Dzisiaj jest 10 lut 2025, 1:39

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*

Pojazd:
marcinx260494 pisze:
navi777, dobrze gadasz polac mu ! :twisted:

x2

Ja jak już jestem zły tak bardzo to idę rąbać drzewo ;D

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p=657834#657834 <-> moja Gilerka.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Marcin194 pisze:
Grzechu123 pisze:
Niektórych sie lepiej zapytac

dokładnie... Przecież to nie zaszkodzi... A nie większość nas facetów myśli że po prostu im się należy... Nie... To dziewczynie się należy :wink:

Zaszalałeś... :roll:

Marcin194 pisze:
Nie :)

Szkoda :mrgreen:

daniu19967 pisze:
marcinx260494 pisze:
navi777, dobrze gadasz polac mu ! :twisted:

x2

Ja jak już jestem zły tak bardzo to idę rąbać drzewo ;D

x3

Ja tam nie mam takich możliwości jak ty daniu :< :mrgreen: :mrgreen:

Mudzyyn = Runner by VEN
Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja mam większy problem i to już od dawna. Byłem z dzieczyną 1,5 roku lecz powoli zaczelo sypać sie . I już spotykaliśmy sie to tylko pogadać . Przez miesiąc dla niej nawet nieodpisywałem . Tydzień temu spotkaliśmy sie no a ja bylem w nerwach i tam wyzwałem ją zapaliłem skuter i odjechałem bo to chciałem zrobić od dawna . Ta dalej mi pisze i nie wiem czy odpisywać czy nie ? Jak radzicie :/

P.S. ona udaje święta przy mnie a tak to największa k....

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
daro45, Jak jest fajna to daj jej szanse...
A jeśli jest zwykłą k**wą, to nie warto..

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
daro45, z całym szacunkiem dla Twojej osoby i inteligencji...ale chłopie :roll: Jak chodzisz do wc to też pytasz co masz robić? Ogarnij i sam podejmij decyzję czy chcesz się angażować czy nie... ja pie*dolę.... :roll:

http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=37615

Aprilia Area 70ccm!

POLEROWANIE LAKIERU I USUWANIE RYS Z PLASTIKÓW!
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.p ... 810#912810

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie jest łatwo . Podoba mi się i w ogóle ale ma taki charatkter ze jestem w kropce . W zasadzie to jestem na nie co do niej ale jak ona od tyle czasu pisze mi i jak ide to tak próbuje zagadać a ja jak do śmiecia i nie wiem czy dać szanse czy nie

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
daro45, jeśli nie pasuje Ci charakterem to odpuść. Poza tym dziwie się jej,że pomimo "poniżania" dalej lata za Tobą.

W końcu przyjdzie taki "moment" że będziecie musieli dużo rozmawiać...różne charaktery=różne zdania=niedogadanie się=kłótnie= rozpad.

Aprilia Area 70ccm!

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
daro45, ja mam podobna sytuacje teraz jestem z nia ponad rok i nagle na poczatku marca się nie wiadomo dlaczego posypało. myśle ze przez jej głupie kolezanki ale to mniejsza z tym. Nawet o naszej rocznicy nie pamietała wiec sie ostro wkurzyłem, miała na mnie ostro w czterach literach. ale postanowiłem sobie daje jej 2 tygodnie. wszyscy mi mowil ze powinienem z nia zerwac itp ale ja jakos nie mogłem tego zrobic i teraz się ciesze bo jakoś się powoli układa. I uwazam ze w dłuższych zwiaskach taki moment musi przyjsc. wiec postaraj sie to jakos zrozumiec i czekaj albo staraj sie to naprawić.

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E30
daro45, Ale jak już chcesz z nią zerwac to proszę cię zrób to w dobrym stylu. Nie żadne Tel/SMS/GG/NK/FB czy jakieś tam inne ustrojstwa :roll:

PauloSSS, Też to przerabiałem. Moment takiego załamania, kryzysu, ale jakoś się przeżyło i jest coraz lepiej :cool:

///BMW

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
ja już zerwałęm 4 mieśiące temu z nią ale ona dale te swoje że spróbujmy jeszcze raz i takie tam . Ona chce ja nie . Tłumaczyłem że nie pasujemy do siebie i nic . Mówie że nie kocham i nic . Wszystko już wypróbowałem i teraz nie wiem czy dać szanse czy już zostawić tak jak jest

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
daro45, jeżeli sie nie dogadujecie to nie ma sensu tego ciągnąć , to jest walka z samym sobą ; ) olej ją ,szmata zawsze pozostanie szmatą nawet jakby była przystrojona w diamenty : ) Szczerze mówiąc nie myśle by było dobrze gdybys z nią był drugi raz :) na początku znów by było wszystko cacy a później istny koszmar :) dwa razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi , wiem to ze swojego przykładu : ) Jeżeli kogoś uraziłam to przepraszam : ) ale na prawde nie warto jeżeli ktoś nas nie szanuje ani też ma nas w czterech literach. To jest poniżenie samego siebie , a chyba żaden z nas by tego nie chciał . Wiem co mówie żyje krótko na tym świecie ale wiem znacznie wiecej niż powinnam , gdyż los nie układał mi życia pomyślnie . Cały czas mam pod górke.

Zgadzam sie z Pat!, :) jak byś zrywał zrób to z godnością i honorem :) powiedz jej to prosto w oczy , bardziej boli także ta osoba zaczyna żałować swego błedu . Jeżeli bedzie mądra nie popełni go drugi raz , bo samo słowo przepraszam bez jakiejkolwiek poprawy jest w zasadzie niczym : )

"Chcesz znać mnie , a nie znasz sam siebie."

Obrazek

KLIKNIJ w obrazek ,a zobaczysz fotki Areroksa.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
A jak zaradzić temu żeby mi nie pisała i niezatrzymywala mnie na jakieś pogaduszki.? Bo jak ja mam dać spokuj jak ona mi pisze non stop

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
nika2315, kolega zaryzykował..jest już 2 lata szczęśliwy.Ja też spróbowałem jeszcze raz...i opłacało się. Wszystko zależy od chęci,zaangażowania i czy zależy "nam"na sobie...

Aprilia Area 70ccm!

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
daro45, Wygarnij jej wszystko : ) tylko w cztery oczy , nie odpisuj , a najlepiej ignoruj ;D to jest najlepszy sposób :)

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie odpisuj.

Sam wiem, latałem za dziewczyną 3 miesiace w końcu sie skonczyło to odechciało mi sie kupywałe kwiatki sratki kino i te sprawy a ta nic. Wiec jej napisałem że nic już do niej nie czuje i koniec. Nie pisze z nią ponad 2 tyg i mam spokój.

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
nymo, możliwe : ) ze swojego doświadczenia wiem co innego : ) a po drugie każdy jest inny , ja np nie umiem przebaczać :) wiec może to tez jest problemem

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tydzień temu spotkaliśmy się i wszystko jej powiedziałem . Od tego czasu nie odpisuje jak ide to udaje że nie znam a ona dalej pisze . Jestem bezradny :?

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
jest taka funkcja w telefonie jak "czarna lista" w gg takie coś jak "lista zablokowanych" a na nk "kasowanie znajomości" :) polecam :D

Była Longjia LC.. Jest Piaggio NRG

Przelotnie :D

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
daro45, mówie Ci ignoruj to : ) usuń ja ze znajomych zaznacz opcje " nie pokazuj wiadomości od nieznajomych " i spoko : ) przynajmniej na gg , a jak ją spotkasz to olej tak jakbyś jej nie znał : )

albo wiem ! np to jest moja ulubiona metoda , tzw prowokacja wzrokowa :) patrz jej sie prosto w oczy i nie spuszczaj wzroku po chwili sie speszy i pójdzie : )

Obrazek

Ostatnio zmieniony 28 mar 2011, 21:20 przez nika2315, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja tez mialem podobna sytuacje i chyba nawet kiedys Weronice o tym gadalem... Otóż bylem z dziewczyną no i ona tam zaczela do innego krecic itd i po jakims czasie ze mna zerwala wiec ja to olalem i zylem se dalej, ale ona mi zaczela pisac, gadac ze zaluje tego co zrobila, ze mnie dalej kocha, chciala sie zabic, ogolnie roz****dol totalny;/ I potem jak bylem z inna to ja chciala pobic, grozila jej. No i w te wakacje mi napisala czy wpadne do niej pogadac tak na luzie bo dawno sie nie widzielismy itd. no to ok wpadlem do niej. A ona znow zaczela ze dalej mnie kocha itd. I jak pojechala na oboz do Bulgarii to pisala mi ciagle ze mnie kocha a w miedzy czasie dupczyla sie z jakims typem. No i w sylwestra sie pogodzilismy, juz normalnie gadamy, a ona mi powiedziala wczoraj ze dalej mnie kocha mimo ze minelo tyle czasu. Ale ja jej wprost powiedzialem ze juz nigdy nie bedziemy razem, i ze mozemy sie tylko kumplowac i na tym sie zakonczylo:)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65 ... 1019  Następna