Dzisiaj jest 10 lis 2025, 23:51

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 666, 667, 668, 669, 670, 671, 672 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*

Pojazd:
Iceman_, :mrgreen:

Powiedz temu kumplowi co ją zna żeby Cię z nią poznał i pogadajcie tak w grupie najpierw a potem na następny dzień poproś ją o jej numer :wink:
Jak da to połowa sukcesu pierwszego etapu :D

Sprzedam Ludixa ! Stan idealny, po małym tuningu.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Okej postaram się,dzięki za rady koledzy. :)

http://www.facebook.com/KubaStunt - SPRAWDŹ TO!!

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pyle pisze:
no to chyba koniec mojej kariery...

Pyle, z dziewczyną :shock: :?:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pyle pisze:
dodam jeszcze jedno ze ta moja i ta kolezanka to sie nie nawidzą ;D zeby bylo lepiej. ;//

Więc tutaj masz dużego plusa :D tzn ta koleżanka nie nawidzi się z Twoją dziewczyną - powiedz swojej dziewczynie że ta koleżanka co jej niby się wygadała chce rozwalić wasz związek nie wiadomo czemu (możesz powiedzieć że dlatego że się nie lubicie i życzy ci źle czy coś) i zmyśla jakieś głupoty a Ty masz świadka tego kolegę co się przyznał że to on i c... :D powiedz że dzwonił może z Twojego telefonu nie pamiętasz bo byłeś pod wpływem może chciał gdzieś zadzwonić z Twojego tele to mu dałeś nie wiedziałeś gdzie będzie dzwonił :)

Zajrzyj do mojego CPI :)
Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
A ja po prostu z maściłem sprawę. Umówiliśmy się że będę czekał na nią pod jej szkołą biłem jakieś 20 minut przed czasem pogadałem z jej koleżankami chwilkę. Potem przyszła moja i poszliśmy do takiego parku niedaleko, gadaliśmy o pierdołach o szkole, w międzyczasie zadzwonił do mnie koleś czy jestem na mieście i czy może wpaść po zeszyty to ja spoko i jak siedziałem z swoją to on wpadł pogadał z nami coś ze 30 minut. Czas tak zleciał i potem jak on poszedł gadaliśmy tak z 10 minut i dostała sms że musi iść. Poszliśmy razem pod jej szkołę odprowadziłem ją ona że musi iść do szkoły żebym nie czekał. Ze szkoły wyszedł zaraz jej chłopak i ja szedłem z 30 m przed nimi. Nie zdążyłem powiedzieć jej co miałem w planach.

I teraz nie wiem czy warto się starać ? Umówić się z nią jeszcze i powiedzieć jej że mi na niej zależy, że często o niej myślę i takie tam,żebyśmy dali sobie szansę czy nie warto ?

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, Umów się z nią jeszcze raz i od razu na samym początku spotkania jej to powiedz żeby nie wyszło tak jak opisałem wyżej że zabrakło czasu :) Może coś z tego wyjdzie a jak nie to mówi się trudno ....

Zajrzyj do mojego CPI :)
Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
bartos212, jak jest tego warta to próbuj jak najbardziej :wink:

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
bartos212, CHŁOPIE NIE OGARNIAM CIE ! ;O laska buja sie z innym kolesiem.. raz umawia sie z Tb, raz z innym.. pol godziny jest z Tb pol godziny z nim.. JAK TY TAK UMIESZ ? przecież ja albo od razu bym mu wyje**ał albo odrazu tej lasce bym powiedział "nara" JAK ONA JEST TAKA "PUSZCZALSKA" nie chodzi mi wiadomo o co ale ze buja sie z kazdym facetem to jakby była z Tobą to bedzie robić to samo !!! Uwierz nie warto. Ja bym na twoim miejscu jej tak wygarnął że albo by się z jednym spotykała albo wgl..

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Panowie pisałem o lasce stronę wcześniej i na dzień dzisiejszy sprawa wygląda tak,że gadałem z drugim kumplem z jej okolic że mi się podoba i w ogóle a on ją zna,i na któreś przerwie podbił do niej i powiedział(z jednej stronie jestem wdzięczny,z drugiej to mógł mi chociaż powiedzieć) że ona mi się podoba,coś tam nawijali,ona że bardzo jej miło i że mam zapisać sobie jej numer,ale ja sądzę że lepiej jak podejdę do niej w czwartek jak w szkole będziemy.Najwyżej z tym kumplem podbije i się rozmowa rozkręci jakoś,bo jak teraz napisze na tel to wyjdę na takiego cipusia co sobie sam nic nie potrafi załatwić.
Co robić?

Ostatnio zmieniony 21 wrz 2012, 22:01 przez kubaaxd, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
kubaaxd, Zrób tak jak mówisz :P
Albo od razu jak dała Ci swój numer to napisz ale o spotkaniu :D

Sprzedam Ludixa ! Stan idealny, po małym tuningu.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Bondi, sam siebie nie ogarniam...

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Bondi, ale widać ,że mu na niej zależy

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
no widać widać, że ci na niej zależy ale bez przesady, że ona pół godziny z Tobą a za pół godziny ze swoim kolesiem sie buja :/ no chyba ze jej jasno postawisz " albo ja albo on " i wtedy sie dowiesz wszystkiego :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Aerox ;)
bartos212, Weź jak spotkasz się z nią to odrazu jej wygarnij wszystko ze ty tak nie możesz i postaw jej ultimatum że albo on albo ty. Coś tam pisałeś o ile sie nie myle że ich związek jest na "wymarciu" czyli jak jest na wymarciu i jak postawisz jej ultimatum że albo on albo ty i jak wybierze jego albo nie odpowie to olej.

Kingway corvette->Aprilia scarabeo->suzuki ts 80->Yamaha Aerox->Cagiva Mito 50

Wpadnij do Roxa :)
aerox-projek-2013-14r-jest-blackline-t366150-40.html

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Właśnie chcę o tym porozmawiać. Ja jestem dla niej chyba tylko kolegą, bo ja jak jeszcze do niej nie zarywałem to ona już była z tamtym kolesiem w związku. Więc jak bym tak zapytał to powie zapewne: "On jest moim chłopakiem, ty tylko dobrym przyjacielem" czy coś w tym stylu więc jestem na przegranej pozycji raczej...

TANIO GG 10293344

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Air Max System
Bondi pisze:
raz umawia sie z Tb, raz z innym.. pol godziny jest z Tb pol godziny z nim..

Jeśli dobrze wiem (ona jest z związku z innym), a bartos212 do niej podbija to może po prostu z tamtym kolesiem im się nie układa, albo nudno mają w związku, i dlatego chce rozmawiać z Bartkiem albo myśli o czymś więcej, myśli o Bartku jako chłopaku, który nie będzie zamulał w związku i urozmaici jej życie :)

Ostatnio zmieniony 22 wrz 2012, 10:16 przez ^DawiD^, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
^DawiD^, zawsze jak chce urozmaicić naszą znajomość to ona mi nie wierzy i się tylko śmieje że bym tego nie zrobił albo że nie ma czasu. Wczoraj wieczorem pisaliśmy i tak w pewnym momencie na moje pytanie co robi odpowiedziała że leży i słucha muzyki. To ja że mi akurat zimno bo dopiero wróciłem do domu a na dworze tylko 4 stopnie. To ona chodź do mnie to będzie ci cieplej. Ona że i tak bym nie przyjechał bo mam jakieś 3 km do niej. Jak zacząłem mówić że przyjadę to zaczęła się wykręcać że brzydko wygląda itp. ja że lubię jak tak dziewczyny wyglądają naturalnie że na pewno słodko i takie pierdoły.
I sam nie wiem, jak by była ze mną to by mnie wkurzało że tak moja laseczka z innymi kolesiami i bym to przypilnował. Co to z tego będzie to ja nie wiem...

TANIO GG 10293344

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Air Max System
bartos212 pisze:
zawsze jak chce urozmaicić naszą znajomość to ona mi nie wierzy i się tylko śmieje że bym tego nie zrobił albo że nie ma czasu.

Jak tak ciągle Ci nie wierzy, to pokaż jej, że jak coś mówisz to i tak zrobisz :)

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Trzeba spróbować ;)

TANIO GG 10293344

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
bartos212, miałem identycznie.. też gdy tak mówiłem że zimno mi albo że nudzi mi się samemu to mi mówiła, żebym przyjechał do niej to mnie ogrzeje i wgl.. :) a jeszcze nie byłem z nią w związku a jak powiedziałem no to przyjade to albo się tez wykreciła że rodzice jej zrobią haje bo miała 16lat albo wgl nie odpisała a na drugi dzień że niby zasnęła ;) no ale.. po jakimś czasie byliśmy razem choć raz dała mi kosza to nie zrezygnowałem tylko walczyłem dalej i poskutkowało. Miałem podobną sytuacje do twojej, bo do niej duzoooo kolesi zarywało bo sieka nie z tej ziemi, ale nie jakaś puszczalska tylko jak już była ze mną to tylko ze mną i nie zarywała do innych.

Ostatnio zmieniony 22 wrz 2012, 11:55 przez Bondi, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 666, 667, 668, 669, 670, 671, 672 ... 1019  Następna