Dzisiaj jest 06 kwie 2025, 20:28

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Zbanowany
Awatar użytkownika

Pojazd:
Majkel92 pisze:
jest po full racingu nie wyregulowany i leci 115 realne na keewayowskim silniku

ciekawe jak z chłodzeniem, pewnie po 5km wszystko się gotuje. no chyba ze jest przerobiony na lc :)

Keeway Hurricane 2oo6r.
-Odblokowany
-Seryjna dysza
-Rolki 6g.
-Wariator Malossi Multivar

Tecnigas sprzedany ;(

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:

Pojazd:
bartosz0013 pisze:
ciekawe jak z chłodzeniem, pewnie po 5km wszystko się gotuje. no chyba ze jest przerobiony na lc :)

Tam jest AC i nic się nie grzeje.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Majkel92 pisze:
Powodzenia to ja tobie życzę w dalszej niewiedzy , wszyscy sie naczytaliście jakiś bzdur że keewaya sie nie opłaca tuningować bo po full tunie leci tyle co seryjny aerox

Ja tak napisałem?? Pierwsze słysze... Ja pisałem, że będzie się pierdl*ić i tyle. :/

dayan_green pisze:
dokładnie. Nienawidze jak ktoś czuje sie lepszy bo ma markowy skuter... Zapewne za pieniądze rodziców...

Do niedawna miałem Keewaya Hurricane... a Peugeota kupiłem sam! Zbierałem na niego 2 lata, od razu po kupnie keewaya zacząłem zbierać na kolejne, lepsze moto!!!

Dzisiaj mieliśmy zlot w Jędrzejowie, 2 chinskie skuteru po tuningu musialy stawać co pare minut, żeby sie nie przegrzały...

Keeway Hurricane -> Peugeot XP6 -> Yamaha Slider -> Yamaha Axis -> Fiat Panda -> Honda CBR f4i 600 + Honda Civic VIgen. V-tec + Fiat 126p

Obrazek

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Majkel, najpierw chce to zobaczyć na oczy, póki nie zobaczę nie uwierze. To jest nie możliwe aby silnik CPI\Keeway, ba jeszcze żeby AC tyle jechał. Nie ważne co wsadzisz do Keeway'a, więcej jak stówkę ciężko będzie Ci osiągnąć. Że ty jeszcze dalej jesteś w stanie uwierzyć w takie bzdury... Sam masz stuningowanego Keeway, i wsadziłeś w niego koło 1500 zł. Odblokowany jechał Ci tak około 65-70 realne. Teraz +-1500zł za +-20km\h? Trochę ma się to ni jak, wydana kasa do osiągów. Przyspieszenie pewnie jest dobre ale porównując to jakbyś włożył tą kasę w Minarelli to koło 110-115 km\h pojedziesz. 1500zł a +-40 km\h? Praktycznie dwa razy tyle za tą samą kasę. Sam mam CPI, żałuje że nie poczytałem o tym, żałuje że byłem aż tak napalony i dałem się zrobić w ciula. Nie broń CPI\Keeway'a bo niestety jest to dalej dosyć spora przepaść między Yamahą itd. Nie tylko jeśli chodzi o silniki. Włożenie 3 tys. w tajwańśki skuter mija się z celem, moim zdaniem on tego żałował. Wsadzenie 3 tys. oólnie w tuning jakiegokolwiek skutera ma już sens jeśli chcesz go używać w wyścigach. Ale silnik Le Tec i wyścigi? Wątpie.

Obrazek Piszę poprawnie po polsku.

Tytuł:

Pojazd:
ToX pisze:
Majkel, najpierw chce to zobaczyć na oczy, póki nie zobaczę nie uwierze.

Gadałem z Wilusiem powiedział że jutro będzie filmik z v-maxem więc zobaczysz sobie :] licznik ma koso więc pewnie kłamie jakieś 3 albo 5 km/h więc jakieś 113 realne jedzie.

ToX pisze:
Włożenie 3 tys. w tajwańśki skuter mija się z celem, moim zdaniem on tego żałował.

Nie żałował bo powiedział że jest zadowolony ..

ToX pisze:
Że ty jeszcze dalej jesteś w stanie uwierzyć w takie bzdury...

Uwierzyć w te bzdury ? widziałem jak ten skuter jeździ ale jutro sam zobaczysz

Ostatnio zmieniony 19 lip 2009, 20:51 przez Majkel92, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**

Pojazd:
No wiesz nikt nie powie, że żałuje jak wrzucił tyle kasy w skuter <lol2> ty to też masz uzasadnienie...

Tytuł:
**

Pojazd:
dayan_green pisze:
dokładnie. Nienawidze jak ktoś czuje sie lepszy bo ma markowy skuter... Zapewne za pieniądze rodziców...

A mnie denerwuje jak uzytkownicy markowych sprzetów mówia ze kazdy jezdzi na co go stac....A biorąc pod uwagę ze oni kupili uzywki po 3k a uzytkownicy chinczykow kupili nowe po 4-5k to chyba my jestesmy bogatsi niz markowe cwaniaki;|

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2