Dzisiaj jest 21 sie 2025, 20:28

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam mam okazje kupić takie cudo:

Cylinder Malossi MHR Team II 70ccm
Wydech Yasuni Carrera 21
Wał Bgm EVO 18tys
Łożyska Wału SkF C4
Wariator Mallossi MHR
Sprzęgło Stage6 Torque Control
Dzwon Sprzęgła Torque Control
Pasek Malossi Kevlar
Gaźnik Stage6 24mm

I teraz kilka pytań odnośnie tego
Co wogulę sadzicie o takim zastawie ? ;]
i z czym to się tak naprawdę wiąże ? :D (szczerzę powiem że nigdy nie miałem do czynienia z tak mocnym cylkiem i wg dlatego pytam)
Wiem ze trzeba dbać oto i często wymieniać tłok, ale jak czysto trzeba regulować gaźnik itp ? Dużo na ten temat czytałem i już sam nie wiem co mam sadzić

Z góry wielkie dzięki za pomoc

Pozdrawiam.

Żyję by jeździć, jeżdżę by żyć

Jestem rzadką rasa pasjonuje się ryzykiem i satysfakcja z niego!! Większość ludzi sadzi ze jestem szalony jednak dobrze wiem co robie!! Jestem po trochu szaleńcem naukowcem i odkrywcą !!!!!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
musisz dużo zarabiac na bęnke:D i ja bym ci subframe polecił jak lubisz dawac odrazu w palnik ja kiedys po takej zmianie goniłem skuter bo mi z pod dupy uciekł he

......::::::Malaguti f12reacing ::::::......... było i mineło :(
.......::::Rex RS450::::........ nowy shit do zabawy
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=676518#676518
UWAGA!!! Św. Krzysztof jeździ z Tobą tylko do 120km/h. Przy większych prędkościach swoje miejsce oddaje św. Piotrowi!!!

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
To się wiąże, z bardzo małą żywotnością, dlatego też nie można odwalać kichy,musiałbyś bardzo o to dbać, tylko i wyłącznie full syntetyczny olej. Dramat lekki ze spalaniem, bo jak będziesz czuł, że masz moc, to nie będziesz jeździł 60km/h nie oszukujmy się:> Jeśli chcesz coś bardziej przyziemnego to szukaj jakiegoś sporta. A jeśli chodzi o konkretny zakup silnika (domyśliłem się, że o to chodzi) to nie wiadomo w jakim stanie jest gładź cylindra, aluminium nie odratujesz, a wątpię, że wstawianie tuleji będzie opłacalne.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Domyślam się ze jest dramat ze spalaniem :P i niema to dużej żywotności. Gościu który to sprzedaje mówi ze niby jest cylek swierzo dotarty ok 1200km. Nie chce żadnego sporta :P nie oto mi chodzi chce squter który ma z 20KM żeby w niedziele nim wyjechać na miasto się pokazać nie oszukujmy się nie jest to sprzęt do codziennej jazdy. A mam jedno pytanko czy przy takim sprzęcie trochę złe ustawiony gaźnik ma duży wpływ na osiągi? Ponieważ ten skuterek niby stal cała zimę w garażu i teraz czeba mu trochę podregulować gaźnik. Ciężko odpala i przy ok 125km/h przerywa i nie chce więcej jechać. To będzie wina tego źle wyregulowanego gaźnika?

Jestem rzadką rasa pasjonuje się ryzykiem i satysfakcja z niego!! Większość ludzi sadzi ze jestem szalony jednak dobrze wiem co robie!! Jestem po trochu szaleńcem naukowcem i odkrywcą !!!!!

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
możliwe, że wina tkwi w gaźniku ale możliwe też jest, że to przez seryjny zapłon ^^ bądź blokowany moduł :P ale nie jestem pewien niech ktoś bardziej doświadczony się wypowie..

BWS NG `96r
Malossi Sport 70
Doppler S3R
Dellorto 17,5 PHBN + Polini Air Box
Hebo NG
Stage6 Wingcooler
Rms Race(Hebo +50, Polini miękkie)
Hebo Kevlar
Top racing evo ng + ntn c4 + corteco

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
może ktoś jeszcze się wypowie

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ]