Dzisiaj jest 15 lis 2024, 4:30

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Brak rezo AM6
*

Pojazd: Rieju RR
Witam. Mam rieju rr 50. Mam tam serię, tylko z tym, że po zatarciu wsadziłem też 50, ale na nicasilu od CPI, ale to nie jest problem. Czy na tamtym czy na tym ciągnie ciągle tak samo. Nie jest w ogóle wyczuwalne rezo. Nie wiem czy to tak ma być (fakt, że to mi nie przeszkadza), ale mnie to ciekawi. Fakt, że jak jadę we 2 osoby pod górkę czy mam zamiar wyprzedzać to nie muszę redukować, bo ciągnie cały czas. Sprzęgiełko nóweczka i olejek tak samo (już myślałem, że to wina sprzęgła). Wszystko w serii. Wydeszek wybebeszony bez żadnych wat i rurek i to samo. Mam drugie Rieju MRX, gdzie jest założona malinka i też seryjny wydech, ale tam rezo czuć ewidentnie. Fakt faktem, tamto nie ma siły zakręcić kołem. Czy seria tak ma czy gdzieś jest jakiś problem? I też mam drugie pytanie. Jaki bym musiał wsadzić setup (70cm), tak, aby nie było specjalnie czuć tego rezo, bo wg mnie jak ma ciągnąć to niech już ciągnie od początku, a nie dopiero w określonym zakresie obrotów.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ]