Dzisiaj jest 10 lis 2025, 6:29

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 809, 810, 811, 812, 813, 814, 815 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Aprilia SR50
bartos212, Pogadałem z Daniu, powiedział kilka rzeczy, i nie bd nic próbować, zresztą jakby druga jeszcze jest, z która pisze xD Narazie :D

Majne Sendełe :D sr-sprzedana-obecnie-derbi-senda-t259795-1180.html

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pany jest sprawa ;p chodzi o to, ze jakis 1,5roku temu byłem z dziewczyną piękna i ogarnięta ;) 2 lata mlodsza ode mnie ma 16 lat. Po pół roku zje..lem sprawe i zerwalismy, potem probowalem to naprawic ale nie chciała i kontakt sie urwał na jakies kilka miesiecy. Potem sie dowiedziałem od jej przyjaciolki chlopaka ze za mna teskni i wgl.. no to napisałem i sie cieszyła niesamowicie, nawet sie rozplakała podobno. No i teraz piszemy dziennie, spotykamy sie (nie dziennie ale nawet kilka razy w tyg) mówi mi ze zalezy jej na mnie i jestem dla niej wazny i inne takie i nie wiem czy próbować coś dalej czy nie, TROCHĘ się boję, że mnie odrzuci tak jak kiedyś a "bolało to troche". Nie wiem od czego zaczac, jak by ją do tego przygotować, próbować w ogole ? Nie wiem jak jej to wyznać, że znowu coś do niej czuje ;/ POMOŻECIE ?

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Hrr/Ninja 250r
Porozmawiaj z nią w 4 oczy i powiedz, że i Ty i ona na nowo coś do siebie chyba czujecie, ale boisz się, ze będzie tak jak kiedys itd .. :)

Hary ! :
viewtopic.php?t=226138&postdays=0&postorder=asc&start=0

Ninja ! :

kawasaki-ninja-250r-technicznie-sprawna-sesja-t369596.html

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
tylko jak sie do tego zabrac.. boje sie, ze sie spale i bedzie lipa ;/ jak mnie odrzuci to po prostu odwrocic sie i isc sobie czy co ? no i jak to przygotowac i jak zaczac ta powazna rozmowe? bo jak sie spotykamy to smiejemy sie, zartujemy rozmawiamy o wszystkim i wgl.. i nie mamy zbytnio powaznych rozmow ;/

pioterp13 pisze:

Ostatnio zmieniony 13 kwie 2013, 9:39 przez ElectricOrange, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
Wczoraj byłem na dancingu,patrzymy są 2 laski okej,podbijamy potańczyłem,przerwa patrzymy ida z kolezankami. Od razu 1 wpadła mi w oko,szkoda że to ostatnie kilka kawałków było,podbijam tanczymy troche porozmawialiśmy,odchodzne powiedziała mi że byłem dzisiaj jej najlepszym partnerem.Wziąłem namiary na fb,zobaczymy co dalej wyjdzie,najgorzej jak wyjdzie a ja za 2 msc wyjezdzam :|

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
TZRfan, to po co zaczynać ??

ElectricOrange, musisz sie zabrać i powiedzieć co Ci siedzi i będzie po sprawie, jak odrzuci to powiedz czemu sie tak zachowuje jak byście znowu w związku byli czy coś w tym stylu.

Komuś to lajtowo się podpowiada a samemu ciężko coś zrobić. Wiem że to trudne.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, no właśnie, to jest najwiekszy problem sie za to zabrac ;/ komus to sie podpowiada co ma robic i umiesz uratowac czyiś związek a ze swoim nic nie umiesz zrobic ;/

pioterp13 pisze:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
ElectricOrange, dokładnie tak :) Trzeba jakoś działać bo samo nic się nie zrobi ale już w pewnym wieku jest to ważna decyzja i oddziałuje to potem na przyszłość oraz ogólnie na humor czy zachowania.
Sam sobie pomóc nie mogę a innym lajtowo by sie pomagało...

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

Tytuł:
*

Pojazd:
Po co? Bo jako jedna z nielicznych poznanych przezemnie lasek od początku chciałbym w to zabrnąc dalej,myślę że jeżeli byłaby w porządku to by na mnie poczekała ale za wcześnie żeby o tym myśleć zobaczymy jak zabrnie ta znajomość.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
TZRfan, zależy na ile jedziesz ? Co innego rok a co innego 2 tygodnie...

TANIO GG 10293344

Tytuł:
*

Pojazd:
Kilka miesięcy..

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
TZRfan, wiesz, przez ten czas jaki jeszcze będziesz możesz rozkręcić ale to może być za krótko aby zżyła się z Tobą tak aby czekać na Ciebie tyle czasu. Co innego po kilku latach związku czy po ślubie. Teraz jeżeli jest wolna,poznaje sobie co chwilkę nowych facetów bo to jest taki wiek że dziewczyny chodzą na imprezy i lubią się wyszaleć i raczej nie są to zakonnice że poszczą od zabaw z innymi...
Chciałbym aby Ci się udało ale to niestety jest życie, taka jest teraz mentalność i styl życia, wiadomo są wyjątki i te wyjątki potrafią przyciągnąć i są na prawdę wspaniałymi kobietami, kochającymi na prawdę i będącymi w stosunku do partnera fair nawet gdy jest od daleko od niej ale wiesz że są to rarytasy.

TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, rarytasy niespotykane ;d poradzcie mi co robic, bo jestem w uj zazdrosny czasami o tą "bliską mi dziewczyne" co pisałem kilka postów wczesniej. Tydzien temu bylismy na 18tce u kolegi i tam prawie kazdy z nia tanczyl (do tanca nic nie mam moze tanczyc z kim chce) ale dwoch normalnie przy tancu tulili sie do niej, non stop brali ja do tanca i nawet ja nie mialem kiedy z nia zatanczyc bo caly czas zajeta ;/ jeden to sie w niej zauroczyl i odwalał, drugi tez sie zabujał i tez z nia non stop tanczyl i lekko mowiac zarywal, potem ide do wc i widzialem ze on ja bierze gdzies w ciche miejsce bo chcial z nia pogadac (wiem ze na pewno do niczego nie doszlo do zadnego pocalunku) NO JPRD ! jak tu sie opanować? byłem tak wkurw.. ze nie odzywałem sie pare dni a ona niby nie wiedziala o co mi chodzi i czemu nie rozmawiam z nia ;/ po kilku dniach spotkalismy sie przypadkiem na boisku i sie poplakala i mi powiedziala ze plakala bo nie gadam z nią i nie wie o co mi chodzi..

CO ROBIĆ ;/ ? "jak nie byc zazdrosnym" ;o ? bo normalnie mnie od srodka rozwala jak widze jak sie dobierają do niej inne typy ! :evil:
a dzis znowu bedziemy na imprezie i wiem, ze tam beda takie typki niby jej koledzy ale wiem ze oni tez beda chcieli sie do niej "dobierac" bo juz probowali kiedys..

pioterp13 pisze:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
ElectricOrange, taki sam mętlik w głowie mam ja tylko że u mnie są inne powody, od 2 dni sie do mnie nie odzywa, ostatnie spotkanie mieliśmy ponad 1,5 tygodnia temu takie 20 minutowe, w głowie sie mojej coś dzieje dziwnego a ja nie mam jej nawet kiedy przemówić bo mnie unika albo coś jej niby wyskoczy.
Na zazdrość o "byłą" najlepsza jest chyba inna kobieta.

TANIO GG 10293344

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, hmm zapytaj wprost jak nie umiesz na spotkaniu to przez telefon sie spytaj o co chodzi, czemu cie unika i ze chcialbys sie spotkac. Wiem, ze najlepszym sposobem jest inna kobieta, pisze do mnie dziewczyna co kiedys mi sie podobała, ja tez jej sie podobalem ale wystawila mnie potem do innego no i teraz znowu do mnie pisze ale mam niechęć za to ze mnie olała ;/ no ale co mi da inna kobieta jak czuje to coś, do tej co pisałem wcześniej :|

pioterp13 pisze:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Audi A3 1.8T
ElectricOrange, moze z nia jakos pogadaj itp, w koncu musisz zdecydowac czy chcesz byc z nia czy nie.

Obrazek
~Kliknij~ :lol:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
chciałbym z nią być, ale boje sie, że znowu bedzie tak jak kiedys, ze bedziemy sie klocic czesto i wgl ;/ bo przewaznie były kłótnie o to, że jakieś tam typki do niej zarywały non stop a ona nie umie powiedziec, nie pozwalaj sobie na wiecej mam chłopaka lub nie licz na wiecej tylko nakrecała ich i im nic nie mówila i mnie to wkurw..

pioterp13 pisze:

Tytuł:
Zbanowany

Pojazd:
No ja mam ten sam problem co ElectricOrange Też chodzi o byłą no ale ona zerwała i jakoś się uniosłem i nie pisałem z nią .. No a ostatnio w szkole tak się patrzy na mnie na drugie dzień znowu jakby chciała mi coś powiedzieć jakieś oczka puszczała i nwm sam czy napisać do niej czy wyjde jak jakiś idiota co o tym myślicie ? a i chodziło żeby napisać tak co u niej słychać ittp :)

Tanio Porting !!!

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Hrr/Ninja 250r
ElectricOrange, Tak jak wszyscy mówią komuś poradzić jest łatwo a samemu zebrać się na poważną rozmowę czasami jest okropnie ciężko no, ale w Twojej sytuacji to jest obowiązkowe.

Skoro mówisz, że przez Ciebie płakała to znaczy, że o Tobie myśli itd Po prostu musisz z nią pogadać o tym, że znowu się do siebie zbliżyliście i jest Ci miło itd, ale boisz się, że będzie tak samo jak kiedyś ( tu wymień to co szczególnie Cię gryzie czyli to, że nie umie odgonić innych chłopaków) no i powiedz co ona o tym myśli i wtedy wyjdzie czy pozostanie na przyjaźni czy dacie sobie 2-gą szansę, bynajmniej ja tak to widzę ;)

Hary ! :
viewtopic.php?t=226138&postdays=0&postorder=asc&start=0

Ninja ! :

kawasaki-ninja-250r-technicznie-sprawna-sesja-t369596.html

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Chłopaki dzisiaj szczera rozmowa z laską i jednak miałem racje z tym olewaniem ...
Zje*ałem sprawę z tym pocałunkiem sama mi to napisała , że przez to co zrobiłem mnie olała dzień po spotkaniu , ale że niby przemyślała i że już jest okej ... Ale żebym sobie nie robił żadnej nadziei bo nie wie czy coś z tego będzie i że za szybkie tempo ...
Ogólnie pokłóciliśmy się dzisiaj o jej byłego chłopaka który miesza w jej życiu i nie wiem czy nie będę musiał z nim porozmawiać fizycznie :D ogólnie porażka , laska mi wypisywała że chce żebym ją przytulał w realu , bardzo miło się zachowywała jak by była napalona ... przez esy czy fejsa buziaki itp a tu w realu niby rzuciła się na mnie , szliśmy za rączkę ale dla niej za szybkie tempo (sama to narzuciła) z tym pocałunkiem pisała mi ze robiła wszystko żeby do tego nie doszło ale jednak to zrobiłem itp... nie wiem co o tym wszystkim myśleć. Pisze że możemy się spotkać jak chce ale żebym sobie nie robił nadziei ... hah

Zajrzyj do mojego CPI :)
Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 809, 810, 811, 812, 813, 814, 815 ... 1019  Następna