Dzisiaj jest 24 sie 2025, 5:43

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 859, 860, 861, 862, 863, 864, 865 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Audi A3 1.8T
Ja to sie boje jak moja pojedzie na studia czy cos do innej miejscowosci, i bedziemy daleko od siebie. Wiadomo jakie teraz laski są wystarczy pare piw i bariera przełamana.. i tego sie obawiam. Niby mnie nie zdradziła nigdy i takiego zamiaru nie ma i nie miała ale jednak odleglosc i alk robi swoje. Jeszcze jakis ch.. sie do niej przylepi i wiadomo o co chodzi...

Obrazek
~Kliknij~ :lol:

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł: Re: Dziewczyny
Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
Pyle jak jest madra to nie masz co sie martwic.

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Pyle, tak teraz jest. Niby jej ufasz ale patrząc czasem po sobie widać jakie ambarasy można po alkoholu zrobić.

Mi dziś właśnie pykło pół roku razem z jedną panną.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

*
Awatar użytkownika

Pojazd: Yamaha Slider, Honda Cbr
Imię: Artur
A ja to mam pecha z dziewczynami xD Jedna mi się podoba ale jej się podoba mój przyjaciel który ma dziewczynę. i ni hu hu z tego ;c

Motorynka -> Jawka 50 - > Yamaha Slider -> Yamaha Neos -> Yamaha Slider -> Yamaha XT125x -> Yamaha Aerox -> Honda CBR 125

Awatar użytkownika

Pojazd:
artek507, Jesteś z tych Żarek obok Częstochowy?

bartos212, Serdeczne gratulację i drugie tyle i dużo dużo więcej.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
U mnie niby OK, niby spędzilismy wspólnie popołudnie było miło i wgl. Ale odnoszę wrażenie, że kurde chyba za bardzo się zaangażowałem... ehh wyjdzie mi to keidyś bokiem.
I wydaje mi się że mamy zbyt odmienne charaktery, czas to zweryfikuje ale co mam na mysli:
ja jestem spokojny (nawet ona mówi że trochę za bardzo), ja wolę wyjśc ekipą do pubu wypić piwo pograć w bilarda itd. ona natomiast woli iśc do klubu potańczyć. Niby można wypracować jakiś konsensus.
Dobrze, że oboje w tyg nie mamy czasu, bo zdecydowanie wolę się znią spotkać raz w tyg i spędzić kilka godzin, niż spotykać sie co drugi dzień np.

Plan jest taki aby wrzucić z tym wszystkim na luz, znaczy nie wiązać jakichś wielkich nadziei i zobaczyć jak się wsyztsko rozwinie.

Obrazek
Ku pamięci[*]

Awatar użytkownika

Pojazd:
W bardzo podobny sposób zerwałem ze swoją ostatnią :O Jeżeli ci na niej zależy to aż tak bardzo nie odpuszczaj a jak nie no to i tak zerwiesz i tak.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Tak zależy tylko wiesz nie chcę też przesadzić z zangażowaniem bo wtedy może być lipa, po prostu chce znaleźc jakiś złoty środek pomiędzy mieniem tego wszystkiego w tyłku a szaleniem z zauroczenia. Ona zachowuje dystans bo jej poprzedni związek po 2 latach sie rozsypał (co i jak dokłądnie, nie pytałem, ale coś tam wiem)

Obrazek
Ku pamięci[*]

Awatar użytkownika

Pojazd:
ziolas94, Więc szalej za nią w jej obecności ,poza tym bądź sobą i rób co chcesz (bez zdrady oczywiście ,chodzi o styl życia ,czynności) tak abyś nie myślał tylko o niej. Ja w taki sposób w rutynę nie wpadałem a przy niej zawsze miałem na nią ochotę.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
OK. z tym akurat nie powinno być problemu, gdy jesteśmy razem wsyztsko ine przestaje mieć dla mnie znaczenie, na codzień to wiadomo praca, wieczorem spotkanie z kumplami więc nie myslę wyłącznie o niej. Każde z nas ma swoje życie, obowiązki znajomych itd.

Na pewno nie dopuszczę do tego jak niektórzy których znam, że żeby z kumplem iśc na piwo pytają sie dziewczyny o pozwolenie, tym bardziej że mieszka 20km ode mnie i jako czas zarezerwowany dla niej przyjmuję weekendy chyba że akurat jest w mieście 2km ode mnie to wtedy też się z nią spotykam.
po prostu nie widze sesnu jechać 20km po to by sie zobaczyć na 30minut, bo tak to wyglądałoby w środku tygodnia.

Obrazek
Ku pamięci[*]

*
Awatar użytkownika

Pojazd: Yamaha Slider, Honda Cbr
Imię: Artur
Tak te Żarki ;>

Motorynka -> Jawka 50 - > Yamaha Slider -> Yamaha Neos -> Yamaha Slider -> Yamaha XT125x -> Yamaha Aerox -> Honda CBR 125

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
ziolas94, Ja mam bardzo podobną sytuację z dziewczyna. Nie wiem czy powiedzieć jej jak mi bardzo na Niej zalezy czy nie angażować się za bardzo i poczekać jak czas to rozwiąże.

Gilera SMT na niezłym secie, wpadnij !
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?p ... 52#2136366

Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja mam tak jak ty Krystian. Moja dziewczyna tez ma całkiem inny charakter niż ja i wzajemnie sie uzupełniamy co jest bardzo fajne. Początkowo teź byłem cichy ale stopniowo sie otwierałem i teraz moje zdanie bierze ona pod uwage i potrafimy sie dogadac majac calkiem inne spojrzenie na świat.

Dzieki. Mam nadzieje źe bedzie to dziewczyna na wiele dluzej.

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd:
artek507, Mam tam dwie koleżanki które chodzą z kumplami ,całkiem lajtowe tam macie chyba ,ze to jakieś wyjątki :lol:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd: Gp1 Racing, TZR 125
Nie ma co sie w to wszystko angażować i słuchać słow ze kocha, że nie zostawi nigdy. Wystarczy pierwsza lepsza kłótnia i widzisz kto jaki jest. Ja ze swoją spotykam się od grudnia. Kilka dni temu pokłóciliśmy się o byle co i ona nie odzywa się juz 4 dni. Nie odpisuje na sms, nie odbiera telefonów i ja postanowiłem ze tez juz się nie będę do niej dobijał. Jechać nie bedę bo to 70 km a nie wiadomo czy jeszcze mnie przyjmie. Koleżanki jej tez ode mnie teflonu nie odbierają wiec musiała cos im nagadać. To że mówi, nie znaczy ze tak jest i tak będzie.

*

Pojazd:
Chłopaki, spoko, spoko, teraz Wam tak bardzo zależy, ale lepiej nie mówcie o tym zaangażowaniu:) Baba taka jest, że potem to sprytnie wykorzysta;)

Potrzebujesz informacji o dietach ? Zapraszam.

Awatar użytkownika

Pojazd:
pany jest sprawa ;] umówiłem się dzis z "koleżanką" no i też w sumie to moja była.. na basen wieczorem jak juz bedzie ciemniej, jest to odkryty basen w takiej małej miejscowości, można powiedzieć wieś.. ochroniarz tam czasami jest, ale jak jest to i tak śpi więc to tam lajt.. nikogo prócz nas w basenie nie bedzie, cos tam pewnie poplywamy powyglupiamy się no i nie ukrywam, podoba mi się i zajebiscie mi sie z nia rozmawia spotyka i wgl, nie wiem czy coś do mnie czuje i czy chciała by czegoś więcej, ale mojej innej kolezance powiedziała, że ma słabość do mnie. No i sedno sprawy.. jak jakas okazja sie nadarzy to pocaluje ją i wgl.. i chodzi o to, jak sie zachować jak mnie odrzuci ? ;/ np. powie co ty robisz, odejdz lub cos takiego.. kompletnie nie wiem jak sie mam wtedy zachować jak mnie tak spali ;/

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

Awatar użytkownika

Pojazd:
ElectricOrange, Skoro sama chce to raczej nic takiego nie powie/zrobi. Jednak jeżeli by się akurat rozmyśliła no to raczej warto było by przeprosić ,powiedzieć ,że tak jakoś pomyślałeś sobie. Może lepiej na początek byłoby sobie posiedzieć ,pogadać po tym basenie złapać za rękę będziesz widział reakcje jej przecież ,jeżeli i ona będzie chciała to niech tam się dzieje wola wasza a na pewno nie będzie tak drastyczna reakcja jak na pocałunek skoro tego się boisz na starcie.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd:
bo właśnie chciałem tak na spontana w basenie wieczorem, być może juz pod gwiazdami ;) no ale nie wiem jaka bedzie jej reakcja i tego sie wlasnie boje.. chodzi o to, ze ona jest baaaardzo trudna do zdobycia.. dziesiatki chlopow do niej pisze i wgl ale z tego co wiem to najbardziej jej na mnie zalezy, nawet mi to powiedziala.. ale kiedyś już tez byla podobna sytuacja.. spotykalismy się i wgl, w koncu zapytalem czy cos wiecej to nie i od razu juz sie zmienilo.. po jakims tam dlugim czasie bylismy razem a po roku chyba zerwalismy no i teraz minęły 2 lata od czasu zerwania i znow tak czesto piszemy spotykamy sie i wgl.

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212 pisze:
Moja dziewczyna tez ma całkiem inny charakter niż ja i wzajemnie sie uzupełniamy co jest bardzo fajne.

Heh i u mnie podobnie było;p Chociaż my to takimi mieszańcami byliśmy, raz ja wolałem świrować a ona coś spokojnie robić, raz na odwrót, ale to się uzupełnia w miarę i da się żyć:)

"It's still your motherf***ing session :D"

Moja zabawka;
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=166520

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 859, 860, 861, 862, 863, 864, 865 ... 1019  Następna