Dzisiaj jest 13 lut 2025, 14:00

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
przemo15, ja tak zrobiłem 20km od domu jak mi linka trzasła w Zipku.. rozpędziłem go biegnąc do (5km/h) żeby sprzęgło puściło (dobrze że nie miałem czerwonych hebo) i tak chodnikiem 10-15km/h jechałem. :mrgreen:
Przez krzyżówki dobry hardcor był jak przebiegałem przez obwodnice. :)

[center]Obrazek[/center]

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jechałem obwodnica ale przed obwodnica juz mi szczelal z wydechu jade jade na obwodnicy szczal jade przetowrnica od xenonów lata koło koła jade dalej juz zjechałem i fartem bo za 10m simering wyleciał xD rozkręcałem wario na ulicy wbijałem simeringa ale i tak przepuszczał do domu jakos dojechałem

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mi wypadł silnik z wahacza i trzymał się na amorku pod katem 45stopni:D

Obrazek
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=142770
http://www.youtube.com/watch?v=RlJe_jZ0 ... ideo_title

Tytuł:

Pojazd:
Lampe 2 razy zbilem na tylnim , pozatym podkładka z iglicy mi spadła podczas jazdy , zatarł się , szczeliła tylnia oponka , ślizg przerysowana tylko czasza dziwnym trafem , bendix wypadł i zablokował wał (tuleje rozwalone)

Monster nr.3

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
Pasek też woże ze sobą : ) i tak mam prawie nówke bo 2 tyś km temu cały silnik był składany :P kupiłem nówke na ebay :P był lc teraz AC w poprzednim skuterze miałem zjechanego tłoka po 30 razach odpalał później jechałem za godzinke podchodze i już nie odpali nie było sprężania nie chciało mi się tego robić więc nowy skuter a stary stoi i czeka aż to zrobie :P

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=108909 zapraszam do oceniania !

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Mazda 323F BA 1.5 16v DHOC
Airsal pisze:
Xanti pisze:
Airsal, jak na swój wiek nie popisałeś się. Od kogoś kto ma 19 lat raczej wymagałem większej kompetencji. Twój temat ma na celu wyżalenie się ? Czy może pochwalenie się ? Całkowicie nie rozumiem tego tematu.

Po 1 nie mam 19 lat po 2 temat polega na tym żeby sprawdzać różne części w naszych skuterach gdybyś pojechał 100 km od domu i pęknie Ci pasek to co robisz? sras... w pory pewnie ja zawsze woże ze sobą świece klucze itp bo nigdy nie wiadomo co może się stać więc proszę nie róbcie ot.. tylko piszcie to o co was prosiłem...

Jadac 150km do dziewczyny po 100km o 6 rano (gdzie bylo jeszcze ciemno) bylo po pasku 0 imbusów do prekladni itp. tylko strzeliło nagle i po sprawie. Skonczylo sie tym ze bylem pod ksiażem wielkim i musialem maszerowac 1km (skuter zostal u znajomego ktorego serdecznie pozdrawiam) i do krk z krk do dziewczyny a potem do domu, ledwo przeżyłem ;p ale nie raz jezdzilem 150km do niej wiec jak by ktos mieszkał niedaleko: żarek(ślask) żarnowiec (ślask?) ksiaz wielki i kazimierza wielka (cel drogi ;p) to niech da cynk to mozna zawsze sie dogadac jakos.

Nie ma rzeczy niemożliwych są tylko niewykonalne

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2