Dzisiaj jest 06 sie 2025, 19:38

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
szwedo22, prośby kieruj do Kąkola. Lecz na razie nie szukają.

http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=37615

Aprilia Area 70ccm!

POLEROWANIE LAKIERU I USUWANIE RYS Z PLASTIKÓW!
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... 810#912810

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Płaczecie i płaczecie gdy za byle co dają warny wszyscy płaczą. Jak są luźniejsi to znowu że nic nie robią. Nie rozumiem was :mrgreen:

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
RiderNRG, Ja też płakałem jak warna dostałem ale mi przeszło . W sumie za byle co było no ale mniejsza o to Mod uznał , że się należy to się nie dyskutuję i tyle . Powinno być surowo to by nobencjów wytępiło i przynajmniej czytało by się normalnie posty a nie "XDDDDDDD:PPPPPPPOZDROOOO WBIJ DO MNIE SKOMCIAJ MI SQUTERKKA"

Obrazek
http://bikepics.com/members/szwedo22/

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Zawsze ktoś ma jakiś problem. Odnoszę wrażenie, że każdy Polak ma to już w genach. Aczkolwiek co do obijania modów to się zgodzę. Ilekroć nie wejdę to działu "Motocykle" bądź "Motorowery" to zawsze ktoś tępy założy tam temat o swoim coliberku czemu to on nie jedzie bądź coś innego. Mimo tego, że każdy temat zgłaszam nie spotkałem się z tym żeby został on przeniesiony do odpowiedniego działu.

Obrazek

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
W offtopic nikt nie ingeruje za bardzo ale jak zacznie to 3/4 z was tutaj miało by czerwony paseczek.

Pozdrawiam

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
i to nie na dyplomie!
:lol:

wogle to co wy myslicie? Że to takie hop siup, pewnie, że nie. Chociaż miałbym zastrzeżenia do niektórych modów ale widać, że się starają. Co do przekleństw - mi nie przeszkadzają, sam bym używał jakby się dało, tworzy to NORMALNĄ atmosferę a nie taką sztuczną, bo nie wierze, że nikt z was nie klnie, a nawet jak są takie osoby to jest to malutki procent. Byłbym za tą automatyczną cenzurą.

Ostatnio zmieniony 31 mar 2011, 8:01 przez klikszen, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wszyscy macie rację po trochu..też czasem mnie denerwuje jak ktoś zakłada takie same tematy.Ale nie ma czego wymagać od moderatorów,bo na to też trzeba poświęcić sporo czasu...a nie każdy go ma.Ja stoję w obronie modów.

A co do przekleństw...sam używam na co dzień,ale nie chciałbym czytać ich na forum.

Aprilia Area 70ccm!

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
szwedo22 pisze:
Ale na co ta kropka ? Zajebiście to nie przekleństwo a przymiotnik określający - Tak twierdzi moja polonistka (w-ce dyrektorka ) . I , że to słowo pochodzi ze staropolszczyzny .

Przeczytałeś cały wątek? Mówił ktoś tutaj o automatycznej cenzurze wybranych wyrazów, potem ktoś dodał, że takie coś można ominąć poprzez wstawianie kropki gdzieś w środek wyrazu. Zajebiście to nie przekleństwo, aczkolwiek jest to wyraz niezbyt kulturalny. Pochodzi ze staropolszczyzny? Bzdura! Ten wyraz pochodzi od słowa na J, które jest przekleństwem, mam nadzieję, że domyślasz się o co chodzi. Twoja polonistka albo ironizowała, albo chciała po prostu zaistnieć w gronie młodszych ludzi...
Kropki, przecinki, oraz inne znaki przestankowe stawia się od razu po wyrazie, bez spacji.

Wracając do tematu.
Moim zdaniem moderator powinien być ekspertem w danej dziedzinie, oraz przede wszystkim powinno być ich tutaj więcej. Niedawno temu dostałem ustne ostrzeżenie przez to, bo wszechwiedzący moderator się pomylił i powiedział, że YZF to cross. Niewiedza/Pomyłka tak go zabolała, że wolał przyszpanować czerwoną czcionką niż zmienić swojego posta.

klikszen pisze:
Co do przekleństw - mi nie przeszkadzają, sam bym używał jakby się dało, tworzy to NORMALNĄ atmosferę a nie taką sztuczną

Normalną atmosferę? Roześmiałem się na głos.
Zobacz sobie zippforum, czy inne tego typu fora. Tam rozmowy są naprawdę na wysokim poziomie, przykład: "ej no k****a, wymień ten j****y w c**j stożek bo jak nie wymjenisz to bendziesz zawsze mjał takjego p**********o zamuła na j*****m starcie".

Jedyne czego wymagałbym od przyszłego moda to profesjonalizm, umiejętność przyznania się do błędu, brak pobłażliwości dla koleżków z reala, no i oczywiście znajomość języka polskiego.

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Może to dla tego, że mam kilka dużo lepszych for, tam ludzie są kompetentni, a przekleństwa są używane sporadycznie, ale są.

Masz rację co do tego jakby było, nie przemyślałem, że 90% forumowiczów do dzieciaki : P

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
klikszen pisze:
Masz rację co do tego jakby było, nie przemyślałem, że 90% forumowiczów do dzieciaki : P

Dzieciaki czy nie dzieciaki... Poziom po prostu spada. W porównaniu z tym co było tutaj rok temu - jest kiepsko, bardzo kiepsko. Gdyby być pobłażliwym na przekleństwa, każdy kto stąd odejdzie na inne forum będzie zwyczajnie zduszony przez bardziej rygorystyczny regulamin.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
klikszen, to forum, moim zdaniem, też reprezentowało niezły poziom. Dopiero z pół roku temu zaczęło się robić niesympatycznie.
Pełno ludzi, którzy nie potrafią funkcjonować na forum...

Co do przekleństw: jak ktoś nie posiada kultury osobistej, to nie wymagajcie od niego niewiadomo czego.
Jest sporo ludzi, którzy potrafią się dostosować, nie robią błędów, są w miarę kompetentni, ale jest też dużo większa grupa ludzi, którzy nie potrafią użytkować forum zgodnie z celem... Właśnie tacy ludzie psują opinie forum.

Moim zdaniem pomysł kogoś wyżej, że trzeba dobrać kilku moderatorów jest bardzo dobry.

Nie sugeruję, że obecni są niekompetentni, ale przydałaby się pomoc. Każdy ma jakieś swoje sprawy.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Będąc tu pierwszy raz...spodobało mi się tak bardzo,że zostałem tutaj do jakiś 5-6miesięcy temu...bywałem codziennie...czytałem,udzielałem się.A teraz..wchodzę sporadycznie...zrobiło się sporo "dzieci",którzy mając te same problemy zakładają nowe tematy,dasz im bana? To zrobią nowe konto i tak w kółko..To jak walka z wiatrakami...ale na to nic nie poradzisz ani Ty,ani ja,ani moderator.Można tu tylko "sprzątać" i upominać siebie nawzajem.Więcej moderatorów? OK...ale tylko tych,którzy na prawdę się do tego nadają.

Aprilia Area 70ccm!

Tytuł:
**

Pojazd:
No ale wejdzie Ci taki zenek ( lat 13 ) i co drugie jego słowo to ku.... itp... no to, aż czytać się odechce, rozumiem raz przekleństwo może się zdarzyć bo nie uwierzę że nikt z Was na co dzień nie użyje wulgaryzmu.

Co do zakładania nowych kont to nawet Chriss, co dostał bana je założył... podobna nazwa loginu i nawet pojazd ten sam, tylko wiek zmienił... I gdzie są modzi? Śpią!

Ostatnio zmieniony 31 mar 2011, 11:02 przez adikSR, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
lucek15, tylko 2 razy tak zrobiłem :wink:

Sprzedam całą Aprilie SR na częsci
gg 1064217

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Runner 125 fx
adikSR, każdy za pewne używa wulgaryzmów na co dzień, ale starajmy się trzymać poziom na forum i pokazujmy trochę kultury i kompetencji z naszej strony.

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
lucek15, Twój temat podkleiłem, przepraszam, że tak późno.
Masz dużo racji. Największym problemem na forum jest chyba to, że co drugi ma parcie na moda a do tego myśli, że im więcej ma postów-tym większa szansa.
Raz, że osobę taką trzeba na prawdę obdarzyć zaufaniem, a dwa, że mało kto z Was zdaje sobie sprawę, iż to jest PRACA a nie WYRÓŻNIENIE.
nika2315 pisze:
najlepiej by było usunąć te konta , których właściciele sie w ogóle nie udzielają , po bo co one są nad do szcześcia potrzebne ?

Wyobrażasz sobie usunąć konto Ś.P. Marka? Albo inne wartościowe posty? Znowu brakiem szacunku byłoby zostawić je jako anonimowe.
szwedo22 pisze:
nymo, No dokładnie . Ale mogli by dać komuś moda kto dużo siedzi na mielochu bo np sie nie uczy i nie ma co robić .

To jest właśnie to błędne przekonanie, co do wyboru właściwej osoby.
Wam się wydaje, że godzina dziennie to mało, gdyż nie macie takiego obowiązku. Każdy ma dni pełne wolnego czasu, w które może spokojnie przejrzeć nawet całe forum, ale ma też takie, w które nie da rady w ogóle odwiedzić forum. Trochę więcej zrozumienia. Twierdzicie, że przeglądacie wszystkie tematy, więc skąd tak mało zgłoszeń?
szwedo22 pisze:
casting na moda

Pewnie pomyślałeś o zasadzie "Kto więcej przysiedzi na forum czy naspamuje dostanie moda". Tak nie da się wybrać odpowiedniej osoby!
Kasztanovy pisze:
Moim zdaniem moderator powinien być ekspertem w danej dziedzinie.

Jakąś wiedzę w danej dziedzinie musi mieć. Tutaj jest taka sprawa, że każdy z Nas ma coś takiego w sobie, iż twierdzi, że wie najlepiej :lol:
Każdy może się pomylić.
Kasztanovy pisze:
przyszpanować czerwoną czcionką

Rzeczywiście przywilej czerwonej czcionki to powód do dumy :roll:

A teraz taki z innej beczki. Każdy z Was wie najlepiej co zrobić z forum, mimo to nikt nie zauważył, że od takich spraw jest dział "Sprawy Organizacyjne", jednak wymaga on sprecyzowania, czego tak na prawdę dotyczą Wasze uwagi.

Nie wiem też jak ktokolwiek z Nas może narzekać na atmosferę na forum, jeśli to My sami ją tworzymy.

RoQs pisze:
jestem teraz na 1 roku zawodówki

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Fajnie ale jak ktoś co chwile klnie to mnie sie to osobiscie nie podoba i mysle ze ten ktos chce byc fajny -.- trzymajmy poziom na tym forum i chyba kazdy ma troche kultury osobistej ?

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Booyaka pisze:
Rzeczywiście przywilej czerwonej czcionki to powód do dumy

Za każdym razem, gdy ironizuję muszę o tym informować? Przykładowo: <uwaga to ironia>Coliber jezd najleprzym sqóterkiem</uwaga to ironia>

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Booyaka pisze:
szwedo22 napisał/a:
casting na moda

Pewnie pomyślałeś o zasadzie "Kto więcej przysiedzi na forum czy naspamuje dostanie moda". Tak nie da się wybrać odpowiedniej osoby!

No a jednak nie to miałem na myśli . Chodziło o to mi , że taki mod sumienny który się na bawi w gierki jeszcze raz to dostaniesz itp . Tylko od razu z mostu to się choć nauczy może .

Obrazek
http://bikepics.com/members/szwedo22/

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
Mate57 pisze:
Mam zasadnicze pytanie,czy któryś z moderatorów w ogóle coś na tym forum robi? Czy tylko widnieje pod tą nazwą i sobie podwyższa samoocenę ? Bo odnoszę takie wrażenie,że tak własnie jest.
Od kilku dni ludzie piszą tutaj ppp ,przeklinają,lub wstawiają obrazki o treści niecenzuralnej.
Takie posty są w miarę mozliwości zgłaszane i nie zgłaszane,ale zaden moderator za przeproszeniem nie raczy dupy ruszyc i cos z tym zrobić.
Jak macie tak robić to lepiej oddajcie tą range komuś innego,temu kto będzie dbał tutaj o porządek,bo jak na razie od jakiegoś czasu robi się tutaj tylko jeden wielki bałagan.
Wiele osób się do tego zraża,i tak jak w moim przypadku wchodzę tutaj jako gość,albo wcale :roll: Bo jak mam siedzieć w takiej atmosferze to naprawdę,podziękuję.
Nie tylko dzieciaki jeźdzą na skuterach są też motocykle,nawet taki dział tutaj widnieje,i co? Mi na pewno nie byłoby miło siedzieć w takim czymś mając 30 lat.

ja pier*** a co tu są małe dzieci co może nie przeklinasz na codzien? :roll: :roll:

KUPIE SPORTOWY ZAPŁON DO MINY.!!!
KOŁA SR MINA.
YASUNI C30/ROOST.!!

WYKONUJE CUSTOM PLASTIKÓW.Nadkola itp.

SPRZEDAM:

http://allegro.pl/show_item.php?item=1532195234

gg-25008789

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2, 3, 4  Następna