Dzisiaj jest 11 lis 2025, 12:00

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 782, 783, 784, 785, 786, 787, 788 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
jak chcesz o niej zapomniec to nie siedz przed kompem rób coś, spotykaj się z kumplami, przebywaj z innymi dziewczynami, takim siedzeniem przed kompem i myślenie jak o niej zapomniec nic nie da tylko pogorszy.
Jeśli dziewczyna mówi, że to koniec to raczej nie jest to test, jakby napisała, że myśli o zerwaniu to wtedy byłby test.

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Trynithy, chodzi o to że ona Cie kocha ale uważa że lepiej abyście nie byli razem ze względu na to że macie do siebie tyle km i ona jest jakoś tam chora i nie chce abyś sie marnował dla niej

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wszyscy mieliście rację, zawsze gdy wraca od lekarza ma takie napady użalania się, depresji. Doświadczałem tego już wcześniej, ale nie domyślałem się, że to może dojść do takiego stopnia. Wyjaśniła mi dziś, że robi tak by ludzie się do niej nie przywiązywali a potem w najgorszym wypadku tęsknili czy cierpieli. Zastanawia mnie tylko co będzie w tym najgorszym wypadku, jak ja się pozbieram. Tak czy siak dziękuję Wam, jak zawsze mogłem na Was liczyć. Żyję chwilą z mcc "chwila" na głosnikach :))

Cytuj:
moj rox na serii leci 120 tylko rolki mam na v maxxa

mam jeszcze zalany sportowy płyn chlodniczy i swiece odblokowana

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Trynithy, dasz rade chłopie...

Moja chora, brzusio ją boli więc jak sie tylko dowiedziałem to buch z lekcji do sklepu po dużą paczkę oreo i wio do panny. Mówiła żebym nie przyjeżdżał ale postawiłem na swoim i w ciągu 20 minut byłem już u niej krótki spacer i odprowadziłem ją do domu bo bardzo słaba jest i szkoda mi jej jak jest taka. Potem mi napisała "Dziękuję że przyjechałeś kochanie i przepraszam że się tak na Ciebie wydzierałam dziś :*** Dziękuję za słodycze" Więc myślę że zapunktowałem bo wie że mi na niej zależy i że się o nią martwię, poprawiłem jej humor i dodałem sił trochę więc jestem z siebie dumny. Nawet mnie teściowa pochwaliła że jestem przy mojej dziewczynie w trudnych chwilach i że jestem dobrym chłopakiem. Do soboty muszę wytrzymać bez mojego skarbeczka :)

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Tytuł:
**

Pojazd:
Trynithy, A na co jest chora?
Zresztą jak byś ją kochał to byś się na forum nie pytał o radę tylko byś robił wszystko co w twojej mocy by jej nie stracić...
Walcz! Drugiej takiej osoby bliskiej nie znajdziesz, chociaż nie znam osoby więc też trochę za odważnie to mówię. :?

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
bartos212 Chłopiee jak Ci się farci !! Niee noo sam bym tak chciał mieć , ale jak naraziee lipa nic nie wychodzi. :/

Tanio Porting !!!

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Szkutr
RoxEvo77, życie to nie je bajka ;) ja mam sytuacje średnią... ciężko jest mi podejmować kroki z różnych niedogodności i powodów

Moja Malaga! malaguti-f12-midrace-racing-zapraszam-t406973.html
Malaga na FB - https://www.facebook.com/RadeckiGarage

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
RoxEvo77, staram się bo mi na niej ogromnie zależy. Ogólnie to jestem len ale dla niej ruszyłem dupe i tłukłem sie przez miasto w taką kiepską pogodę aby zobaczyć ja na te 15 minut. Jak wam sie trafi dobra sztuka to potem tylko dbać...

TANIO GG 10293344

Tytuł:
**

Pojazd:
Tak odstając trochę od tematu, co myślicie o 14-16 latce umawiającej się z kolesiem ponad 20-21 lat? Bo jak na moje to chore trochę te 2 lata różnicy jest jeszcze ok, ale taka różnica trochę martwiąca nie?
Nie rozumiem, ja zawszę szukałem starszej. Jedyne sensowne wytłumaczenie jakie wtedy miałem (już mam inna teorię ale nie będę się rozpisywał) to że nie mogą sobie znaleźć laski w swoim przedziale wiekowym. Bo jednak te 2-3 lata to tak na prawdę max, zaraz ktoś napiszę zapewne że staroświecki jestem... :roll:

Ostatnio zmieniony 14 mar 2013, 22:27 przez MaG1K, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
MaG1K pisze:
co myślicie o 14-16 latce umawiającej się z kolesiem ponad 20-21 lat?

Czysta patologia :) co tu innego można powiedzieć o takiej lasce :P tym bardziej o kolesiu haha

Zajrzyj do mojego CPI :)
Obrazek

Tytuł:
**

Pojazd:
aragon, Jednak normalny jestem uff...
No znałem przykład 15 lat i 23 lata...Na szczęście długo się to nie trzymało i typek sporo opóźniony, więc nie myślałem nawet czemu taką młodą ma. Bo to już jednak częściowo pedo***

Ostatnio zmieniony 14 mar 2013, 22:39 przez MaG1K, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
bartos212, kurcze nie musisz tak dokładnie opisywać swojego każdego dnia z dziewczyną, bo innym w problemy się wcinasz i zamiast pomagać Ty się tu produkujesz.. Teraz pomóżcie z moim problemem. Kiedyś przypadkowo zacząłem pisać z "niby" fajną dzieczyną. Wszystko było git temat się układał ale było późno i skończyliśmy. Następnego dnia piszę do niej na tel a ona odpisywała od niechcenia np. "ok, fajnie, nom " i zezygnowałem. Ostatni zasiadłem na fb a tu zaczepki od tej samej dziewczyny. Co o tym myślicie? Jak zacząć rozmowę ? O czym zagadać?

Mieloch się pogarsza ..

Tytuł:
**

Pojazd:
RoxRacingS6, Miałem podobnie, odpuść. Dobra rada z własnego doświadczenia...
A ile ma lat? Bo możliwe że się drażni specjalnie...Choć wątpię.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
MaG1K, haha no jeżeli chcesz laskę 14-16 lat a Ty masz ponad 20 to raczej normalny nie jesteś , chyba że źle to zrozumiałem :)
RoxRacingS6, możliwe że dziewczyne swędzi :D mam podobny przypadek . pisałem z taką fajną 16tką ja mam 18 więc jeszcze do ogarnięcia . laska fajna , ogarnięta ale w pewnym momencie nasze rozmowy stawały się nudne i odpuściłem ... jakieś 2tyg przerwy i kilka razy sama do mnie napisała . Dziś były dni otwarte w mojej szkole - przyszła pooglądać szkołę itp . Dziś siedzę na fb znowu pisze :O i piszę do mnie tak jak byśmy prawie już ze sobą byli ... czuję że się napaliła na mnie no ale zobaczymy co z tego będzie :D ja na razie jestem neutralny można powiedzieć :D jak się postara to może .
A Tobie proponuje odczepić , poczekać troszkę i napisać do niej :) jeżeli ona jest zainteresowana to rozmowa się sama rozkręci :)

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
Gra w kotka i myszke,jak wiekszosc z nich.Tak jak kiedys pisalem z typiara po tym jak sie widzielismy,byla troche po %% wysylala buziaczki,emoty itd. Na nastepny dzien esy bez emotow i wgl bekowe pisanie.

Tytuł:
**

Pojazd:
aragon, Ja o rok starszą a jak się uda to nawet 2 choć to rzadko kiedy wypala...
Spokojnie ja mam 16 lat :twisted:

Ostatnio zmieniony 14 mar 2013, 22:54 przez MaG1K, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
Ma 16lat. Zaryzykuję i napiszę. Od czego zacząć rozmowę ?

Mieloch się pogarsza ..

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
RoxRacingS6, Napisz czy tylko z nią pisałeś ? spotkałeś się z nią kiedyś ? chodzi do gimbazy a Ty do szkoły średniej ? znacie się ?

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
Pisałem przez jeden cały dzień, widzieliśmy się kiedyś na mieście i jakaś tam mała rozmowa zawsze byłam, znamy się. Tak ona gimnazjum a jak Technikum.

Mieloch się pogarsza ..

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
RoxRacingS6, Masz dwie opcje , czekać aż ona się odezwie lub napisać :D wybór należy do Ciebie :)
Jeżeli zdecydujesz się pisać no to Cześć jak tam było na imprezie u ...
czy np Witam :) co tam u Ciebie ? Gdzie wybierasz się dalej do szkoły
No musisz wymyślić coś ciekawego :D

Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 782, 783, 784, 785, 786, 787, 788 ... 1019  Następna