Dzisiaj jest 12 lis 2025, 10:15

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 761, 762, 763, 764, 765, 766, 767 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
Radeck14, to nie prawda. mnie wyrwala laska az sie zdziwilem normalnie, fakt faktem pierwszy napisalem,ale to ona zaproponowala spotkania,interakcje fizyczna itp.

wiec stereotypy na bok

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk, bo mi pisała że jestem mało zabawny, że nieśmiały. Co innego gada co innego robi.
Kocham ją czuję do niej to coś ale ostatnio ona się zmieniła i nie jest taka jak ja poznałem. Czuję tak jakbym sie jej znudził.
O co zapytać bo powiedziałem że dzis musimy pogadać poważnie w 4 oczy ? Jakieś uniwersalne pytania

Cytaty z wczoraj tak mi pisała:

na początku jak cie poznałam to myslałam ze tylko tak przelotnie jestes nieśmiały i wgl a teraz jest tak zawsze a to mezczyzna powinien dominować w związku

rozmawiać więcej
śmiac sie ze mną opowiadac kawały

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Ostatnio zmieniony 11 lut 2013, 8:37 przez bartos212, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
TZRfan pisze:
Tez macie takie nawroty do dziewczyn,wiedzac ze maja one spore wady? Podobala mi sie laska,bardzo fajna ale oblegana przez mezczyzn no i ciezka do zdobycia,mi tam sie nie chcialo to odpuscilem itd. Wczoraj studniowka,bylem z jedna(tylko kolezanka) a jak zobaczylem tamta to tylko w glowie "musze ja miec " No i odbilem kolesiowi,przetanczylem troche kawalkow itd..Zaczalem zalowac ze jej nie wzialem do mnie na studniowke i ze wzialem osobe towarzyszaca..Idziesz z kolezanka,bawisz sie potem z innymi,fochy itd porazka.

Nie ona nie ma wad, ty ją idealizujesz, dla ciebie jest idealem. Ją określiłeś jako wada? Bo nie potrafisz jej zdobyć.

bartos212,
Możesz być już powoli gotowy na koniec, ale możesz i też to ratować , ale będzie ciężko. Później coś napisze bo lece do roboty.

Obrazek

Ostatnio zmieniony 11 lut 2013, 8:31 przez Revo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, Wszystko co dobre, szybko sie kończy.. W twoim przypadku było aż za dobrze niestety i teraz sie wszysto je*ie.. ;/ Spróbuj to jakoś naprawić, spotkaj sie z nią i po prostu na nią nakrzycz, czemu cie unika, czemu z koleżankami spotyka się po 5godzin a do ciebie nie ma ani godziny, ze ci to nie odpowiada, ze sie zmieniła, PO PROSTU MUSISZ JEJ TO WYKRZYCZEĆ, ŻEBY ZROZUMIAŁA I WTEDY OD RAZU CIE UZNA ZA DOMINUJĄCEGO FACETA :) Nie możesz jej tylko lizać dupy, wychwalać ją i widzieć w niej tylko zalety, musisz jej pokazać, że też ma wady jak każdy człowiek. POWODZENIA ! :wink:

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dobra mam chwilę... wchodze i czytam:

ElectricOrange pisze:
i po prostu na nią nakrzycz, czemu cie unika, czemu z koleżankami spotyka się po 5godzin a do ciebie nie ma ani godziny, ze ci to nie odpowiada, ze sie zmieniła, PO PROSTU MUSISZ JEJ TO WYKRZYCZEĆ, ŻEBY ZROZUMIAŁA I WTEDY OD RAZU CIE UZNA ZA DOMINUJĄCEGO FACETA Nie możesz jej tylko lizać dupy, wychwalać ją i widzieć w niej tylko zalety, musisz jej pokazać, że też ma wady jak każdy człowiek. POWODZENIA !

Wspaniały przepis na to żeby... dziewczyna z nim zerwała.. Genialny jesteś koleś.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Revo, swiete slowa

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja jej właśnie jakoś nie wychwalam raz przez miesiąc jej powiedziałem że ładnie wygląda, tak to jakoś jej nie mówię że jest zajebista, komplementów też nie prawie, rozmawiamy normalnie i czasami jest taka zabawna super sie rozmawia, śmiejemy sie a czasem to oschła coś jej napisze a ona "ok." nie chce jej stracić, chcę to ratować, mówi że nic sie nie zmieniło ale coś nie jest tak. Dziś jej wygarnę w 4 oczy co czuję bo zawsze jak chce coś poważnie porozmawiać to ucieka od tego, przez sms czy na fb to chce pisać na ten temat a w realu nie.

Revo to powiedz co robić napisz tu albo na PW. Lepiej tu to poddamy to ogólnej dyskusji. Zależy mi na niej ale czasami coś jej odwala, powiem jej to to od razu sie focha na dzień lub dwa

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Ostatnio zmieniony 11 lut 2013, 9:44 przez bartos212, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212 pisze:
JDziś jej wygarnę w 4 oczy co czuję bo zawsze jak chce coś poważnie porozmawiać to ucieka od tego, przez sms czy na fb to chce pisać na ten temat a w realu nie.

Czuje się jakbyś słuchał porady ElectricOrange...

Ja bym nic nie mówił tylko zmienił swoje zachowanie.
Zbliżają się walentynki, zrób coś odjazdowego, moze zaproś ją do domu, poustawiaj swieczki w pokoju. Nie rozmawiaj o problemach.

Kolejna sprawa to widzę że nie podobają ci się jej koleżanki, no cóż , z góry ci mówie że nastawienia kobiety nie zmienisz... niech się z nimi spotyka, ty nie możesz się czepiać i być zazdrosny.. Będziesz się czepiał = pożegnasz się z nią prędko.

Czyli co zmieniasz ?
-nie czepiasz się o czas jaki spędza ze swoimi koleżankami
-masz też swoje życie, nie siedz z telefonem w ręku i czekasz na jej wiadomość, robisz coś co sprawia ci przyjemnosc, masz znajomych spotykasz się z nimi
-dawaj od siebie duzo na spotkaniu, ale w zamian tez jej zasugeruj ze coś oczekujesz.

mykam do pracy .

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Revo, widze ze niektorzy nawet nie sluchaja tego co sie do nich mowi, ja sie wylaczam z dyskusji na jakis czas...

bartos212, a co do Ciebie to wlazla ci na glowe i mozee robic wszystko, i to tyle w tym temacie

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk pisze:
Revo, widze ze niektorzy nawet nie sluchaja tego co sie do nich mowi, ja sie wylaczam z dyskusji na jakis czas...

Ja tam juz raczej pieprze wypowiadać się tutaj jak nie dociera. Swoje i tak zrobicie.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Revo, podaj mi swoje gg na pw to sobie pogadamy :D

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk, Revo, x2
bartos212, , słuchaj kolegów wyżej. Zmień swoje zachowanie, a dopiero potem oczekuj zmiany u niej.

"It's still your motherf***ing session :D"

Moja zabawka;
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=166520

Tytuł:
Awatar użytkownika

spojrzcie na to, teraz walentynki i 90% facetow da roze,bombonierke, kartke,bizuterie i jak to ma zaskoczyc dziewczyne??

ja wymyslilem cos bardziej oryginalnego co zaskoczy moja dziewczyne.

pamietajcie nie mozna dzialac schematami,trzeba miec wyobraznie,byc kreatywnym i umiec uzywac jaj nie tylko do wiadomych celow

Obrazek

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Dobra popytałem,pomyślałem i problem w tym tkwi że ona nie widzi we mnie prawdziwego faceta a tego oczekuje. Jestem nieśmiały ale cieżko mi to zmienić, jak mam sie zachowywać aby nie czułą sie że jestem nieśmiały. Pierwsza prawdziwa dziewczyna, wiedziałem że będzie cieżko.
Każdy mi to mówi że zachowuje sie jak ciota a nie facet. Co mam robić aby stać się tym jej facetem ?

TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pisałem z taką jedną laską , na początku pisania nie chciała się spotkać bo dopiero co zakończyła związek . Mówię ok , dam jej trochę czasu . W zeszłym tygodniu napisała mi że z tamtym kolesiem na 1000% zakończone tylko kolega :D no to zaproponowałem spotkanie :D napisała że potrzebuje jeszcze trochę czasu , kilka dni temu napisaała mi że możemy się spotkać (oczywiście ja to wyinicjowałem) nie ustaliliśmy dokładnej daty , miała mi napisać gdy będzie mogła się spotkać . Wszystko ładnie , fajnie nam się pisało , sama pisała wczoraj w każdym sms buźki ":**" itp . Piszę do niej dzisiaj rozmowa się klei jak zawsze i w pewnym momencie pisze mi "ejj :D , nie możemy się spotkać bo spotkałam swojego byłego i cały czas do niego czuje , mimo że chciałam zakończyć na prawdę chciałam to się nie da :)" napisałem jej , ok to nie przeszkadzam narazie i nawet nie odpisała ...
Co byście zrobili w takiej sytuacji ? starać się o nią ? , czy dać sobie na razie spokój i czekać aż skończy się z tamtym love story ? bo jej były chłopak to taki alvaro ze wszystkimi na raz i w sumie przez to wcześniej się rozstali :D przeczuwam że nie będzie długo trwało to jej uczucie do niego , chyba że się myle ...

Zajrzyj do mojego CPI :)
Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
aragon, na razie nie pisz nic do niej i zobacz czy ona się odezwie.

Mam na sprzedaż plastiki do Piaggio Typhoona:
- przedni od kierownicy,
- lewy i prawy bok tylny (boczki),
- przedni (duży).

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212 Nie ma nic bardziej męskiego niż :lol: :lol: :lol: moja to kocha♥
Obrazek

aragon Ja uważam ze jeśli dziewczyna ma chłopaka to nie powinno się do niej startować (z przyczyn takich ze i tak was oleje ,a jeśli traficie na model podobny do mnie to jeszcze sobie problemów narobicie) ,jeżeli dopiero co się rozstała z kimś to albo szuka na siłę albo w ogóle chce sobie odpocząć albo chce wrócić do byłego. Tak więc według mnie szkoda większej uwagi ,ale pogadać z nią można .

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Napisała mi że jednak coś do niego czuje , nie że jest z nim ... Tego nie jestem pewny i nie mam za bardzo się jak dowiedzieć . Na razie odpuszczę sobie pisanie z nią - mam pomysł by napisać do jej najlepszej przyjaciółki ze szkoły wypytać się co i jak :D ogólnie jak sprawa wygląda . Wtedy ta jej koleżanka dała by mi znać gdyby z tym jej byłym był koniec , wtedy po kilku dniach mógłbym do niej napisać , pocieszyć ją i może jakieś spotkanie ...
Nie wiem czy na siłę czy nie na siłę , ale wydaje mi się że fajnie nam się pisało przynajmniej z mojego punktu widzenia , nie wiem czy jej się ze mną fajnie pisało ale chyba tak , jeżeli już powoli zaczynała sama do mnie pisać i ogólnie rozkręcać się w stosunku do mnie ...
Dziś spróbuje z tą jej koleżanką popisać troszkę może coś od niej wyciągnę , tylko będzie lipa jak mi obieca że nic jej nie powie a wszystko wygada , że pisałem do niej i wypytywałem się o nią ...

ps. temu chłopakowi z tego co mi pisała zależało trochę by do siebie wrócić , ale ona po jego zachowaniu postanowiła nie dawać mu drugiej szansy / a jednak chyba dała :)
poczekamy :D jak coś to będę dalej z nią pisał i może coś wyjdzie, jeżeli będzie z tym chłopakiem to nie pisze już do niej ;D niech sobie żyją szczęśliwie .

MIMIK, jak wyżej pisałem :D nie mam zwyczaju jakoś zarywać do zajętej laski ... zacząłem wtedy z nią pisać to już była wolna (kilka tygodni wcześniej się rozstali)

Zajrzyj do mojego CPI :)
Obrazek

Ostatnio zmieniony 11 lut 2013, 13:54 przez aragon, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: borsche vr5
jak dla mnie to taką zmianę swojego zachowania można o kant .. rozbić ;) człowiek się nie zmienia, a chyba w związku chodzi o to żeby być sobą, a skoro jesteś sobą i jej to nie odpowiada to po prostu do siebie nie pasujecie, nie ma co się oszukiwać.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
mass143, w sumie tak ale zgodzę się z tym że jestem nie śmiały, ona chce abym działał a ja zawsze jakąś blokade mam i za kij sie nie da, muszę się dopiero z daną sytuacją oswoić. Bo to tylko o to chodzi...

TANIO GG 10293344

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 761, 762, 763, 764, 765, 766, 767 ... 1019  Następna