Dzisiaj jest 18 lis 2024, 3:35

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Siemanko, no więc jakiś czas temu zatarłem SR 50, no trudno, każdemu się może zdarzyć. I tutaj moje pytanie, Tłumik Gianelli NRX, sprężynki sprzęgła Top Racing niebieskie, sprężyna centralna S6 Medium, Rolki 4.5.

No więc, jak zamontuje cylinder

http://www.shop.mieloch.pl/cylinder-kit ... 2715.bhtml

To mogę jeździc na takim ustawieniu napędu/tłumiku i go spokojnie docierac na gaźniku 12mm czy nie? Czy może lepiej kupic Tec HQ 50 ? Gaźnika na razie zmieniał nie będę, może za jakiś czas ( Pod koniec wakacji albo coś). 8-9 koni w tym cylku motorface 70 nie wyciągne na gaźniku 12, ale ile na nim moge wyciągnac? Nie chce go znowu zajechac, I nie wiem czy mogę docierac na tych sprężynkach i na sportowym tłumiku? No, i czy jest możliwe żeby przez inny tłumik zatarł mi się ten skuter? Ogólnie to dostawał takich obrotów że kosmos, i myślę że po 16 tyś to nie tak źle skoro dopiero teraz się zatarł ;p Pozdrawiam, i czekam na odpowiedzi.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
Raczej tłumnik nie ma za wiele do docierania tak samo sprężynki . wyreguluj dobrze napęd i tyle . a gaźnik przydałby się większy jakiś 17,5 żeby lepsze chłodzenie miał . a jak docierasz to staraj się na poczatku na wysokie obroty go nie wkręcać i nie przegrzewać cylindra .

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ]