Dzisiaj jest 27 sty 2026, 18:38

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 656, 657, 658, 659, 660, 661, 662 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*

Pojazd:
chamsko500,
"Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie.
Popełniam błędy, tracę kontrolę i czasem jestem trudna do zniesienia.
Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, ze nie zasługujesz na mnie kiedy jestem najlepsza."

Cytacik x2,pewnie chce wzbudzic w tobie zazdrosc.Panienek nigdy nie zrozumiesz wiec nas-chlopow nie masz nawet co sie pytac.Reaguj na to normalnie,bez spiny,albo zerwij kontakt jak jej bedzie zalezalo sama przyjdzie bo jak Ty bedziesz caly czas za nia latal to staniesz sie pieskiem.peace :twisted:

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
TZRfan, nie zamierzam latać nawet , wcześniej ja sie starałem to teraz niech ona trochę się wykaże. Jeśli nie- to nie ta to inna :mrgreen:

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pyle, Zrób z nią usta usta i się wszystko wyjaśni :)

Tytuł:
*

Pojazd:
Pyle, To sie spytaj jak chcesz,po co sie pytasz.Gdyby chciala to by sama ci to powiedziala,myslisz ze sie wkurza o Ciebie ze sie nie pytasz? Watpie,ale sproboj.Panna ma jakies fochy wiec wg mnie juz jest dziwna,jezeli powodu tego nie potrafi powiedziec.

chamsko500, haaa i to haslo jest jak najbardziej odpowiednie! :D Dodam jeszcze cos od kumpla "nie ma tego zlego co by na cycka nie wyszlo" :lol: Jak jej bedzie zalezec to sama da o sobie znac,chyba ze jest taka "honorowa" ze bedzie wolala to olac ale wtedy to raczej jej az tak bardzo by nie zalezalo.

Ostatnio zmieniony 30 sie 2012, 23:47 przez TZRfan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
Chcesz laske z ktora ci sie gadka nie uklada? :roll: Poznalem jedna-zaimponowala mi wygladem,popisalem z nia chwile i olalem bo za madra to nie byla,do tego widze jak ktos mi odpisuje kilkoma slowami to pozdro.

Ostatnio zmieniony 31 sie 2012, 0:49 przez TZRfan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
Moze zapros ja na spacer sam na sam? I obserwuj. Ja juz tu kiedys opisalem relacje z jedna panna,wszyscy mi tu pisali ze lada chwila cos sie wydarzy bo widac ze ona na to juz czeka i co? :lol: Typiarda kiedys sama w rozmowie na fb mi napisala ze "mamy spacer do zaliczenia" sratatata pytam raz nie ma czasu bo cos tam,dwa-wyjezdza do kolezanki do Poznania.Po pewnym czasie byla z lovelasem ze szkoly-w sumie laski mowia ze sa piekny to on nie jest a wyrywa konkretny towar.Potem juz olalem calkiem.Hahahah,ja sie bede prosil? Siemankooooo :mrgreen:

Ostatnio zmieniony 31 sie 2012, 1:27 przez TZRfan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pyle, może ma jakieś problemy w domu czy coś, a w towarzystwie robi dobrą minę do złej gry. Ja bym na Twoim miejscu nie naciskał tylko porozmawiał z nią co się zmieniło że tak sie zaczela zachowywac:)

Tytuł:
*

Pojazd:
TZRfan, dobre , dobre :mrgreen:
poczekam troche. Jeśli nie będzie sie starała - podziękuje

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Panowie mam podobną sytuacje jak kolega bartos212, czyli dowiedziałem sie Od niej akurat że "ale wiesz że mozemy zostać tylko przyjaciółmi?" Co robić? Slemy sobie buziaczki itd słodzimy gadamy codziennie miała chłopaka ale sie rozstali kiedyś mi powiedziała ze nie chce już zwiazku woli być singielką a ja ją jak wariat kocham.... Co robić ;c

Malina [*]

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pyle, tak jak navi777 pisze :) poczekaj na odpowiedni moment , czyli taki kiedy ona już będzie miała w głowie wszystko poukładane :)

chamsko500, o dziwo Panna sama nie będzie wykazywać inicjatywy, spędzaj z nią jak najwięcej czasu sam na sam :D a to że ci pisze że gada z innymi to pewnie dla zgryzy.
A i samym pisaniem nie zdobędziesz dziewczyny, bo trzeba się do niej pofatygować a nie tylko na gg, sms itp. :) bo najważniejsze to są relacje w realu a nie na gg czy na facebook'u

Jak rozmnażać się to ksiezniczki  Jak kraść to miliony  Jak jezdzic to Yamaha  Jak żyć to na całego :D

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=207093

Stunt Suka pisze:
BuBu ma dobry silnior.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: GOLFS ROYCE TRZECI
panowie a jak juz klei sie dobrze gadka :twisted: a ona wyskakuje z tekstem ze ma chłopaka. co robić w takiej sytuacji
no po wiedzmy ze raz rzecz się dzieje na imprezie (było %%%)
a drugi raz gdzieś w spokojniejszej scenerii

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
JaJeCkO, jak ma chłopaka to są dwie opcje , zależy czy jest większy od ciebie :) jak nie to nie problem ;p

Jak rozmnażać się to ksiezniczki  Jak kraść to miliony  Jak jezdzic to Yamaha  Jak żyć to na całego :D

Stunt Suka pisze:
BuBu ma dobry silnior.

Tytuł:
*

Pojazd:
Mr.BuBu, wiem że pisaniem dużo nie zdzialam. Dzisiaj sie spotkalismy , pogadaliśmy. Odprowadziłem ją do domu i było fajnie :mrgreen:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
panowie pomoże mi ktos? ;c Mr.BuBu, hahah ;D :mrgreen: JaJeCkO, ja bym zarywał tak po cichaczu dawał jakieś znaki albo olał na tydzień i zobaczył jej reakcje czy napisze czy nie.

Malina [*]

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mr.BuBu, Bubuś mordko;*:d
JaJeCkO, nie reagować na to co powiedziała że ma chłopaka a w myślach "chłopak nie ściana, da się przesunąć":D
bnio, zrób tak żeby była zazdrosna, i wtedy zobaczysz jaka będzie jej reakcja:)

Tytuł:
*

Pojazd: Piaggio NRG MC2
Dobra, czas na mnie...
Otóż znam dziewczynę już 2lata. Jesteśmy najlepszymi przyjaciółmi wiele przeszliśmy zawsze jej pomagałem w sytuacjach które naprawdę ciężko Sobie wyobrazić.
Jest to była mojego najlepszego kumpla ale w sumie nie o nim mowa.
Cały czas piszemy ze Sobą, wczoraj się z nią spotkałem do niczego nie doszło, była jej koleżanka... Zaczęła mówić, że musi znaleźć Sobie chłopaka żeby pokazać byłemu co potrafi. Naprawdę fajna z niej dziewczyna, po zerwaniu z byłym każdy zaczął do niej pisać.
Kiedyś byłem w niej zakochany ona dobrze o tym wiedziała, nawet wie do tej pory. Czasem potrafi mi napisać, że kocha mnie jak brata itp.
Problem w tym, że nie wiem jak zagadać, co zrobić żeby jej wyznać moje uczucia. Za bardzo boje się jej reakcji, chociaż znam ją bardzo dobrze tak jak ona mnie. Żadnych tajmenic po prostu wszystko.
Słucham propozycji:)

Wysoko trzymam głowę, i pewnie noszę się
Wraz z moim składem bowiem, ustalam co i gdzie,
Rozpostarte skrzydła świadczą o tym, że
Pewnie stawiam nogi idąc wszędzie tam gdzie chce

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
17tomeczek06, szczerze to będziesz miał w ujjjjj ciężko , bo jak na razie jesteś jej przyjaciółką z penisem xD tak więc na początku musisz zmienić to, postaraj się z nią jak najwięcej czasu spędzać ale nie jako przyjaciel tylko facet który chciałby z nią kopulować , być itp. xD

Stunt Suka pisze:
BuBu ma dobry silnior.

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
Pyle, mi się wydaję, że jest fochnięta/smutna za to, że nie pytasz się jej o tą decyzje.. ona sama sie boi powiedzieć.. dziewczyny są takie, że ona mogła nawet teraz pomyśleć, że jak sie nie dopytujesz o to, to ze juz ci nie zalezy, ze juz nie chcesz i wgl.. Po prostu się zapytaj ;) tez mialem kiedys taka sytuacje i wiem, w koncu sie przelamalem i zapytalem no i wszystko bylo po mojej mysli ;) ale po roku i tak sie wszystko skonczylo ;d

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
navi777, też o tym myślałem i chyba tak zrobie :D

Malina [*]

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
no To moim zdaniem wyjdzie coś chyba ze już wtedy była pijana w co wątpie jak nie to 3mam kciuki za Ciebie !! :)

Malina [*]

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 656, 657, 658, 659, 660, 661, 662 ... 1019  Następna