Dzisiaj jest 24 lut 2025, 3:49

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 

Jaki wariator do Airsala 80?
Malossi Multivar 0%  0%  [ 0 ]
Polini SC 0%  0%  [ 0 ]
Naraku HS Racing(dedykowany do 4t,mój faworyt) 100%  100%  [ 1 ]
Tec R-type 0%  0%  [ 0 ]
Stage6 Sport Pro-nowość w 4t 0%  0%  [ 0 ]
Liczba głosów : 1
Autor Wiadomość
 Tytuł: Części do 4t
**

Pojazd:
Więc mam Zipa Vapora i postanowiłem zmienić w nim cylek i wario. Cylek będzie raczej Airsal 80 chociaz zastanawiam sie nad Tecem 80 ( jest 60zl tańszy ale czy słabszy?) i wario myślałem nad Naraku hs Racing (podobno jest stworzony do cylkow o większej pojemnośći ale czy lepszy od Malossi Multivar,Polini SC czy S6 Sport Pro-nowość w 4t) i Naraku to firma specjalizujaca się w 4t a tamte waria to podobno przerobione wersje z 2t. Chcę także spręzynki sprzęgła bo mam muła na starcie i pasuja od p/g? i czy niebieskie czy zielone? a i jaka dysza idzie do seri gaznika ? i jaki rozmiar do tego cylka 80cm? seria ma 78 więc myślałem nad 88-90

Ostatnio zmieniony 05 mar 2012, 20:10 przez keewayatv, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:

Pojazd:
keewayatv, więc tak airsal dobry, ale prawdziwą moc pokazuje z głowicą dedykowaną do 80cc. Wariatory naraku są świetne do 4t, sprężynki niebieskie, dysza 90 i regulacja zaworów :wink:

Tytuł:
**

Pojazd:
A i mam takie pytanie jak wstępnie wyregulować gaznik na tym cylindrze? Iglica na środek na dyszy 90 i tak regulowac bo ma to byc byle troche dotrzeć. I może ktoś pochwali się jak sprawują się cześci z tych które podałem wyżej w swoich skuterach i co jeszcze mi doradzicie z tych częsci ? A i jaki rodzaj dyszy idzie do seryjnego gaznika ? I od czego pasuja sprężynki sprzęgła ? I czy niebieskie nie beda za twarde?

Ostatnio zmieniony 05 mar 2012, 15:49 przez keewayatv, łącznie zmieniany 2 razy

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]