Dzisiaj jest 01 wrz 2025, 17:30

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 715, 716, 717, 718, 719, 720, 721 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
kubaaxd pisze:
jakimi pytaniami wpłynąć mocno na jej emocje?

Błąd. Nie zadajesz pytań, tylko mówisz. To od Ciebie wszystko ma zależeć, Ty jej wciskasz konkretne obrazy do głowy i ona ma to sobie wyobrażać. Tutaj Ci tego nie wytłumaczę, to jest temat na kilkaset stron książki. Jak wspomniałem, musisz ostrożnie i przemyślanie układać zdania, tak żeby na pozór wyglądały neutralnie, a w rzeczewistości ich treść będzie wpływała na jej wyobraźnię. Czyli np choćby opowiadasz jej o jakiejś Twojej przygodzie. Niby zwykła opowieść, może lekko zabarwiona erotycznie, ale z umiarem. Jednak w taki sposób układasz zdania, używasz odpowiedniego tonu głosu, gestykulujesz i robisz parę innych rzeczy, żeby ona sobie zaczęła w głowie układać obrazy z Tobą w roli głównej. Najlepsi uwodziciele potrafią z każdego tematu przejść na inny np traktujący o relacjach między kobietą i mężczyzną, a wtedy zaczynają swoją gierkę. Jak napisałem tego nie da się tak ot opisać. Nie podam Ci konkretnego przykładu co dokładnie gadać, tego jest masa, ale w książkach. i jednak trzeba się też wykazać trochę inwencją twórczą, bo bez tego daleko nie zajedziesz na gotowcach :P

"It's still your motherf***ing session :D"

Moja zabawka;
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=166520

Ostatnio zmieniony 16 gru 2012, 21:37 przez Aroni, łącznie zmieniany 1 raz

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Aroni, to jakbyś znalazł tytuły to koniecznie podrzuć :)

http://www.facebook.com/KubaStunt - SPRAWDŹ TO!!

Ostatnio zmieniony 16 gru 2012, 21:39 przez kubaaxd, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
kubaaxd pisze:
Aroni, to jakbyś znalazł tytuły to koniecznie podrzuć :)

x2

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Bmw e82
Ale mnie wkurzyła dziewczyna, Czekałem cały dzien żeby z nią po gadać bo miała się uczyć . A potem pisze ze jest u koleżanki na noc, to wchodze sobie na fotkę patrze a tam one sobie siedzą i flirtują z frajerami a dla mnie nawet czasu nie ma ....
:/

facebook.pl/weldonespawmichalak
Spawanie TIG. MAG . MMA - aluminium, stal nierdzewna, stal czarna itp

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
mass, co tam nie wypada, wódka dobra sprawa, będzie wam się lepiej gadało.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
HenieQ, x2
Napewno to rozluźni atmosfere, a do jakiego stopnia- okaże się "w praniu"...:D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
kubaaxd, przecietny facet pyta duzo o jej szkole,prace i zycie towarzyskie i duzo gadaja o sobie, a jesli zaczniesz inaczej jakies kontrowersyjne pytania typu "kto powinnien placic za kolacje, facet czy kobieta" to juz inaczej mozesz tez wyrazic swoja opinie.mass143, ja bym zaryzykowal lecz z dystansem moze nie wodka a jakies winko czy cos moglo by byc :D
Aroni, widze ze sporo czytasz, i zagladasz na stronki o uwodzicielach.

Ale pierwsze spotkanie jest najwazniejsze jesli jej pokazesz ze sie nie spinasz,nie krepujesz i nic od niej nie oczekuje a zwlaszcza sie jej nie boisz to ci sie nie oprze nawet pocalowac sie da, pod reke pojsc czy tez przytuli to jest indywidualne zalezne tylko od nas i dziewczyny. nie ma takiego ogolnego schematu jak wyrwac laske na 1 spotkaniu, jest to jak najbardziej mozliwe ale to wymaga wprawy a zwlaszcza dobrego myslenia by nie jebnac czegos glupiego.

Podryw to nic zlego nawet jak masz dziewczyne, obecnie zeby nie stracic swoich mocy podrywam wirtualnie i glupia rozmowa na gg duzo daje po 1 rozmowie kiedy mowie dam sobie znia spokoj to mi potem spamuje przez miesiac nie wiadomo czemu na co po, po jednej glupiej nic nie znaczacej rozmowie.

Caly myk polega na tym by ja oczarowac ty co mowisz i jak mowisz bo wyglad to naprawde nie ma nic do rzeczy, wiele spotykam bardzo ladnych dziewczat i sobie do nich podchodze zagaduje i sa otwarcie nastawione na kolejne spotkanie czy tez na zwiazek. wiec pamietajcie nie szata zdobi czlowieka jak to sie mowi.

Aroni, zabawy z podswiadomoscia sa niebezpieczne ja wlasnie tak z jednej porzadnej dziewczyny zrobilem ninfomanke i musialem uciekac :D
ale wiez podswiadomosci jest bardzo wazna jesli sie ja stworzy to juz laska jest twoja ma kisielek w gaciach :D

troche sie rozpisalem, nachwalilem starczy :D

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
Siema. Mam pytanie do tych co maja dziewczyny :p Co robicie w takie dni jak teraz są z dziewczynami? Gdzie się spotykacie itp? Bo mi się powoli kończą pomysły :( i co robicie żeby pokazać im jak bardzo wam zależy na waszym związku? Wiem że to trochę głupie pytanie ale nie jestem zbyt kreatywny niestety :/

Tytuł:
*

Pojazd:
Aroni, czuje jakby to pisal Marcin (i jakies tam numery,ten moderator) :mrgreen:

Ja jestem zdania,ze na 1 panne najlepiej wziasc jakas,ktora juz cos tam czuje do Ciebie miety,troche sie nauczysz,za duzo nie natrudzisz itd A potem mozna celowac juz w wyzsze poprzeczki,poprzez zdobyte doswiadczenie :)

Ostatnio zmieniony 17 gru 2012, 0:30 przez TZRfan, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk pisze:
Aroni, widze ze sporo czytasz, i zagladasz na stronki o uwodzicielach.

Już dawno czytałem różne książki i arty, ale coś tam z tego pamiętam :D

Odnośnie to o czym tam wcześniej pisałem to już wyższa szkoła jazdy. I tak mało kto dojdzie do takiej wprawy. Generalnie chciałem tylko pokazać, że dużo rzeczy jest możliwe, jeśli się coś o tym wie i wygląd nie musi być najważniejszy w relacjach damsko męskich :wink: A w życiu codziennym to radzę się zastosować do rad Rumyk, bo dobrze gada. A książki o uwodzeniu też polecam, nie trzeba być od razu manipulatorem kobiecych umysłów, ale są tam fajne i przydatne rady odnośnie każdego etapu znajomości z kobietą.

TZRfan, No kojarzę jak ten Marcin też pisał coś tam o takich sprawach, o perswazji, złudnych zaprzeczeniach czy sugestii. Znał się też chłop. :P

Cytuj:
Ja jestem zdania,ze na 1 panne najlepiej wziasc jakas,ktora juz cos tam czuje do Ciebie miety,troche sie nauczysz,za duzo nie natrudzisz itd

Też dobra opcja, o ile któraś będzie sama na Ciebie lecieć :P

"It's still your motherf***ing session :D"

Moja zabawka;
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=166520

Ostatnio zmieniony 17 gru 2012, 0:43 przez Aroni, łącznie zmieniany 3 razy

Tytuł:
Awatar użytkownika

maciej15, ja to ogolnie spacery po lesie, i po mojej malej miejscowosci, nie spotykamy sie narazie w domu(problemy ze starymi u niej) zawsze moze byc kawiarnia, galeria handlowa jakas, ale i tak najlepsze zawsze beda spacery.

TZRfan, nigdy kobieta sama z Sb nie zrobi pierwszego kroku jedynie da ci oznaki zainteresowania ale to juz temat rzeka.

Aroni, ja mam juz dobra wprawe i doswiadczenie mysle :D ale ciagle sie ucze to normalne ;p

jak to sie mowi sie chce to i sie ma :D

a co do książek to kilka przeczytałem o tematyce uwodzicielskiej,psychologicznej i mentalistycznej i bardzo duzo ciekawych rzeczy sie znajduje ktore na pozor sie mysli ze nigdy sie nie przydadza

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Aroni pisze:
Czyli np choćby opowiadasz jej o jakiejś Twojej przygodzie. Niby zwykła opowieść, może lekko zabarwiona erotycznie, ale z umiarem. Jednak w taki sposób układasz zdania, używasz odpowiedniego tonu głosu, gestykulujesz i robisz parę innych rzeczy, żeby ona sobie zaczęła w głowie układać obrazy z Tobą w roli głównej.

NLS.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Aroni, a możesz polecić jakieś artykuły lub książki ? może bym coś poczytał :)

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Czytam to i sam już nie wiem.
Kumpel mnie przedstawi owej pannie i pogadamy chwilę tylko jak ? Jak mam prowadzić rozmowę ? Opowiedzieć troszkę o sobie,wpleść kilka ciekawych historii ? I co dalej. Mistrzem tańca nie jestem więc na parkiecie raczej wojować nie będę. Wiadomo będą jakieś % ale już z tym zestopowałem i mnie jakoś nie ciągnie strasznie więc wypije tylko tak dla rozluzowania. Jak mam ją sobą zainteresować ? O czym mówić aby ją sobą zainteresować i jak to mówić aby chciała słuchać i abym nie okazał się kolejnym kolesiem który zagaduje a nie ma nic do zaoferowania.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, zapytaj o jej zainteresowania.. może ci powie ze lubi grać w siatkówke albo coś i powiedz ze tez lubisz grac i czy umówi się z tb kiedyś na jakiś meczyk na hali albo jak cos trenuje to powiedz ze kiedys wpadniesz popatrzec na jej trening a jak ci nie uwierzy to przyjdz na ten trening nic nie gadaj ze tam jestes usiądz i siedz dopoki cie nie zauwazy ;) pytaj sie jak jej sie podoba na imprezie, tancz z nią, idz usiadz potem do jej stolika, pogadaj na luzie z jej kolezankami zeby dobrze cie przyjely to zawsze potem ci jakoś pomogą :)

pioterp13 pisze:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
ElectricOrange, dobre dobre. Wiadomo jak to z dziewczynami o furach za bardzo nie pogadam . Nie wiem czy wpleść coś o moich zajęciach poza szkołą(pracuje dorywczo u kolegi robię przygotówki,pomagam w warsztacie tapicerskim;handluje częściami i innymi pierdołami,z kumplem mamy taki jakby serwis skuterowy) zapunktuje tym u niej ?

Dawajcie dalej propozycje

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

przeczytajcie sobie "E. L. James - Pięćdziesiąt odcieni 01 - Piecdziesiat twarzy Greya " i "Gra - Neil Strauss" tam jest watek uwodzenia

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, coś na pewno zapunktujesz, bo już będzie wiedziała, że nie siedzisz tylko przed komputerem/telewizorem i dłubiesz w pępku bo dziewczyny takich nie znoszą :) od razu zauważy, że jesteś pracowity i nie tracisz czasu na głupoty. Zdecydowany facet, myślę że duży plusik będzie za to :) TYLKO SIE ZA BARDZO NIE PRZECHWALAJ :P daj jej też coś powiedzieć.

pioterp13 pisze:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
capekpl1, dlatego ja sie nie trzymam takiego towarzystwa :/ wole przebywac w normalny towarzystwie, więc mówie z własnego doswiadczenia, ze normalne dziewczyny nie lubią takich facetów, z gruuuubym brzuchem siedzacymi przed telewizorem.

pioterp13 pisze:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
capekpl1, dlaczego ? Jeśli źle sie czujesz w takim towarzystwie, to zerwij kontakt z nimi bo tylko cie sprowadzą na taką samą drogę ;/ poszukaj lepszego normalnego towarzystwa :P

pioterp13 pisze:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 715, 716, 717, 718, 719, 720, 721 ... 1019  Następna