Dzisiaj jest 28 lip 2025, 16:54

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Pojazd: Honda Civic EJ9
Cześć,

Polecam obejrzeć i serio daje trochę do myślenia, zapraszam do konwersacji na ten temat. Co powiecie na ten temat?

https://www.youtube.com/watch?v=YX6eoRTaoUc

Pozdro :wink:

JEŚLI NIE TEN DZIAŁ PROSZĘ O PRZENIESIONE!!!

Yamaha Aerox
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... 06&start=0

Piaggio Zip [SPRZEDANE]
viewtopic.php?t=206386

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Insignia B
BlackOwen, oj tak daje do myślenia, ale jakie to prawdziwe :mrgreen:

toyota-corolla-1-6-dual-vvt-i-by-razor99-t323266.html Corolla by Razor
corolla-ts-by-razor99-t415180.html Corolla TS by Razor

Tytuł:
Awatar użytkownika

razor99 pisze:
BlackOwen, oj tak daje do myślenia, ale jakie to prawdziwe :mrgreen:

Ktoś się nie oszczędzał i ładnie inteligentnie pojechał.
Hehe^^

Yamaha Aerox

Piaggio Zip [SPRZEDANE]
viewtopic.php?t=206386

Tytuł:

Pojazd: Brak :O
Burak jak zwykle, ostro i szczerze:).

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: MB C180 '02
Szacunek dla kolesia . Dało mi to naprawdę do myślenia

Ś.P Runner [*] :'(
gilera-runner-sp-2010-marco-simoncelli-replica-d-t384578.html
https://www.facebook.com/ParodyBoyzMogilno

Tytuł:
*

Pojazd:
heh Polska :/

Tytuł:
Awatar użytkownika

BlackOwen, ale dobrze mówi. Skoro Polska zaliczana jest do kultury europy zachodniej a traktują nas jak europę wschodnią i na dodatek Rosję uważają za bardziej cywilizowaną od nas to o czymś to świadczy :roll:

Państwo świecie? Ta już bo kościół pcha się we wszystko. Afera o krzyż, in vitro itd. Bez jaj jak mamy być nowoczesnym krajem skoro kościół we wszystko musi się wpakować? To samo "obywatele" zakapiory itp. wszystko wiedzą lepiej to niech do cholery wystartują w wyborach i naprawiają kraj skoro tak wszystko wiedzą. Babcie to już w ogóle Jarek i kościół i świata za tym nie widzą i weź tu coś w tym kraju zmień. Głosowanie przeciw partii a nie na partię kolejna głupota, ale co poradzić mamy durne społeczeństwo i pewnie nie da się z tym nic zrobić.

Ostatnio zmieniony 06 sty 2013, 8:28 przez razor99, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

razor99 pisze:
BlackOwen, ale dobrze mówi. Skoro Polska zaliczana jest do kultury europy zachodniej a traktują nas jak europę wschodnią i na dodatek Rosję uważają za bardziej cywilizowaną od nas to o czymś to świadczy :roll:

Państwo świecie? Ta już bo kościół pcha się we wszystko. Afera o krzyż, in vitro itd. Bez jaj jak mamy być nowoczesnym krajem skoro kościół we wszystko musi się wpakować? To samo "obywatele" zakapiory itp. wszystko wiedzą lepiej to niech do cholery wystartują w wyborach i naprawiają kraj skoro tak wszystko wiedzą. Babcie to już w ogóle Jarek i kościół i świata za tym nie widzą i weź tu coś w tym kraju zmień. Głosowanie przeciw partii a nie na partię kolejna głupota, ale co poradzić mamy durne społeczeństwo i pewnie nie da się z tym nic zrobić.

Daj spokój, według mnie to tylko na środek Polski jedna najpotężniejsza bomba i wypiepszyć wszystko. I od nowa stawiać wszystko od samych fundametow. Moze by coś wyszło. Może...

Dobrze chociaż Tyle że uciekam z tego bagna.
A druga sprawa że płaczą bo wyjeżdżają ludzie na stałe i nie wracają.
Jak w tym bagnie nic sie nie da zrobić, tylko biurokracja i tysiące przeszkód aby coś stworzyć, zrobić. Z resztą komu się chce jak nawet nie warto tu niczego otwierać. Chyba tylko dla swojej idei że zrobiłeś coś w życiu ,a to i tak nie będzie się rozwijać. Bo ludzie tu nie mają kasy i chcą wszystko jak najtaniej.
Ale zaopserwowałem dziwne zjawisko które sobie nazwe "MediaMarktus" gdy sa super, elo, elo promocje w MediaMarkcie to ludzie wychodza z poteznymi telewizorami za 4-5k i gadają że nie mają kasy to jest dziwne wtedy xDDD

Ogólnie moim zdaniem polecam wypiepszac z tego bagienka.

Yamaha Aerox

Piaggio Zip [SPRZEDANE]
viewtopic.php?t=206386

Tytuł:
Awatar użytkownika

BlackOwen, wiesz dlaczego wychodzą? Bo najczęściej lecą na pożyczkach. Sam mam zamiar wyjechać z tego dziadostwa. Mam pracować w optymistycznym wariancie za 500 euro jako np. urzędnik? To ja wolę pracować w Wiedniu na kasie w Billi za 1300 euro gdzie tam życie kosztuje podobnie jak u nas. Ja tam już powoli sobie szykuję w Wiedniu miejsce do ucieczki z tego bagna i genialnych polityków. Jakbym mógł to już bym nawet zmienił obywatelstwo bo jednak polak za granicą za dobrze się nie kojarzy.

Zresztą Polska chce być nowoczesnym krajem? Taaa jasne na euro 2012 dali popis z koko sroko coś tam coś tam jacy nowocześni jesteśmy :roll:

I jeszcze genialne pomysły:
http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Manda ... omosc.html

Ostatnio zmieniony 06 sty 2013, 9:41 przez razor99, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

razor99 pisze:
BlackOwen, wiesz dlaczego wychodzą? Bo najczęściej lecą na pożyczkach. Sam mam zamiar wyjechać z tego dziadostwa. Mam pracować w optymistycznym wariancie za 500 euro jako np. urzędnik? To ja wolę pracować w Wiedniu na kasie w Billi za 1300 euro gdzie tam życie kosztuje podobnie jak u nas. Ja tam już powoli sobie szykuję w Wiedniu miejsce do ucieczki z tego bagna i genialnych polityków. Jakbym mógł to już bym nawet zmienił obywatelstwo bo jednak polak za granicą za dobrze się nie kojarzy.

Zresztą Polska chce być nowoczesnym krajem? Taaa jasne na euro 2012 dali popis z koko sroko coś tam coś tam jacy nowocześni jesteśmy :roll:

I jeszcze genialne pomysły:
http://moto.wp.pl/kat,55194,title,Manda ... omosc.html

A możliwe że jeszcze tak, ale że ich stać jeszcze na kredycik, przecież Polak to bidok i chum.
Hahaha, racja, racja, nie kojarzy się dobrze.
A to zmień sobie ;P
I żeby Ci wypaliło ;D

Ja tam uciekam do Wielkiej Brytanii, rodzice tam teraz są, pracują i mówią że jest super. Także będzie dobrze.

Hahahaha, sroko moko kup Pan cegłe ;D

Yamaha Aerox

Piaggio Zip [SPRZEDANE]
viewtopic.php?t=206386

Tytuł:
Awatar użytkownika

BlackOwen, wiesz to jest Polska kasy nigdy nikt nie ma narzeka a co do czego to właśnie na wyprzedażach widać jaka bieda, ale to nie zmienia faktu, że i tak nie jest tak jak być powinno.

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
A dla mnie ten film jest tak denny. Ale jarajcie się nastolaty .. :) Już nie raz mówiłem, nie podoba się w tym kraju to wypad, może odnajdziecie się w anglii na zmywaku.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Revo, no ja to robię wypad po studiach z powodu np. utrudnionych procedur zakładania firmy, durnych przepisów itd. :mrgreen:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Revo pisze:
A dla mnie ten film jest tak denny. Ale jarajcie się nastolaty .. :) Już nie raz mówiłem, nie podoba się w tym kraju to wypad, może odnajdziecie się w anglii na zmywaku.

A Ty za niedługo będziesz płakał że nic nie możesz zrobić w tym kraju :mrgreen:
Jeszcze będziesz pisał do znajomych o prace za granicą :mrgreen:
Zobaczysz...
Chyba że zatrudniasz się gdzieś u rodziny to co innego.

Chętnie zrobię wypad z tego pieprzonego kraju...lepiej na zmywaku niż zbierać puszki albo śmieci :lol: :lol: :lol: Aby mieć na chlebek :<

Hehe ^^

Yamaha Aerox

Piaggio Zip [SPRZEDANE]
viewtopic.php?t=206386

Tytuł:
Awatar użytkownika

Ja już wiem jak jest z ZUS chcesz emeryturę to nie ma tak dobrze mimo, że spełniasz warunki i tak musisz się sądzić a potem i tak jej nie dostaniesz :mrgreen:
Teraz człowiek młody to nie zdaje sobie sprawy jakie tu jest bagno, ale jak na studiach słucham jak "służby publiczne" mają działać a jak działają to się załamać można :roll:

Ja to bym całkiem zmienił zasady emerytur i ubezpieczeń zdrowotnych bo to co teraz mamy to jest po prostu żenada :mrgreen:

Ostatnio zmieniony 06 sty 2013, 11:21 przez razor99, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

razor99 pisze:
Ja już wiem jak jest z ZUS chcesz emeryturę to nie ma tak dobrze mimo, że spełniasz warunki i tak musisz się sądzić a potem i tak jej nie dostaniesz :mrgreen:
Teraz człowiek młody to nie zdaje sobie sprawy jakie tu jest bagno, ale jak na studiach słucham jak "służby publiczne" mają działać a jak działają to się załamać można :roll:

Dokładnie :lol:

Weź człowieku, tak samo z prawem jazdy tak mieszają że masakra zamiast zostawić to tak jak jest to jeszcze gorzej żeby Ci uprzykrzyć życie i jeszcze większe koszta, zobaczymy jak się odbiją na tym szkółki jazdy, będzie świecić pustkami ,a ludzie będą wyjeżdżać z kraju aby robić prawko za granicą za mniejsze koszta. :lol:

Yamaha Aerox

Piaggio Zip [SPRZEDANE]
viewtopic.php?t=206386

Tytuł:

Pojazd:
Revo pisze:

tez jestem takiego zdania

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: A4 3.0 v6 quattro
"Jestem Polakiem - więc mam obowiązki polskie: są one tym większe i tym silniej się do nich poczuwam, im wyższy przedstawiam typ człowieka. Bo im szerszą stroną mego ducha żyję życiem zbiorowym narodu, tym jest mi ono droższe, tym większą ma ono dla mnie cenę i tym silniejszą czuję potrzebę dbania o jego całość i rozwój." - R. Dmowski fragment Myśli nowoczesnego Polaka.
Mówi się że na kościół wydaje się mln ojro, ale trzeba też wiedziec na co idą te pieniądze, są prowadzone liczne szkoły, zajęcia sportowe itp itd więc te pieniądze nie są tak perfidnie zjadane jak w aparacie urzędniczym- ograniczając aparat urzędniczy można zaoszczędzic dużo więcej pieniędzy :wink: . Z resztą ten mln dziennie przy całym obrocie pieniędzy państwa to jest kropla w jeziorku :) . Odłączmy kościół od państwa i już nie spędzicie świąt razem z rodziną, tylko w pracy. Też nie można zapominac o tym co Nam dał kościół i wiara w czasach wojennych. Polacy mimo że pracują prawie najwięcej godzin w roku to nasza produktywnośc jest jedną z niższych przez właśnie aparaty urzędnicze i głupie prawa- trzeba poprawic wynagrodzenia za pracę i to spowoduje że prodyktywnośc będzie większa ale jak to zrobic skoro pieniądze ma państwo a nie każda osoba fizyczna? Narzekacie na ceny paliwa, a to właśnie UE narzuciło nam akcyzy które są głównym powodem wysokiej ceny. Wychodzi na to, że w tym roku do UE każda rodzina modelu 2+2 do UE dopłaca 500zł (dostajemy z UE mniej niż dajemy). Państwo dokłada do prywatnych firm, politycy prowadzą własne działalności gospodarcze, dopłacane są pieniądze na kółka zapoznawcze dewiantów, rosną podatki, brak lustracji, koleżkostwo, ogłupienie narodu, niesprawny aparat sądowniczy i porządkowy, "służba" zdrowia, Smoleńsk i morderstwa z nim związane- całe szczęście są jeszcze ludzie, którym zależy na Polsce i chcą zbudowac nową strukturę od podstaw. Ja zostaje w Polsce bo wierzę w nich :wink:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Cytuj:
Ja zostaje w Polsce bo wierzę w nich :wink:

No to powodzenia :|
Ja straciłem do wszystkiego nadzieje w tym zapyziałym kraju.

Yamaha Aerox

Piaggio Zip [SPRZEDANE]
viewtopic.php?t=206386

Ostatnio zmieniony 06 sty 2013, 11:30 przez BlackOwen, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: A4 3.0 v6 quattro
BlackOwen, Zapomniałem dodac: Liczę na nich i na siebie :cool:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 66 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna