Dzisiaj jest 19 lut 2025, 11:35

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4
Autor Wiadomość
 Tytuł:

Pojazd:
stage6 pro replica :]

Moja senda na racingu <3

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=273118

Zapraszam do komentowania :)

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
IGL pisze:
mateusz24,t: "nie mów nic matce" :mrgreen:

to fajnego masz ojca :P

SR Setup:
Top Perfomances due plus 70cc
Wariator Stage6 R/T!
Sprzęgło Stage6 torque control
Gaźnik 17,5 Tec. / tec 21mm
Yasuni C20 / leovince zx
Zapraszam do tematu z sr: http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=178790

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
A jak już nic nie poskutkuje , to powiedz np czy jak będziesz miał dobre oceny w szkole , to zamiast kasy abo pochwały ino pozwolą ci założyć ten cylinder . J tak miałem , że jak by miałem złe to sprzedaje tata skuter , a jak dobre to mogę robić co chce . No i że miałem dobre oceny to tata mi dał 300 zł na części i powiedział że mogę kupować do niego co chce i za ile chcę , i mogę przy nim robić co ino chce , a on powiedział że nie będzie w ogóle na to patrzał ;]

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie no dobrzy jesteście. W godzine nabić 4 strony. Potem płacz że forum nie chodzi nie?
Igi pisze:
Bo mam uprawnienia na jazdę pojazdem nie przekraczającym 49cc... Mówi, że jak spowoduje jakiś poważny wypadek i mi sprawdzą skuter to będę w dupie z prawkiem o kilka jat

Primo kolego tata ma racje. Rozwalisz się, skuter idzie na ekspertyze a tam sprawdzają wszystko. Prawo przewiduje poruszanie się małolatą na motorkach o poj. do 50ccm. Masz więcej i cię mają.

Sprawa nr 2 to do tych symów nie ma streetrace? Albo było brać 50ccm.

Trzecia sprawa to pisz do sklepu żeby ci wymienili cylek na 50ccm albo zabij ojca z matką i zakładaj 70ccm. I wstąp do sekty.

Tytuł:

Pojazd:
FLYP001 pisze:
Primo kolego tata ma racje. Rozwalisz się, skuter idzie na ekspertyze a tam sprawdzają wszystko. Prawo przewiduje poruszanie się małolatą na motorkach o poj. do 50ccm. Masz więcej i cię mają.
No tak, ale jak załóżmy jeżdżę te 70 to i tak nie jest zgodne z prawem i nie mam zezwolenia na jazdę pojazdem rozwijającym prędkość większą niż 45 km/h więc już teoretycznie i tak jestem w d**** nie? Czy źle myślę?
FLYP001 pisze:
Sprawa nr 2 to do tych symów nie ma streetrace? Albo było brać 50ccm.
no właśnie albo szukać nie umiem albo nie ma :] no tylko 50cc sporta nie ma sensu, a na mocniejsze to mnie nie stać na wał i jest dupa :/

Moja senda na racingu <3

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: 636 `02,
naprawde jesteś głupi czy tylko udajesz!?
Jeśli jeździsz z predkośćiąwieksza niż45km/h to łąmieszprawo, a co za różnica czy lamiesz prawo na 50cc czy na 70cc?
Na resztęsobie musisz sam odpowiedzieć.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny!

Ostatnio zmieniony 29 gru 2010, 23:17 przez szymon113, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:

Pojazd:
szymon113, Ja udaję, a ty nie :lol:

Moja senda na racingu <3

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

pewny? mozemy sie spotkac w realu i pogadac bo mam niedaleko do markowic. xD
A tak powaznie to albo to zakladasz potajemnie albo sobie odpuszczasz bo szkoda seryjnego cylindra zeby go specjalnie zatrzec. Musiałbym z twoim taa pogadac to by zmiekl.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może ona służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny!

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
FLYP001, a ty jeździsz zablokowanym?? :lol: . a co do tej ekspertyzy to kumpel miał wypadek i mu nie sprawdzali pojemności (a miał lekki tuning wydech wario itp.) tylko uszkodzenia i czy numery z ramy i tabliczki się zgadzają itp. :wink:

looknij jedynego takiego gas gas-a---> http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=89043

Sprzedam skuter pilne!!!

http://otomoto.pl/piaggio-typhoon-okazj ... 88687.html

Tytuł:

Pojazd:
szymon113, kto ty kurde jesteś? xDD
piaggiotph, znaczy to nie chodzi o to, bo ja bym sobie to potem mógł po znajomości załatwić żeby mi tam napisali na papierku że wszystko jest ok, tylko mnie chcą tak wychować żebym nie musiał tej znajomości używać do tego typu spraw :P

Ostatnio zmieniony 29 gru 2010, 23:27 przez Igi, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

tez jak mialem wypadek i z pojazdu zostala tylko 8 to nic nie rozkrecali tylko porobili zdjecia i pojechali xD

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

sory za ppp ale sie pomylilem
Igi, daj na gg;d a nie forum zasmiecasz;d xD

Ostatnio zmieniony 29 gru 2010, 23:27 przez szymon113, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
U mnie to było tak jak tata przywiózł mi TGB z niemiec z swapem minarelli to jak zaczął jezdzic to juz mi nie chciał mi go oddac :D

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=1732142#1732142 ''Śnieżynka''

Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mogłeś mysleć na początku, jak się kupuje czesci to mówisz, że to dla lepszego przyspieszenia i dzięku. Ja jak kupowalem tlumik to nie mówiłem, że skuter będzie jechał 90km/h jak go założe...

Teraz to nie wiem co zrób, ale na przyszłość uważaj, idz wymień, albo idz tylko tam do sklepu tak na niby, wrócisz z tym samym i powiesz, że to jest 50cc i zakładaj.

A co do tego co mówił Twój tata to bujda, nie ma tak panowie i panie, kolega miał wypadek ostry, samochód mu wyjechał i wszystko się połamało, karetka była, policja też. Rozbił się dokładnie Peugeotem Vivacity 100cc zarejestrowanym na 50cc no i co? I nic, to już było dobry rok temu i pare miesięcy temu naprawił tą vivkę i jeździł nią. To tyle.

Bez młota nie robota :D :D :D

Ostatnio zmieniony 29 gru 2010, 23:37 przez Widelec69, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Zawsze jest gadanie starszych że się zabijesz, że moto popsujesz jak założysz sportowe częsci.

U mnie tak samo było na początku - że popsuje tylko silnik, że jeszcze cos mi się stanie. Po czasie się rozeszło, a potem jeszcze starsi się cieszyli jaki to zdolny jestem że sam złożyłem i wyregulowałem :D

Ja tam jak części kupowałem to zawsze mówiłem że stare się zużyły. Starsi nie wiedzieli że kupuje sportowe. Tylko o tłumiku powiedziałem że sport(napewno by się nie skapowali). Później było małe zdziwko jak się tata przejechał, ale się tylko uśmiechnął i nic :)

I z tego co widzę to się Igi boisz rodziców. Olej to :P Zakładaj i się nie przejmuj, nie gadają pierwszy raz, nie będą gadać ostatni.

Ja jestem pełnoletni i też czasami się mamie nie podoba co robię :P

-Sprężyna Centralna Hebo Czarna +50%
-Sprężynki sprzęgła Hebo Niebieskie
-Malossi Multivar
-Rolki 6gr

eNeN pisze:
stosuj się do zaleceń mechanika po wymianie wydechu, a jeżeli go będziesz sam wymieniał, to pamiętaj, aby nie jeździć od razu z MAX, bo tłumik uszkodzisz.
:D

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
ja to mam tak że tato zna się na motoryzacji ale kiedyś chciałem 70 do mojego założyć wyraził zgodę mama to spoko i ona się cieszy jak coś robie przy byle jakim motorze czy skuterze moim ale jak masz problem to powiedz tacie że kupisz ogranicznik że będzie jechał tak jak dawniej a ta 70 to tylko dla przyśpieszenia albo obiecaj że będziesz jeździł z głową ;p ja mam zdjęte blokady tylko i reszta seria(miała być 70 ale stwierdziłem że chinol to lipa i się nie opłaca) i raczej jeżdżę spokojnie nawet w korku czasem stoję jak mi się nie śpieszy nie pcham się na lusterka bo po co chyba że mi się na prawdę gdzieś śpieszy to wtedy jadę na szybko ale tak to raczej nie. (szybko to pojęcie względne bo mój waży ponad 100 z paliwem i olejami i wgl więc zbiera się średnio) tak więc zagadaj że to dla przyśpieszenia że Twój kolega mógł założyć 70 sportowe wari sprzęgło a Ty tylko chcesz cylek ;p

LwG

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Husqvarna Te 610
Moi rodzice cieszą się, że tuninguje sam grzebie przy tym jeżdże na kole itd, bo mówią że lepiej jak siedzę w garażu i uczę się czegoś co lubię, niż mam pić piwo palić fajki z jakimiś oszołomami. A ty powiedz ojcu, że się przepisy zmienią, albo powiedz że odesłałeś 70cc i przyjdzie tej samej firmy 50cc, a tak naprawdę to ukryjesz 70cc i go założysz, a osiągi się zwiększą bo nowy itd :P Trzeba kombinować, to nic takiego 70cc powiedz ze jeżdzą 125/50, 180/50 i dużo wymieniać :mrgreen:

Obrazek

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Zamykam temat bo część ludzi pisze o czym innym i robi się tylko syf, staramy się porządkować forum od takich postów ale widzę że dalej część osób przyczynia się do zaśmiecania .
Revo

Obrazek

Ostatnio zmieniony 30 gru 2010, 0:32 przez Revo, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 78 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4