Dzisiaj jest 07 sie 2025, 13:38

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
no niestety nie tylko ode mnie zalezy zeby bylo qwerty ;/ pojde jutro zobacze te motorolke w salonie , pomacam i wgl. moze faktycznie to sympatyczny fon jest , tylko mam nadzieje ze android nie tak zrąbany jak w x10mini pro.
zalezy mi na cenie , i tak mialem kupic za 300 kome , ale stwierdziłem ze doloze drugie tyle to i bedzie na dłużej :) więc zostaje 600 zł za nowy ;]
motorolka milestone-fajny bajer , ale właśnie poza budżet , może później :)
jak nie flipout to c6 , ew n97 i na końcu HTC touch pro
PS.co do corby to moja siostra ma i poprostu dotyk to tam działa jakby chciał a nie mógł , ale ogólnie to ten plastik miał być dla nastolatek i jest :)

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Kolego polecam Ci na windowsie HTC diamond lub hd zajebis**te telefony... mi sprawdza sie diamond wypas koma.. wlasnie pisze z niego tego posta wygodny itp... jak chcesz to ci x1 moge zalatwic za 250 ,- tez zaje*sty kombajn...

Drag set : ***

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: GOLFS ROYCE TRZECI
xEEzo pisze:
Kolego polecam Ci na windowsie HTC diamond lub hd zajebis**te telefony... mi sprawdza sie diamond wypas koma.. wlasnie pisze z niego tego posta wygodny itp... jak chcesz to ci x1 moge zalatwic za 250 ,- tez zaje*sty kombajn...

dobra dobra spkojnie bo bedziesz miał mokro. windows na telefon ;/ szału nie ma chodz dział poprawnie

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
Dotykowy to on nie jest ale Nokia E72 może być telefonem warta grzechu. Wszystko co mieć telefon to ma.

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
czarekcw pisze:
Dotykowy to on nie jest ale Nokia E72 może być telefonem warta grzechu. Wszystko co mieć telefon to ma.

Nie, nie jest warta kupna. Dlaczego?
1. Symbian
2. Absolutny brak różnic w stosunku do E71, a cena rośnie
3. Niewygodna i mała klawiatura
4. Mały ekran

xEEzo pisze:

Touch Pro 2 byłby z nich lepszy, a wady X1 opisałem w moim pierwszym poście w tym temacie. X1 nie ma dużego wsparcia na xda-devs, ma za głęboko osadzony ekran, przez co kurz szybko się zbiera w rowkach, a obsługa ekranu przy krawędzi bez rysika to masakra. Więcej?

dejwid333 pisze:
jak nie flipout to c6 , ew n97 i na końcu HTC touch pro

Ani flipout, ani C6, ani n97 nie są warte swojej ceny. Touch Pro (jeśli chodzi Ci o pierwszą odsłonę) nie jest zły, ale druga wersja ma najwygodniejszą klawiaturę ze wszystkich qwerciaków i naprawdę niezły głośnik jak na biznesówkę.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kasztanovy pisze:
1. Symbian
4. Mały ekran

ad 1.- dla mnie Symbian to zaleta, dla mnie telefon służy do gadania, sms'owania, czasem GPS i surfowanie w necie. Niewątpliwą zaletą jest odczyt plików Office i PDF.

ad 2.- poczytaj sobie trochę o specyfikacji technicznej E71 i E72 wtedy pisz bo widzę że nie wiesz jaka jest prawda.

ad 3.- mała i niewygodna klawiatura? Mam duże palce i wygodnie mi się ją obsługuje a klawiaturę ma znacznie lepszą od np E52, dla mnie niewypał.

ad 4. - standardowy ekran, dla mnie jest dobry. To nie jest dotykowy telefon zaznaczmy.

Kasztanovy pisze:
Touch Pro (jeśli chodzi Ci o pierwszą odsłonę) nie jest zły, ale druga wersja ma najwygodniejszą klawiaturę ze wszystkich qwerciaków i naprawdę niezły głośnik jak na biznesówkę.

Miałem Touch Pro 2 przez 3 miechy na spisie rolnym- tak dennego telefonu to nigdy nie miałem- baterię trzeba PRZYNAJMNIEJ raz dziennie jak nie dwa. Skoro to telefon biznesowy to bateria powinna długo trzymać tak jak w E72 a nie tyle co kot napłakał. Klawiatura QWERTY jest mniej wygodna od klawiatury w E72.

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
czarekcw pisze:
Kasztanovy pisze:
1. Symbian
4. Mały ekran

ad 1.- dla mnie Symbian to zaleta, dla mnie telefon służy do gadania, sms'owania, czasem GPS i surfowanie w necie. Niewątpliwą zaletą jest odczyt plików Office i PDF.

ad 2.- poczytaj sobie trochę o specyfikacji technicznej E71 i E72 wtedy pisz bo widzę że nie wiesz jaka jest prawda.

ad 3.- mała i niewygodna klawiatura? Mam duże palce i wygodnie mi się ją obsługuje a klawiaturę ma znacznie lepszą od np E52, dla mnie niewypał.

ad 4. - standardowy ekran, dla mnie jest dobry. To nie jest dotykowy telefon zaznaczmy.

Kasztanovy pisze:
Touch Pro (jeśli chodzi Ci o pierwszą odsłonę) nie jest zły, ale druga wersja ma najwygodniejszą klawiaturę ze wszystkich qwerciaków i naprawdę niezły głośnik jak na biznesówkę.

Miałem Touch Pro 2 przez 3 miechy na spisie rolnym- tak dennego telefonu to nigdy nie miałem- baterię trzeba PRZYNAJMNIEJ raz dziennie jak nie dwa. Skoro to telefon biznesowy to bateria powinna długo trzymać tak jak w E72 a nie tyle co kot napłakał. Klawiatura QWERTY jest mniej wygodna od klawiatury w E72.

1. Symbian to wada, widocznie nie miałeś dłuższego czasu telefonu chociażby z WebOS, iOS, czy Androidem. PDF, Office, to wszystko masz na 90% innych systemów i działa to 5x szybciej i sprawniej, no i wygodniej czytać pdf na ekranie 3.6" niż na cudownym 2.4" GPS przy tak małym ekranie i bez Automapy - najlepszego programu nawigacyjnego dostępnego tylko na WM i iOS? Niee, to nie przejdzie, musiałbyś sobie w samochodzie ten telefon chyba 20cm od głowy przyczepić. Surfowanie po sieci na takim ekranie to też porażka.
2. Wow, co za radykalne zmiany, inna obudowa, numerek systemu wyższy o 1. Naprawdę, warto dopłacić dla tych zamułów, cholernie niewygodnej klawiatury, cegłowatości, no i oczywiście ekranu wielkości paznokcia. Naprawdę, zapiera dech w piersiach, a szczególnie cena, w której mógłbym mieć Touch Pro 2 + folie ochronne + kaburę + bóg wie jeszcze co + prawdziwe słuchawki (nie zapominajmy, że symbian nie nadaje się za cholerę do muzyki).
3. E52 to nie qwerciak, to po pierwsze, a po drugie - chyba masz małe palce, bo ja osoba ponad 190cm wzrostu mam palce jak rolnik, i za cholerę nie mogłem napisać poprawnie słowa dłuższego niż 5 liter na wielkiej trójcy nokii - e63, e71, e72. Poza tym, ta klawiaturka wygląda po prostu śmiesznie, jak w telefonie dla sześciolatka z placu zabaw, porównując ją do klawiatury z ów HTC.
4. 2.4 to mało nawet jak na telefon niedotykowy, 2.8" to dobra wielkość. Miałem 2.8" + wygodną qwerty w E61i, ale ten telefon to też symbianowy niewypał.

Mniej wygodna od klawiatury w E72? Koń by się uśmiał. 100% ludzi na pewnym forum, stwierdziło że ta klawiatura jest znacznie wygodniejsza od tej w E72, do tego nie zajmuje połowy miejsca na froncie telefonu, no i ma oddzielny ciąg numeryczny, jest mocno podświetlana, i nie jest to 1 kawałek gumoplastiku jak w E72. I na koniec - proszę, nie porównuj czasu baterii telefonu z ekranem 3.6" i 2.4", bo to niepoważne, do tego TP2 ma mocniejszy głośnik, MA DOTYK, wiec jest dwie generacje do przodu, ma system operacyjny z prawdziwego zdarzenia, a nie zabaweczkę, na której bez złamania systemu zrobisz tyle co nic. Coś jeszcze? Proszę bardzo, chętnie podyskutuję.

Co do tematu: Jest jeszcze dość stary, ale jary HTC Dream znany jako G1. Może specyfikacja nie powala, ale za to jest to telefon z androidem, wygodną qwerty, i wielkim wsparciem na forum xda (jeśli szanowny miłośnik symbiana powyżej nie wie co to - niech sobie wygógla). Jedyne co w tym telefonie mi nie pasuje to dość niski potencjał bez modyfikacji i jakość wykonania.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Kasztanovy pisze:
1. Symbian to wada, widocznie nie miałeś dłuższego czasu telefonu chociażby z WebOS, iOS, czy Androidem. PDF, Office, to wszystko masz na 90% innych systemów i działa to 5x szybciej i sprawniej, no i wygodniej czytać pdf na ekranie 3.6" niż na cudownym 2.4" GPS przy tak małym ekranie i bez Automapy - najlepszego programu nawigacyjnego dostępnego tylko na WM i iOS? Niee, to nie przejdzie, musiałbyś sobie w samochodzie ten telefon chyba 20cm od głowy przyczepić. Surfowanie po sieci na takim ekranie to też porażka.
2. Wow, co za radykalne zmiany, inna obudowa, numerek systemu wyższy o 1. Naprawdę, warto dopłacić dla tych zamułów, cholernie niewygodnej klawiatury, cegłowatości, no i oczywiście ekranu wielkości paznokcia. Naprawdę, zapiera dech w piersiach, a szczególnie cena, w której mógłbym mieć Touch Pro 2 + folie ochronne + kaburę + bóg wie jeszcze co + prawdziwe słuchawki (nie zapominajmy, że symbian nie nadaje się za cholerę do muzyki).
3. E52 to nie qwerciak, to po pierwsze, a po drugie - chyba masz małe palce, bo ja osoba ponad 190cm wzrostu mam palce jak rolnik, i za cholerę nie mogłem napisać poprawnie słowa dłuższego niż 5 liter na wielkiej trójcy nokii - e63, e71, e72. Poza tym, ta klawiaturka wygląda po prostu śmiesznie, jak w telefonie dla sześciolatka z placu zabaw, porównując ją do klawiatury z ów HTC.
4. 2.4 to mało nawet jak na telefon niedotykowy, 2.8" to dobra wielkość. Miałem 2.8" + wygodną qwerty w E61i, ale ten telefon to też symbianowy niewypał.

1. Nie wiem czy na innych telefonach działa to szybciej ale odczyt Worda, Excela czy PDF jest dla mnie satysfakcjonujący i nie powiem złego słowa. Firmowa nawigacja Nokii jak na produkt dostępny do telefonów to jest bardzo dobry, nie jest to klasa zwykłych nawigacji samochodowych ale nie przesadzaj już proszę o tym ekranie... Skoro masz słaby wzrok to może kupić ci okulary?
2. No i dalej nic nie wiesz na temat zmian poczynionych w E72: aparat 5 mpx, szybszy procesor, inne wejście do słuchawek itp. Jeśli E72 jest cegłowata to co powiedzieć o HTC Touch Pro 2? Waży ten telefon tyle że spodnie z tyłka spadają a wielkością przebija telefony starsze o 15 lat... A no i ten HTC może się poszczycić naprawdę dużą ilością pikseli i lampą błyskową. A co do słuchania muzyki to też nie wiem co masz do E72, nie jest to może jakiś niewiadomo jaki sprzęt ale pozytywnie słychać muzykę.
3. A ja mam 187 cm wzrostu i też jestem sporej budowy ciała i dla mnie ta klawiatura absolutnie mi odpowiada jak i ukształtowanie ich. Skoro telefon biznesowy cię tak śmieszy to jesteś dla mnie dziwny.
4.Dla ciebie mały, dla mnie w sam raz. Każdy ma swoje zdanie.

Kasztanovy pisze:
Mniej wygodna od klawiatury w E72? Koń by się uśmiał. 100% ludzi na pewnym forum, stwierdziło że ta klawiatura jest znacznie wygodniejsza od tej w E72, do tego nie zajmuje połowy miejsca na froncie telefonu, no i ma oddzielny ciąg numeryczny, jest mocno podświetlana, i nie jest to 1 kawałek gumoplastiku jak w E72. I na koniec - proszę, nie porównuj czasu baterii telefonu z ekranem 3.6" i 2.4", bo to niepoważne, do tego TP2 ma mocniejszy głośnik, MA DOTYK, wiec jest dwie generacje do przodu, ma system operacyjny z prawdziwego zdarzenia, a nie zabaweczkę, na której bez złamania systemu zrobisz tyle co nic. Coś jeszcze? Proszę bardzo, chętnie podyskutuję.

Może dla ciebie jest to zaleta że klawiatura w HTC jest wysuwana i przez to telefon i waży naprawdę dużo i wygląd jest po prostu śmieszny ale mnie taki stan rzeczy nie ciekawi. No tak- E72 wyszła dwa lata temu i niby HTC jest taki "pro" że nie potrafią porządnej baterii wyprodukować. A złamanie Symbiana nie jest rzeczą trudną.

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
czarekcw pisze:
Kasztanovy pisze:

1. Nie wiem czy na innych telefonach działa to szybciej ale odczyt Worda, Excela czy PDF jest dla mnie satysfakcjonujący i nie powiem złego słowa. Firmowa nawigacja Nokii jak na produkt dostępny do telefonów to jest bardzo dobry, nie jest to klasa zwykłych nawigacji samochodowych ale nie przesadzaj już proszę o tym ekranie... Skoro masz słaby wzrok to może kupić ci okulary?
2. No i dalej nic nie wiesz na temat zmian poczynionych w E72: aparat 5 mpx, szybszy procesor, inne wejście do słuchawek itp. Jeśli E72 jest cegłowata to co powiedzieć o HTC Touch Pro 2? Waży ten telefon tyle że spodnie z tyłka spadają a wielkością przebija telefony starsze o 15 lat... A no i ten HTC może się poszczycić naprawdę dużą ilością pikseli i lampą błyskową. A co do słuchania muzyki to też nie wiem co masz do E72, nie jest to może jakiś niewiadomo jaki sprzęt ale pozytywnie słychać muzykę.
3. A ja mam 187 cm wzrostu i też jestem sporej budowy ciała i dla mnie ta klawiatura absolutnie mi odpowiada jak i ukształtowanie ich. Skoro telefon biznesowy cię tak śmieszy to jesteś dla mnie dziwny.
4.Dla ciebie mały, dla mnie w sam raz. Każdy ma swoje zdanie.

Kasztanovy pisze:

Może dla ciebie jest to zaleta że klawiatura w HTC jest wysuwana i przez to telefon i waży naprawdę dużo i wygląd jest po prostu śmieszny ale mnie taki stan rzeczy nie ciekawi. No tak- E72 wyszła dwa lata temu i niby HTC jest taki "pro" że nie potrafią porządnej baterii wyprodukować. A złamanie Symbiana nie jest rzeczą trudną.

1. OviMaps, czy jak to się zwie nie dorasta do pięt Automapie. Nie, nie przesadzam, i mam dobry wzrok. Po prostu telefon kosztujący takie pieniądze powinien mieć większy ekran, no i piszę to wszystko w porównaniu do TP2. Zresztą.... Popatrz sobie na inne POWAŻNE qwerciaki od HTC, żaden z nich nie ma tak małego ekraniku jak ta nokia. Nie dość, że nie poczytasz na tym komfortowo bardzo małego druku (przez rozdziałkę), to i niewiele zobaczysz na mapie gps, stronie internetowej, czy gdzie tam sobie chcesz.
2. Szybszy procesor, wow, extra, powiedz mi czemu nadal symbian na tym telefonie = szambian? Chodzi wolno, za wolno, jak na telefon za takie pieniądze. 5mpx, super, tylko megapiksele, lampa błyskowa czy inne parametry na papierze nie czynią aparatu dobrym. Nie mówię, że w TP2 jest nie wiadomo jaki aparat, ale porównując telefon sprzed 2008 z telefonem z bodajże 2010 nokia wypada naprawdę śmiesznie śrubując parametry i naciągając na to klientów (głównie polaków pamiętających i ceniących nokię z czasów 3210 - niestety, to już inna marka, poczekajmy 5 lat i wymrze jak ericsson, jeśli nikt jej nie przejmie). Nie waży wiele, chyba masz jakąś fobię w tym temacie, albo po prostu za krótko go miałeś porównując do tej supermeganabajerzeodkrywającąkołonanowo nokii. Inne wejście słuchawek - cudownie, szkoda tylko, że odtwarzacz jest tak przestarzały, że .flac nie odtworzysz - witamy w symbianie. Do tego naprawdę denna jakość dźwięku, jak w każdej nokii. Posłuchać nie znaczy słyszeć trzaski i pierdy - po prostu trzeba wczuć się w głębię, której w 99% tych cudownych nokii nie słychać.
3. Mi absolutnie nie odpowiada, tak jak mojej dziewczynie (nie, nie ma tipsów), mamie, siostrze, psu i chomikowi. Nie dość, że nie ma ciągu numerycznego, nie da się na twardo włączyć capsa czy fn, to jeszcze jest tak mała, że jeden klawisz to mniej niż 1/3 powierzchni kciuka (mojego oczywiście).
4. Ofc, spoko.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: GSX-R k5, Probe II
Jeśli chcesz "normalnie" używać telefonu to windowsa nie bierz, przynajmniej nie tego starszego, który był w HTC Diamond/Touch Pro itp. Po kilku dniach będziesz miał ochotę rzucać telefonem o ścianę. Ogólnie tak się zraziłem do tego systemu, że już nigdy więcej nie kupię telefonu na windzie.
Najlepszą rzeczą, jaką mógłbyś zrobić jest dozbieranie kilku stówek i kupno używanej Motoroli Milestone. Ewentualnie, jeśli tel ma służyć do dzwonienia i SMS'owania, a nie do gierek to kup G1'kę a resztę na benzynę zostaw :P . Motorola ma dobrą QWERTY, świetny procesor graficzny (nie wiem, czy tak dokładnie się to nazywa, ale każdy wie o co chodzi) i dobry wyświetlacz. Niestety zablokowany przez Motorolę bootloader nie umożliwia zmiany ROM'ów. Z kolei G1, mimo że oficjalnie nie wspierany, dalej cieszy się dużą popularnością, a w ROM'ach możesz przebierać ile chcesz. Moim zdaniem ma lepszą QWERTY. Wiadomo, że procek słabszy, ramu mało i z nowych gier nic nie będzie, ale nie jest tragicznie. Problem tylko, że nowe na allegro są w chorych cenach, więc musiałbyś kupić jakąś używkę w idealnym stanie.
Symbian... Właśnie sprzedałem Nokię N82. Kupiłem ją szczerze mówiąc z ciekawości, bo dawno nie miałem tego systemu. Całe szczęście, że udało mi się ją kilka dni temu sprzedać, a nawet zarobiłem na niej 20zł :mrgreen: . No cóż, nie podchodzi mi ten system. Nie chcę się rozpisywać dlaczego.
Obecnie używałem kilka miesięcy zwykłego Sony Ericssona W705. Mogę tylko powiedzieć, że telefon mnie nie zawiódł. Wi-Fi o dziwo działa baardzo szybko, można się bawić w przerabianie ikonek czy flash menu. Jeśli komuś zależy wyłącznie na Wi-Fi, a nie na systemie operacyjnym czy QWERTY, to z całego serca mogę polecić tego SE. Tymczasem czekam na przesyłkę z HTC Desire :wink: .
Pozdrawiam.

Najtańszy https://modafinil-sklep.com.pl sklep z Modafinilem
Pewne https://tabletki-poronne.com i skuteczne tabletki wczesnoporonne.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
FiRe pisze:
Jeśli chcesz "normalnie" używać telefonu to windowsa nie bierz, przynajmniej nie tego starszego, który był w HTC Diamond/Touch Pro itp. Po kilku dniach będziesz miał ochotę rzucać telefonem o ścianę. Ogólnie tak się zraziłem do tego systemu, że już nigdy więcej nie kupię telefonu na windzie.

FiRe pisze:
[...]Tymczasem czekam na przesyłkę z HTC Desire .

Zdecyduj sie :D Czy chcesz na windowsie czy nie :D haha

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: GSX-R k5, Probe II
HTC Desire jest na Androidzie, a ten system bardzo przypadł mi do gustu ;).

