Dzisiaj jest 15 lut 2025, 7:16

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd: Yamaha DT 50 3MN
Witam.Jak już chyba wiecie szukam od dłuższego czasu ,,sprzęta'' :D
Przeglądając aukcję trafiłem na coś takiego:KLIKNIJ TUTAJ Czy to jest warte uwagi? Cena kusząca, bo 2750 za 2008 rok, co prawda do rejestracji ale i tak dość się tanio wydaje.Zastanawia mnie tylko to:Motorek posiadam od grudnia i spisywał się bardzo dobrze lecz niestety uległa uszkodzeniu uszczelka pod głowicą a z powodu iż zakupiłem większy moto nie mam czasu ani ochoty tego naprawiać. Koszt uszczelki ok 30zł +50zł wymiana. Należało by jeszcze zmienić kierownice ponieważ jest minimalnie zgięta cena ok 40zł.Brak akumutora.
Czy myślicie, że był on robiony? Jeśli nawet byłby, to czy warto choćby oglądać to? Mam dość daleko, bo prawie 100km także to nie jest hyc hyc.Proszę o sensowne odpowiedzi.

Mój simson na:BP

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
robiony na bank niby rama z 2008 roku a silnik do 2006 roku wsadzony czyli ebs zamiast d50b.Moto sprowadzone raczej z francji ponieważ we francji ucinają własnie w taki sposób jak ma ta senda błotnik przód.Nie jest to żadna limitowana wersja a jeżeli chodzi o to czy ją brać to trzeba sprawdzić czy to aby na pewno tylko uszczelka pod głowicą bo mi sie coś wydaje że to jakaś grubsza sprawa.Pozdro

Tytuł:
**

Pojazd: 200+
neos5, w 2006 był już D50B0 , przełożona jest rama na 100%

Tytuł:
*

Pojazd: Yamaha DT 50 3MN
neos5 pisze:
robiony na bank niby rama z 2008 roku a silnik do 2006 roku wsadzony czyli ebs zamiast d50b.Moto sprowadzone raczej z francji ponieważ we francji ucinają własnie w taki sposób jak ma ta senda błotnik przód.Nie jest to żadna limitowana wersja a jeżeli chodzi o to czy ją brać to trzeba sprawdzić czy to aby na pewno tylko uszczelka pod głowicą bo mi sie coś wydaje że to jakaś grubsza sprawa.Pozdro

Czyli ogółem nie warto brać :) ...Bo jakbym przywiózł uszczelkę to pewno ziomek powiedziałby, że teraz na miejscu to nie można itp. Nie chcę wpakować się w gówno.
Co do sprowadzenia to pisze, że z Niemiec.

Mój simson na:BP

Ostatnio zmieniony 15 mar 2012, 15:54 przez WojtaStunter, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ]