Dzisiaj jest 20 lut 2025, 0:06

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Cpi formuła r
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
mam CPI Formule r i zdjąłem blokada z wariatora i tłumika myślę ze wszystkie jakie w nim były.. i chce aby jechał szybciej coś koło 90-100 km/h narazie 60 na prostej maksymalnie i chce kupić te o to części

Wariator Mallosii Multivar
Tlumik Laser x pro
Sprężyna dociskowa +30
Sprężynki sprzęgła twarde
Filtr stazkowy

czy to wystarczy ? czy wgl dobre części wybrałem ? proszę o pomoc bo nie chce kupować czegoś co nic mi nie pomoże

z góry thx

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja bym kupił wario (Hebo NG. Malossi Multivar), wydech (Yasuni Z jak chcesz mieć narazie 50cc) i gażnik 17.5 mm . No i jakieś duperele do regulacji :D i będzie git

Keeway Matrix >Miderace<
Porting/Regulacja by Omnix

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
on powiedzial dobry setup ja bym bral lasera x-pro w chromie kosztuje tlye samo co yasuni z a jest duzo lepszy

Pozdro dla ciebie [you] :)
sprzedam !!!!
http://allegro.pl/item644557961_keeway_ ... kazja.html

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
wilus88luki pisze:
Ja bym kupił wario (Hebo NG. Malossi Multivar), wydech (Yasuni Z jak chcesz mieć narazie 50cc) i gażnik 17.5 mm . No i jakieś duperele do regulacji :D i będzie git

A czy ten gaznik 17.5 jest konieczny ? ;D a czy dobrze myślę żeby zmienić w sprzęgle te sprężynki i centralna +30 czy to nie jest potrzebne ? ;> zdecydowanie stawiam na laser x pro były już testy tych 2 tłumików i laser x pro wypadł znacznie lepiej :)

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Bardzo dobry wybór co do tego pierwszego posta ;]. Gaźnik 17,5 nie jest konieczny, w końcu nie zmieniasz cylindra. Ale jeśli masz kasę to go kup bo również sporo daje a na przyszłość się przyda. Jednak jeśli już kupować patrząc przyszłościowo to jednak 19mm wychodzi bardziej rozsądnie ;](zakładając że włożysz kiedyś 70ccm), jak nie planujesz 70ccm to póki co możesz się z gaźnikiem wstrzymać. Sprężynę centralną i sprężynki kupiłbym chyba już po tym jak założyłbym wario i wydech, wiedziałbym wtedy co muszę zrobić aby było lepiej. Bo tak to możesz kupić trochę w ciemno i po wsadzeniu tych części okaże się że jednak sprężyna np. 15% czy inna by wystarczyła. Ale tak patrząc ogólnie to sprężyna 22% i do tego niebieskie sprężynki Hebo powinny być odpowiednie. Trzymaj się z daleka od sprężynek sprzęgła firmy Top Racing, tak na przyszłość...

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ]