Dzisiaj jest 30 lis 2024, 10:01

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
chUdy pisze:
Widziałbym tu koła SM i jakiś krótszy błotnik.
No zakladaj kola SM, A tak to sedna przeslicza :ups:

Dziwki koks Aerox !

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Stary, włóż 11Z lub 12Z , z tyłu 48-47 i to będzie miało moc. Bo 13Z i 14Z to blokady, mam taką samą Sendę, to też jedzie tak 75 max na 6 , z górki 80 i troszke, a brat ma Sendę odblokowaną full + wydeszek to leci ponad stówkę na 12Z / tył seria.

Cytuj:
.a siedze w branży juz pare ładnych latek .

Cytuj:
Cytat:

:cool: :cool:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Czujnik paliwa już mam działa, w końcu bd miał rezerwę ! Dzięki czujnikowi wiem że na dzień dzisiejszy w baku mam ok 2l paliwa :P Wydeszek odnowiony pomalowany założony jeszcze końcówkę pomalować tylko nie chce jej ściągać bo uszczelka już nie jest bogata i z każdym ściągnięciem sie coraz to bardziej rozwala. Takie tam czyszczenie (polerowałem rame bo nitrem przeleciałem i coś ściemniało :/, ale lustra nie uzyskałem bo dałem chyba za dużo pasty i nie mogłem sobie z tym poradzić z drugiej strony jest ładnie :P) Musze kupić naklejkę na wahacz bo od strony łańcucha powoli zaczyna się odklejać :/

Sendzia :P

Obrazek

Obrazek

Wydeszek się "wygrzewa"

Obrazek

Tłoczek :P

Obrazek

tutaj jest to foto co mówiłem że polerowałem lakier na ramie (tutaj po litrze i po polerce g3)

Obrazek
(teraz jest tak cały bok zrobiony, nie miałem wyjścia bo widać było)

jak się podoba ? Na razie chcę jeździć cacy serią Jak z salonu wszystko w miarę oryginalnie tak jak było itd.. (tutaj dużo roboty nie ma to wszystko org.) Filtr powietrza wyprany nasączony olejem do filtrów i jest cacy. Do skrzyni i do dozownika wlany Motor-Life kozak sprawa miałem w f12 i wiem co to daje

GUMKI KTÓRE MOCUJĄ CZASZE ZAMÓWIONE YEEEE !

I to było by na tyle :P

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2