Dzisiaj jest 04 wrz 2025, 13:35

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 707, 708, 709, 710, 711, 712, 713 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
DuzyEd, szczerze mowiac glupio to wyszlo ale do rzeczy. fajny pomysl na spedzenie czasu ciezka sprawa naprawde,spacer na 1 spotkaniu dobra sprawa ale miejsce tez musisz dobre znalesc. zacznijmy od tego czy otoczenie z ludzmi czy bardziej dyskretne miejsca?
moze kawiarnia, ciezko powiedziec nie znamy twojego miasta,jakie rozrywki tam masz, najlepiej to spacer albo kawiarnia nudno nie moze byc bo bedziecie rozmawiac.
z relacji na gg wynika ze jestescie blisko ze soba ale to tylko gg w realu moze byc skryta i skrepowana i wiadomo pierwsze minuty beda dretwe a dodatkowo ty nie byles w zwiazku nawet nie wiemy ile macie lat, podaj wiecej szczegolow moze cos doradzimy chodz sam nie wiem.

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
jak będzie zimno to odpuśc sobie ten park bo zmarznie i ci zwieje, zaproś ją gdzieś do jakieś kawiarni gdzie będzie fajnie znaczy ty i ona będziecie się czuć tak samo bo jak wezniesz ją do swojej kumpeli to ty będziesz pewny siebie bo w gronie znajomych każdy jest kozak ale ona może się czuć skrępowana i się nie dogadacie :) jak macie się się przekonać ze w realu też można sobie fajnie gadać jak na gg bez stresu to tylko sam na sam w fajnym miejscu :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

najlepiej tak jak mowilem ja i moj poprzednik,kawiarnia albo spacer zalezne od pogody, bez zadnych znajomych jej czy twoich bo to psuje atmosfere,fajny bedzie spacer po lesie czy nawet na rzeka,ale nie wiem czy cos takiego u Cb bedzie. a na koniec mozesz ja pocalowac najlepiej w "czolko" to doda charyzmy :D nie wiem co jeszcze moge doradzic najlepiej wybierz jakies miejsce odludnione by byla milsza atmosfera i sie nie spinaj i nie gadajcie o "nas" bo to troche nie zreczne na samym poczatku

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Racja :D

Tytuł:
*

Pojazd:
ja znałem dziewczyne kilka godzin (było to na dyskotece) i wtedy podjelismy decyzje że będziemy razem związek trwał nie całe 3 miechy, gdyby mnie nie zdenerwowała trwał by dalej więc nie ma co się śmiać że np krótko się znają

Radek321 pisze:
ona, ze albo solowa, albo przyznam, ze ona by mnie rozwaliła... no a głupio mi było tak przyznać więc chyba w pon czeka mnie solówa z nia, kurde nie wiem czy brac kumpli zeby jak cos pomogli?

http://www.polskajazda.pl/Profil,Motowe ... port/73533

Tytuł:
Awatar użytkownika

marcinx260494, ja mam podejscie takie nie liczy sie "dlugość" tylko "jakość" znajomości. i bez podtekstów zboczuchy :D

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: borsche vr5
Pyle pisze:
Jakas rada zeby jak najszybciej od tego uciec tego bolu smutku i tesknoty prosze was tylko o to.

ja się rozstałem z dziewczyną po 2,5 letnim związku pół roku temu i nadal kiepsko, także powodzenia :|

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Szkutr
Bihon, normalnie jakby sie dało to bym lajkował twoje posty :) dosłownie każdego ścinasz :D
Pyle, czas zrobi swoje

Moja Malaga! malaguti-f12-midrace-racing-zapraszam-t406973.html
Malaga na FB - https://www.facebook.com/RadeckiGarage

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pyle, chcesz o niej zapomnieć ? TO NIE PISZ, NIE DZWOŃ, NIE SPOTYKAJ SIE ! a tym bardziej nie pisz do niej esów typu "Nadal cie kocham, moja miłość do cb nie zniknie itp.." bo znowu ona to wykorzysta i cie udupi.. bedzie ci slodzila znowu i za tydzien bedziecie razem a za 2 tyg znowu zerwiecie.. I PO CO TO ? wtedy ja napisałem ci jako pierwszy, że ona sie nie zmieni bo miałem taki sam przypadek.. no i widzisz jak sie stało ? i teraz tez ci to moge powtorzyć, NIE ZMIENI SIĘ WIĘC JAK NIE CHCESZ CIERPIEĆ TO ODIZOLUJ SIĘ OD NIEJ ! wiadomo nie bedzie to łatwe, ale nie sluchaj dobijajacych piosenek, zapusc sobie jakies disco polo idz na jakies balety i od razu poczujesz sie lepiej, powtarzaj sobie ze znajdziesz lepszą która bedzie na ciebie zasługiwać i z którą bedziesz sie dobrze dogadywać i w koncu tak się stanie. Na prawdę, weź do serca moją radę ; )

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Audi A3 1.8T
wiem, nie bede wracac do niej. jakos sobie musze poradzic.

Obrazek
~Kliknij~ :lol:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Kymco ZX

Ostrzeżenia: 1
dzisiaj sobota, idź na jakąś imprezę, upij się jak byk, i poczuj kawalerskie życie. Gdy o niej zapomnisz, czas szukać nowej

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
Pyle pisze:
teraz popisalem troche z nia, oczywiscie trosze mielismy miedzy soba dygresji.

:lol: :lol: :lol:

To fajnie ta rozmowa musiała wyglądać xD Wiesz co to w ogóle dygresja? :roll:

Tytuł:
Awatar użytkownika

lucek15 pisze:
Pyle pisze:
teraz popisalem troche z nia, oczywiscie trosze mielismy miedzy soba dygresji.

:lol: :lol: :lol:

To fajnie ta rozmowa musiała wyglądać xD Wiesz co to w ogóle dygresja? :roll:

tak odejscie od tematu... czyli jak chcialem cos wiedziec to ona ze nie i juz cos innego..

Bihon ale jestes zabawny, pisze tylko jak bylo.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pyle zapomnij o niej !!!!!!!!!1

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Szkutr
Ja osobiście to narazie związku nie szukam... Zima, śnieg, kasa ze świąt i urodzin = dłubanie przy skuterze ;) Jeśli o mnie chodzi to nie szukam na siłę... jeśli spotkam kiedyś jakąś którą się zainteresuję z wzajemnością to coś tam będzie można kontynuować znajomość... Po co szukać dziewczyny na siłę? Po co zarywać jak się wie że to nie wypali (odmienność charakterów itp.)? - Te dwa pytania niech będą obiektem dzisiejszych (niedziela) rozważań :)

Moja Malaga! malaguti-f12-midrace-racing-zapraszam-t406973.html
Malaga na FB - https://www.facebook.com/RadeckiGarage

Tytuł:
*

Pojazd:
Pyle, nie zrozum mnie źle, ale po prostu zachowujesz się totalnie niedojrzale, opisujesz tu te swoje problemy, a przeciętny człowiek jak je czyta, to się zastanawia, gdzie taki człowiek się w ogóle uchował. Jakieś wyznawanie miłości ex przez smsy, tak nie można, po prostu.

Teraz żeby nie było, że Cię tyram, to jeśli ją faktycznie kochasz bo kochasz a nie bo to Twoja pierwsza dziewczyna i szkoda Ci się z nią rozstać bo nie masz innej w opcji to weź się z nią spotkaj, powiedz co Cię boli i "napraw" ją, a przynajmniej spróbuj. Jeżeli nie da rady, to uwierz, odkochasz się i ją zostawisz, a jak się uda to super. Ale zamiast tego wolisz z nią pisać smski i żalić się na forum. Szkoda życia na to!

Tytuł:
Awatar użytkownika

i o taka odpowiedz mi chodzilo.

wiem moze troche za duzo opisuje ale jestem taki juz zrozumcie, opisuje moj problem dokladnie zeby ktos mogl mi pomoc jak najlepiej.

a wiec tak rozmawialismy o naszych tych "problemach" w sumie to wyjasnilismy sobie troche.

Dzisiaj rozmawialem z nia to tak jakos juz normalnie wczesniej jakos tak ospale odpisywala, a tu zaskoczenie. Najgorzej bylo sie pozegnac bo chcialo sie zostac dluzej ale czas gonil.

jutro bede jechal tam do niej wiec mysle ze warto jest porozmawiac wezme na bok bo pewnie z kolezankami wyjdzie, i wytlumacze ze bez niej jest mi trudno zyc itd.

Milosc do niej jest silniejsza niz jej te wady ktore mnie denerwują wiec zaakceptuje je.

dzieki wielkie za odpowiedz.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: GSXR 1000 k8 / A4B7
Pyle pisze:
Dzisiaj rozmawialem z nia to tak jakos juz normalnie wczesniej jakos tak ospale odpisywala,

Ty z nią rozmawiałeś czy pisałeś? bo już nie wiem...
Pyle pisze:
Milosc do niej jest silniejsza niz jej te wady ktore mnie denerwują wiec zaakceptuje je.

potem znowu będziesz płakał na forum, że sie nie zmieniła itd :roll:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pyle, z tego co widze masz 19 lat i nie wiesz jak sie obchodzic z dziewczyna i w bardzo prostych sytuacjach.Ewidetnie moim zdaniem robisz z Sb ofiare na tym forum.

Ja takze problemy ale jak juz mam tu cos pisac to taki w ktorym sie nigdy nie znalazlem a po 2 normalny racjonalny problem.

Zgadza sie dział jest od pomocy w problemach,ale nie przesadzajmy nie wszystko za was zrobimy. Bedziecie sie tez pytac jak zalozyc gumke albo w ktory otwor wkladac czy cos.

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Mz Rt 125/Beta ARK
Z moich obserwacji wynika ,że w większości związków które się rozleciały i któraś ze stron próbowała wszystko naprawić po pewnym czasie znowu się sypało i nie było ratunku . Zazwyczaj jest tak jak ktoś szuka kogoś na siłę.

Moja Beta ARK

Wbijać :D .

Ostatnio zmieniony 03 gru 2012, 15:40 przez szybkikoks, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 707, 708, 709, 710, 711, 712, 713 ... 1019  Następna