Dzisiaj jest 09 wrz 2025, 7:06

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 728, 729, 730, 731, 732, 733, 734 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Coś nie halo. Rodzice mojej są spoczko,lubią mnie moi też ją akceptują więc git

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
bartos212, jej też się wydawali spoko i tacy byli, a nagle o 180 stopni zwrot... Tak, to matka jej normalnie ze mną rozmawiała, złego słowa nie powiedziała, a nagle taka akcja... Narazie chory jestem, ale musze coś zadziałać, musze spróbować najpierw po dobroci jechać tam z kwiatkami, przepraszać za wszystko, czy zrobiłem czy nie, udawać skruche i poczucie winy i tyle, prosić o szanse.. Bo narazie innego wyjścia nie mam...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Czy jest tego warta ?

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
bartos212, przeczytaj ile się o nią starał :) I sam sobie odpowiedz na Twoje pytanie :)

Tytuł:
*

Pojazd:
No właśnie...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ale ona Ciebie kocha ? Bo wychodzi że ty się starasz a ona ma wyj... Ile wy macie lat że rodzice wam wybierają partnera ?

TANIO GG 10293344

Tytuł:
*

Pojazd:
Ona mnie kocha... I ona się stara, robi co tylko może, zeby się przeciwstawić rodzicom... Chodziła dwa lata z gościem ode mnie starszym o dwa lata, ja mam teraz 19 jak w profilu, ona ma prawie 17...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
artek507 "lubię to" :lol: Z okazji nowego roku ,udanych miłości chłopaki ,niektórym z naddatkiem bo się przyda :wink: powodzenia

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Najgorszy sylwester.. 0 kontaktu z dziewczyna.. no zajebiście.

Malossi Sport 70
Malossi Multivar
Malossi Ventilvar
Malossi x-special
Tec Evo Racing
Tecnigas RS70
Dellorto 17.5

Tytuł:
*

Pojazd:
Frytek, wiem co czujesz, bo ja mam taki sporadyczny kontakt z nią, od dnia przed wigilią... Ogranicza sięto do tego, co z telefonu mi odpisze na gg, kiedy jest w łazience, albo rodziców nie ma, bo inaczej, to grzebią jej w telefonie w smsach...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: aerox
Rowan, niech założy hasło :P

https://www.facebook.com/SuperMotoRide?fref=ts

Sprzedam !!!
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/mamD/

Rieju
rieju-rr-50-sport-edition-by-michas-t368566.html

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Struś
Rowan pisze:
Ogranicza sięto do tego, co z telefonu mi odpisze na gg, kiedy jest w łazience, albo rodziców nie ma, bo inaczej, to grzebią jej w telefonie w smsach...

:shock: :shock: :lol:
Fajnych ma rodziców :mrgreen:
misio357 pisze:
niech założy hasło :P

Albo nosi telefon przy sobie :P

http://olx.pl/oferty/uzytkownik/4qYN/

Sprzedam strój motocyklowy

Tytuł:
*

Pojazd:
misio357, tzn wiesz, wtedy byłoby wszystko jasne, bo przecież mogłaby ze mną pisać, ale ostrzegli, że zabiorą telefon, jak zobaczą, że ze mną pisze... Generalnie sytuacja jest "patowa", gdyż tego się nie spodziewaliśmy w ogóle, że jej rodzice wkroczą, nic na to nie zapowiadało, nigdy się tak nie zachowywali, nigdy jej niczego nie zabraniali, a tutaj taka sytuacja i są bardzo zdeterminowani do utrudnienia jej życia... Mówią, że to kara za jej zachowanie wobec tamtego jej byłego, że go skrzywdziła bardzo, że go oszukiwała i takie tam, a jak wiedzieli o tym, że tak robi, to nic się nie odzywali, no i dla mnie, że lekceważyłem ich zdanie itd...
Generalnie muszę najpierw spróbować jakoś się troche popłaszczyć przed nimi, poprzepraszac za wszystko, nawet za to czego nie zrobiłem, no i prosić o szanse, bo narazie innego wyjścia nie ma...

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam. Panowie, że się tak wrzucę do tematu. Powiecie, że może też mam najeb w głowie, no ale..
Poznałem się niedawno z dziewczyną mojego "kumpla"..
Standardowo pogadaliśmy, wypiliśmy itp, lecz gdy jej były się dowiedział zaczął jej prawić morały, że lata sobie z innym i wgl.
Potem zadzwonił do mnie, czemu ona ze mną zerwała, ja mu odpowiedziałem, że to nie przezemnie i ja nie mam z tym nic wspólnego. W dodatku rzekłem mu aby sobie wyjaśnili sobie wszystko.
Dziewczyna mi się naprawdę spodobała, a najlepsze jest to, iż on się o nią nie starał. Od kąd chodzili nie dostała żadnego prezentu, robił jej wymówki, że się z innymi spotyka i wgl.
Wczoraj jakoś szczerze porozmawialiśmy, ale wciąż do niej wydzwania i widzę że szuka pretekstu aby wrócić.
Można powiedzieć, iż jestem między młotem a kowadłem.
Ciągle wydaje mi się, że ona coś do niego czuję, lecz on jest dziecinnym człowiekiem.
Panowie, co byście mi poradzili w tej sytuacjii ?.
Wiadomo, iż dziewczyna jeszcze młoda, ale powiem, że wiek nie jest najważniejszy, bo wiadomo co się liczy.

Pozdro.

Facebok'owy Project Bike xD.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
To co to za rodzice zero prywatności. !!! Telefon zabierać to niech sobie go biorą daj jej jakiś inny. Że zraniła tamtego takie życie a co starzy myśleli że sie bd hajtać już im odkładali na wianek. PATOLOGIA.

Ja to sobie nawet nie wyobrażam takiej sytuacji że rodzice wiedzą co jest lepsze dla mnie. Czy lepsza jest ta dziewczyna czy tamta.. Trzeba raz a dobrze sie postawić i tyle..

Tytuł:
*

Pojazd:
sony551, widzisz, ja też tego kompletnie nie rozumiem, bo dotąd jej mówili, że niech robi jak uważa, jej sprawa itd. A teraz jej mówią, że im wstyd za nią, że go tak okłamywała, że go skrzywdziła, a oni się przeciez ze starymi tamtego znali itd... no bezsens totalny...

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pioneer298, poczekałbym na rozwój wydarzeń, możesz się jakoś z nią skontaktować jak jej lepiej nie znasz i spytać jak to wygląda bo dzwonił do ciebie ten jej były i pretensje miał . Osobiście myślę, że kochająca dziewczyna nie nawiąże tak od razu kontaktu z kimś innym bo w końcu coś do niego jeszcze czuje itp. Po prostu napisz do niej i poczekaj jak to będzie.

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Jak narazie się kumplujemy, tyle, że ją to zaczyna denerwować, że jej były się nachalny zrobił, i wczoraj niby pieprzył, iż ją kocha, a ona go wyśmiała.

Wiem, przecież odrazu się nie spytam, ale ciężko trochę mi z nią rozmawiać, bo on był bardziej zabawny, a ja bardziej poważny jestem, i czasem się przyznam, że brakuje mi tematu.

Jakoś wiadomo, lepiej mi się z nią rozmawia jak jestem, niż jakoś przez telefon czy skypa.

Facebok'owy Project Bike xD.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pioneer298 przede wszystkim najpierw pogadał bym poważnie z dziewczyną ,dowiedział bym się czy ona naprawdę coś do niego czuję a dopiero coś zaczynać modzić bo jeżeli ona chce z panem X to nie ma sensu. A jeżeli dalej zaparty postaw jej warunek ty albo on i daj jej trochę czasu na przemyślenie tego wszystkiego ,niech pogada sobie z nim jeżeli chce. Oraz musisz z góry wiedzieć że jeżeli się nie będzie zbytnio decydować to wyda sobie dla ciebie opinię że w przyszłości będąc powiedzmy z tobą po prostu też może jej się zachcieć kogoś innego i będziesz na miejscu pana X :/

Rowan Się wkręciłeś w tornado :roll: Jeżeli dobrze zrozumiałem to wszystko to bardziej to tkwi w rodzicach tamtego chłopaka ,po prostu znają się i im wstyd że ich córka robi tam coś mu nie znając sytuacji pełnej :cry:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
*

Pojazd:
MIMIK, powiem Ci, że nie wiem w czym dokładnie tkwi problem... Rodzice tamtego swoją drogą, ale chyba przecież normalne, że jeśli gościa nie kocha, chce być z kimś innym, to jej rodzice powinni to uszanować, tamten gość to powinien uszanować i rodzice tamtego gościa powinni zorzumieć. Jednak tamten gość to psychol, więc i pewnie jego rodzice też... No i problem, że jej rodzice chcą, żeby ona się z tamtym spotykała i kontaktowała, a nie ze mną... No, ale obiecaliśmy sobie, że się nie poddamy i i tak pokażemy im, że będziemy ze sobą po mimo wszystko, ze znajdziemy sposób... Nie pozwolimy, żeby tak długa walka i to przez co przeszliśmy poszło na marne teraz, bo jej rodzicom tak się umyślało...

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 728, 729, 730, 731, 732, 733, 734 ... 1019  Następna