Najtańszy https://modafinil-sklep.com.pl sklep z Modafinilem
Pewne https://tabletki-poronne.com i skuteczne tabletki wczesnoporonne.

Ostatnio zmieniony 15 kwie 2011, 20:32 przez FiRe, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

FiRe pisze:
Niestety zablokowany przez Motorolę bootloader nie umożliwia zmiany ROM'ów.

ale od czego śa modyfikowane (np CM7) :mrgreen:

a co do tego bootloadera to cos widziałem ze motorola chce sie tego pozbyć bo maja duzo skarg uzytkowiników ;P albo jak nie motorola to podobno maja spore postepy w złamaniu tego kodu na BOOT (przeczytane na forum w poscie więc nie wiem na ile to prawdziwe )

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Na 90% biore flipouta , poprostu jest fajna jak ją dzisiaj pomacałem i wgl. :] nie trzeba mi teraz komy jakby biznesowej(jak obecna 6210 navi - jest za sztywna) , a za rok i tak bd mogl zmienic wiec luz.Zdam relacje jak przyjdzie ;] następną komą bedzie HTC albo Blackberry , nie ma uja :DD Dzięki za pomoc !

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dobra obniżam poprzeczke bo nie chce wpakować kasy w shitt. Ważne aby koma miała dobry aparat , dotykowa , z systemem jakimś ( dowolnie - symbian czy android ) i WiFi , do 600 zł nowa!
Z góry wielkie dzięki ! Nie pytajcie czemu nie wzielem flipouta :D

Obrazek

Ostatnio zmieniony 17 kwie 2011, 20:24 przez dejwid333, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
FiRe pisze:
eśli chcesz "normalnie" używać telefonu to windowsa nie bierz, przynajmniej nie tego starszego, który był w HTC Diamond/Touch Pro itp. Po kilku dniach będziesz miał ochotę rzucać telefonem o ścianę. Ogólnie tak się zraziłem do tego systemu, że już nigdy więcej nie kupię telefonu na windzie.

1. Na standardowym romie to i większość androidowców jest dnem.
2. Ja jakoś miałem (i nadal mam) ze 3 telefony na WM i nie narzekam. Energy Rom z xda + kilka usprawnień w regedicie + czasami OC i działa wszystko cudownie.

dejwid333 pisze:
Dobra obniżam poprzeczke bo nie chce wpakować kasy w shitt. Ważne aby koma miała dobry aparat , dotykowa , z systemem jakimś ( dowolnie - symbian czy android ) i WiFi , do 600 zł nowa!
Z góry wielkie dzięki ! Nie pytajcie czemu nie wzielem flipouta

Właśnie pakujesz kasę w shit.
System dowolny? Jeśli Ci na systemie nie zależy, to kup sobie coś bez niego, np. Jet S8000
Dobry aparat - flipout go nie ma, wi-fi - poużywasz kilka dni i stwierdzisz, że ekran jest za mały.
Wielki błąd popełniasz kupując ten szajs...

Tytuł:
Awatar użytkownika

dejwid333 pisze:
Nie pytajcie czemu nie wzielem flipouta

Kasztanovy pisze:
Wielki błąd popełniasz kupując ten szajs...

:)

a moze x8 black ? albo spica (tylko cięzko o nowy )

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
System to konieczność - przynajmniej odpali mi praktycznie wszystko czego potrzebuje i wrazie co moge dograć aplikacje mi potrzebne.W gre wchodzi wszystko , blackberryOS , WM , android , symbian , Bada - cokolwiek :] Czekam na propozycje :) Galaxy Spice - hmm zastanowie sie ;]

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
JaJeCkO pisze:
albo spica (tylko cięzko o nowy )

Tutaj przydałoby się pytanie czy będzie modował, bo jeśli nie będzie, to ten telefon nawet jako budzik się nie sprawdzi.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
jasne ze bym modował oprogramowanie ;] jeśli byłaby taka potrzeba naturalnie :D takze to nie problem , aktualnie mam 6210navi na helloox i wszystko chodzi jak chce ;p

Obrazek

Ostatnio zmieniony 17 kwie 2011, 21:30 przez dejwid333, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 46 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3  Następna