Dzisiaj jest 25 lis 2024, 15:46

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1436 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 72  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Posłuchaj jeżdżę Cinquecento! a jak przewiozę kogoś to kur** da się tym tak jeździć? tyle razy co mnie obróciło to już nie mówię. Ale zawsze na granicy. Idzie 150-160 max 170 i codziennie na trasie do mnie do domu te 140 mam i jest spory zakręt, to nie raz się zdąża że jakiś ,,kozak'' ruszy ze świateł swoim touaregiem czy a6 np. a w dołku ja go prawym biorę. Nie sprzęt a technika zrobi z ciebie zawodnika. Kupiłem teraz jeszcze golfa mk2 1991 rok. 7 lat stał w Polsce bez grama rdzy itd. wnętrze jak nowe. Chcę kupić gwint dobre fele i te 2 cm od ziemi się poruszać:) do 1.3 miski nie takie drogie :P

http://i.imgur.com/pnVOY.gif

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Insignia B
pavixxx, akurat mi tego nie musisz mówić ja ciągle od znajomych słyszę "samochód to się ciebie słucha" w sumie jeździłem już wozami RWD i FWD a teraz AWD czeka żebym go wziął w obroty a nie sztuką jest szybko wejść w spory zakręt sztuką jest szybko pokonać bardzo ostry zakręt w ogóle szybko jeździć nie jest prosto jak to niektórzy myślą cóż a taka jazda też musi być podparta odpowiednim samochodem powinien spełniać on normy bezpieczeństwa i być zadbanym a nie rdza go zżera lecisz 150 i urywa się drążek zawieszenia stare samochody już nie są za bezpieczne do takiej jazdy są zbyt wyeksploatowane (chyba, ze sobie wszystko wymieniłeś itd na bieżąco robisz to tak)

Najlepiej spytaj się użytkownika o nicku Kloc (Klocu) często ze mną jeździ na objazdy samochodów i testy więc wie jak z nimi postępuje itd

toyota-corolla-1-6-dual-vvt-i-by-razor99-t323266.html Corolla by Razor
corolla-ts-by-razor99-t415180.html Corolla TS by Razor

Ostatnio zmieniony 25 sie 2011, 11:29 przez razor99, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
pavixxx pisze:
dla mnie to siara latać na seryjnych kołach z pół metrowym prześwitem. Każdy mój samochód jest obniżony bo seria to koza.

Dla mnie siarą jest to co piszesz, czy pomyślałeś że dla niektórych auto służy do pracy a nie do jakiegoś lansu? No i co z tego że obniżasz jak mocy nie masz żadnej :D . Ten twój Fiat jest z poprzedniej epoki i siara robić w nim tuning. Oryginalny, idealny stan- w takich starych samochodach robi furorę a nie to co robisz. Pozazdrościłeś kumplom z remizy, że sprężyny skrócili o 2-3 cm i sam zrobiłeś to u siebie? :D

pavixxx pisze:
Idzie 150-160 max 170

Co ty masz za kocioł w nim że tyle jedzie? Żagiel spory wywieszasz przy tych 170 km/h? :D

pavixxx pisze:
codziennie na trasie do mnie do domu te 140 mam i jest spory zakręt, to nie raz się zdąża że jakiś ,,kozak'' ruszy ze świateł swoim touaregiem czy a6 np. a w dołku ja go prawym biorę.

Wg mnie to ty jesteś kozakiem, takim Touaregiem czy A6 łyknąłby cię bez najmniejszego problemu. Jakie ty masz zawieszenie? Nawet stabilizatorów nie masz. Ja przy serii Passacie B5 objadę cię na każdym zakręcie i nie wypadając ze swojego pasa na pas sąsiedni. Ba, nawet swoim Golfem to zrobię bez zająknięcia. A ty szpanujesz nie wiadomo czym. Te wynalazki powinny już na złomie być a nie w ruchu ulicznym. Może się pochwalisz jak cię zabezpieczy podczas wypadku, strefa zgniotu itp :D .

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
No akurat osoba która założyła temat lubi się lansować:) obejrz sobie pomodzone Cinquecento. To że mnie objedzie takim a6 to chyba wiadome, ja napisałem że jest inaczej? chodzi o to że można szybko w zakrętach jeździć. Skąd wiesz że nie mam stabilizatorów jak seryjnie z przodu ma? remize to ty masz chyba w Mrągowie :) ucięte sprężyny? oryginalny kit Mts'a mam? tak wywieszam żagiel :) A ten twój golf to co ma niby? zesrałbyś się a mnie objechał na zakręcie:) golf twój szans seryjny by nie miał:) śmieszny jesteś i masz niezły kompleks. :) Nie wiesz ile jeźdżą samochody to się nie wypowiadaj :)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mi nie chodzi zeby jezdzic szybko w zakretach bo przewaznie powoli jezdze tylko tak sie zawsze przypatruje i wydaje mi sie ze jakos wysoko stoi i mysle ze jak by mial te -3/-4 cm to by wygladal duzo lepiej.Poki co skupiam sie na sprzedazy tych felg i kupnie innych,ladniejszych a o obnizaniu jeszcze sie pomysli :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

pavixxx pisze:
obejrz sobie pomodzone Cinquecento.

Nie rajcują mnie takie typu wozy.

pavixxx pisze:
To że mnie objedzie takim a6 to chyba wiadome, ja napisałem że jest inaczej? chodzi o to że można szybko w zakrętach jeździć.

No i taką A6 wejdzie w zakręt szybciej od ciebie po twoich hiper mega przeróbkach.

pavixxx pisze:
Skąd wiesz że nie mam stabilizatorów jak seryjnie z przodu ma?

A odpowiedziałeś mi na pytanie jaki masz silnik? No nie. Seryjnie były w 1.1 i Sporting a w pozostałych nie było.

pavixxx pisze:
A ten twój golf to co ma niby? zesrałbyś się a mnie objechał na zakręcie:) golf twój szans seryjny by nie miał:) śmieszny jesteś i masz niezły kompleks.

Wiele ma, nawet wiele aut o klasę wyższe nie posiadają tego co ja mam. I sam masz kompleks sądząc, że wymiana zawieszenia pomoże tobie "zwyciężyć" z autami nawet luksusowymi. Szerokiej drogi bajkopisarzu.

pavixxx pisze:
Nie wiesz ile jeźdżą samochody to się nie wypowiadaj

O no tak, za mało żyję na świecie, za mało jeździłem autami żeby nie wiedzieć jak samochody jeżdżą. Pozdro dla ciebie i twojej mamusi :mrgreen: .

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dziękuję na samym początku za pozdrowienia. Logiczne że takie a6 wejdzie szybciej w zakręt co próbuję powiedzieć, a chodzi mi o to że mająć inną zawieche mogę sobie na więcej niż seria pozwolić. Chodzi o to że nie trzeba mieć ferrari żeby szybko jeździć. Ale ty takich rzeczy nie ogarniasz. Mam golfa IV arl 4motion i dopiero tu jest jakieś trzymanie się drogi a nie w seryjnym golfie. No na pewno a8 nie ma takich bajerów co golf :) pieprzysz mi że nie idzie 150-170 jak co dzień prawie tyle jadę. Mam silnik 1.1 :) założenie stabilizatora z tyłu także nie jest wielkim problemem :) Co do ,,rajcowania'' to mam rozumieć że Cinquecento dla plebsu tak? dobre masz podejście. a tak wgl. to za tydzień bd miał zarejestrowanego Merola to Ci pokaże ,,kozaku'' jak się jeździ szybko w zakrętach :)

Tytuł:
*

Pojazd:
:lol: piękna dyskusja. Nie chwaląc się objadę każdego z was taczką z silnikiem od motopompy. Bez stabilizatorów na oponce balon 0,5 bara wisząc 20cm nad ziemią. Bo nie fóra a tehnika zrobi s ciebie zawodnika.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Na początku powiedziałem ostatnie zdanie yaśka ale co widać niektórzy są ograniczeni :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

pavixxx pisze:
niektórzy są ograniczeni

Zgłoszono do moderacji to raz, dwa, szczeniaku, z kulturą do starszych bo widać twoja matka nie za bardzo chyba wie, jak wychowywać dzieci.

Ostatnio zmieniony 25 sie 2011, 14:11 przez czarekcw, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mogą i mnie zbanować pf. Kulturą? a ty co taki kulturka jesteś? skąd wiesz ile mam lat co? w kwestii rodziców radzę Ci się nie wypowiadać.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie ma to ja sprzedawać innych . Panie moderatorze on powiedział że jestem ograniczony :roll:

Tytuł:

Pojazd:
Cytuj:
Nie ma to ja sprzedawać innych .

Śmierć konfidentom....

I nie pisać mi że jestem jakiś Jp czy coś... Bo nie mam nic do policji, ale gardzę konfidentami co niby kozak a kolegów sprzedaje.

Tee jakie ty masz te cinkłoczento ze ci 160 leci

Domin192 pisze:
Pomykałem dziś roxem ponad 105, bez kasku z włączonymi neonami

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
1.1 aż nagram filmik niedowiarkom :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Struś
czarekcw, ale on wie lepiej bo ma cinkusa z żaglem :lol: Ja bym na Twoim miejscu ojszczał tego kozaczka cienkim sikiem :roll:
Ale Tyyy :lol: uważaj bo pavixxx, będzie miał merola :cool:

http://olx.pl/oferty/uzytkownik/4qYN/

Sprzedam strój motocyklowy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: GSXR 1000 k8 / A4B7
przemek.99 pisze:
Tee jakie ty masz te cinkłoczento ze ci 160 leci

w holenderskim gazie :lol:
Ogólnie nie mam nic do fiatów cc, ba nawet sam planuje mieć takie za 3 lata najlepiej 1.1 albo wrzucić silniczek 1.2 z punta.

Tytuł:
Awatar użytkownika

szwedo22, ja już nie zamierzam pisać z tymi osobnikami (przemek.99 napisał śmierć konfidentom- prostackie posunięcie rodem marnego gimnazjalisty- ale od czego jest wykrzyknik koło postów?) ale wiedz, że ja pracując z ludźmi z różnych branż (GDDKiA, Zarząd Melioracji, Zarząd Dróg Wojewódzkich, osoby prywatne, przedsiębiorcy itp) mówią wprost- PO gówno zrobiło, za czasów PiS'u zaczęło się kompletowanie dokumentów itd. Kto jest ogarnięty ten wie, ile czasu schodzi uzyskanie różnorakich zezwoleń. PO potrafi tylko wpajać ludziom głupotę ("Musimy podwyższyć podatki bo brakuje kasy") i tępi ludzie to kupują. PO 4 lata temu straszyło, że jak PiS wygra to benzyna będzie po 5 zł i co? Macie ponad 5 zł za litr :D . Szerokiej drogi z zasobnym portfelem wyborcy PO :D .

Obrazek

Tytuł:
Virtual Tuner
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW e46
Nie wiem co wy tam pisaliście kilka stron nie czytałem, ale za taką kasę który ty dałeś by wolał takiego dużo ładniejszy jak na moje oko
http://moto.allegro.pl/suzuki-swift-jed ... 60847.html

Live for the moment...
Obrazek

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Golf III TDI++ , Yamaha BWS 50
Następne kłotnie będą nagradzane.
Dziękuję

ObrazekPiszę poprawnie
---------------------------
Mycen, nigdy o Tobie nie zapomnimy.
---------------------------
Wbijaj ---> viewtopic.php?t=3

Tytuł:

Pojazd:
:P Czekam na film z cikłoczentoo

Domin192 pisze:
Pomykałem dziś roxem ponad 105, bez kasku z włączonymi neonami

Ostatnio zmieniony 25 sie 2011, 22:06 przez przemek.99, łącznie zmieniany 2 razy

Nowy temat Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1436 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 72  Następna