a jest nawet pewnie troszkę niżej niż seryjne s9;/ prwd. będę musiał kupić dłuższy amortyzator;/

Porting Silników 2T/4t, Składanie, Remonty. Dobre Ceny, Wykonanie na Wysokim Poziomie! tel.606550800

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Kamil Z. maluje Ci te plastiki tak ?? Jak on to jak tylk wyzdrowieje i będzie cieplej jade na inspekcje. Jak malował plastiki jakieś dla jakiegoś tam kumpla ze szkoły do speeda to nawet nawet pomalował. Miejmy nadzieję że dobrze je zrobi.

To powodzenia przy Kymco majster.

A może większa podwyżka zamiast tego amorka wyższego ??

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:

Pojazd:
Tak wykończeniem tego co zacząłem i lakierowaniem Zajął się Kamil. Ogólnie na jego skuterze widziałem i ładnie to było zrobione zobaczymy jak będzie z moimi ;) Z podwyżką jest ten problem ze mam już 4cm jaki jest sens jakiś pałąk nie będzie to estetycznie wyglądać i nie będzie wytrzymałe;/ lepiej chyba amortyzator dłuższy od mojego, może akurat wtedy wyrobi;] Jaki byście mi polecili amortyzator oczywiście z regulacją najlepiej?

Porting Silników 2T/4t, Składanie, Remonty. Dobre Ceny, Wykonanie na Wysokim Poziomie! tel.606550800

Tytuł:

Pojazd:
Witam przepraszam za ppp. Z plastikami ogólnie teraz same problemy polakierowane ale.. tak Si ę zastanawiałem nad tym skuterem i jeśli bym dostał dobre pieniądze za silnik prwd bym go sprzedał. Jeśli byłby ktoś zainteresowany pisać na PW bądź GG może akurat. Istnieje tez możliwość zamiany na skuter bądź coś z biegami za silnik i niewielka dopłata z mojej strony. Jeśli bym sprzedał ten silnik to robił bym bardzo mocne 50cc bądź sporta w 70cc.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
to było do przewidzenia że w koncu twinkit bedzie predzej czy późnej na sprzedaż. jak zrobisz zwykłe 70 cc to zainteresowanie spadnie bo tego jest pełno wszedzie . chodziło własnie najbardziej o te bicilindro to miało być kozackie a bedzie jak zwykle dupa . pozdr

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
marcinek, tak jak "lakiernik" pomalował plastiki to też byś zły był.

Nie ma lipy robisz to a nie bo coś skończyć nie możesz

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Tytuł:

Pojazd:
Zachęcać mnie troche to będę to kontynuował ale przyznam kusi mnie sprzedać silnik dołożyc pare zł i sprawic sobie samochód;/bartos212, tak dla twojej informacji teraz chce mi policzyc 12 elementów po 25zł . . . tyle w tym temacie, ale jeśli by ktoś wiedział, bądź miał komplet dobrych plastików w org bądź dobrze pomalowanych pisać bo na te teraz nawet patrzeć mi sie nie chce, bo odcien też pomylony miał byc Ral 2009 przez przypadek zobaczyłem że jest 2008;(.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
sory że nie będę dopingował tematu, ale jestem tego samego zdania co autor, za gotowy skuter nie dostaniesz ogromu pieniędzy, jakbym miał kupca na silnik za dobrą cenę to sprzedałbym wszystko i kasa na auto albo lepsze moto jest, w końcu masz 17 lat :wink: ja też jestem w Twoim wieku i zaczynam myśleć trochę innymi kategoriami :mrgreen: a ten silnik nie jest typowym i części też nie łatwo zdobyć :( przez to mogą być problemy przy dalszej eksploatacji :roll:

Tytuł:

Pojazd:
Projekt nadal będzie kontynuowany. Wczoraj był znowu zakup niekontrolowany a mianowicie Licznik Koso KRS http://allegro.pl/koso-krs-bcm-i2092651 ... ?source=oo Zobaczymy może akurat będzie chodził;)
Wczoraj były próby podjęcia sie robienia elektryki ale ja patrzyłem na nią, ona na mnie i obydwoje nie wiedzieliśmy co dalej:D Co do silnika to poskładany, płuki zaostrzone okno wydechowe bardzo lekko podniesione wręcz ogarniete z nagaru lekkiego i tyle narazie. Więcej będę robił gdy będą miały zawitać sport wydechy bo teraz to by nie miało sensu.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
mateusz1_8 pisze:
ja też jestem w Twoim wieku i zaczynam myśleć trochę innymi kategoriami a ten silnik nie jest typowym i części też nie łatwo zdobyć przez to mogą być problemy przy dalszej eksploatacji

Dlatego ten silnik nie jest dla każdego tak samo ktoś chce zrobić skuter zeby go zostawić i zeby się stał jego oczkiem w głowie oczywiście drugim po dziewczynie :mrgreen:

"Odważni nie żyją wiecznie, za to ostrożni nie żyją wcale ... "

Sprzedam moją niunię
http://tablica.pl/oferta/kymco-super9-s ... 30S9d.html

Tytuł:
**

Pojazd: Honda NSR 125 STUNT
dawaj więcej fotek z prac :P

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: PIAGGIO TPH/KTM SX 85
hoho projekt kozak czekamy na filmik jak chodzi to cudeńko :P

Zajrzyj i zostaw swoją opinie TPH NoWa DuSzA
Obrazek
Zajrzyj i zostaw swoją opinie TPH NoWa DuSzA

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Gp1 Racing, TZR 125
Mówiłeś, że chciałbys sportowy wariator wsadzic.

link do Ebay: http://www.ebay.com/itm/italjet-formula ... 5d3202cfab

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
skolsik13, wpierw trzeba wydech ogarnąć

TANIO GG 10293344

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tu wariator pasuje od zwykłego morini, nie ma co przepłacać...

Moja Formula TwinKit

http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=61700

Tytuł:

Pojazd:
W tygodniu będzie kolejny up Licznik Koso, Stan nie wiadomo zobaczymy jak odpali to go zrobię tak ze będzie wyglądał jak nóweczka.
Z lyl, Już się dogadujemy i będę już miał prwd wszystkie części mi potrzebne do złożenia skuterka. Bo Brakuje takich rzeczy jak; Zacisk Hamulca tył, Trzeba zrobić redukcję węży na głowice i pompę bo moja są za cienkie,
Dłuższy Amortyzator Paioli jak nie od lyl, to Kupię inny z Regulacją.
Dzisiaj to by było na tyle, plastików tez jeszcze nie pokazuje bo nie wiadomo jak wszystkie wrócą do "Lakiernika..." To zrobię jak skończy a jak ja będę miał robić to dodam zdjęcia i ocenicie tą prace, i wszystko sam sobie poprawie;/ I jeszcze taka namiastka tej całej sytuacji Odcień jaki miał byś też został pomylony i jest jak dla mnie całkiem inny(Gorszy!):(
Zachęcam do komentowania bo skończy się tak że nie będzie mi się chciało dodawać Upów. Bo widać że Twin nie jest ciekawą i inny rzeczą więc po co;*

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
No S9 na kozaku , z tym silnikiem będzie kosa w uj... :D składaj to i wstaw fotki
bo aż jestem ciekaw jak to będzie wyglądało no i oczywiście filmik jak to jeździ :D
Powodzonka w pracach .

Wpadnij do mnie :<

Obrazek

Wejdź i oceń mojego speeda
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=96909

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Damian daj więcej zdjęć to na pewno będzie większe zainteresowanie

TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212 pisze:
Damian daj więcej zdjęć to na pewno będzie większe zainteresowanie

X2

Damian jak by to był Rox to byś tu miał taki spam :angry:
Tak to jest i tyle. Ale widzisz ja wole Kymco. jJest tego troszeczkę mniej na ulicach jak nie to same serie :D i jak masz odwalone Kymco to zawsze odróżniasz od innych Koniec .

Pozdro Damian dawaj upy ale myśle , że Damian da fotki jak będzie większy Up i tyle ale myśle , że warto rozwijać ten temat

"Odważni nie żyją wiecznie, za to ostrożni nie żyją wcale ... "

Sprzedam moją niunię
http://tablica.pl/oferta/kymco-super9-s ... 30S9d.html

Tytuł:
*

Pojazd:
Więcej zdjęć dawaj to zainteresowanie na pewno wzrośnie :) , co do kymco to z tym silnikiem będziesz latał :mrgreen: , czekamy na zdj plastików i licznika :wink:

Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 117 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następna