Dzisiaj jest 18 sie 2025, 22:01

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 879, 880, 881, 882, 883, 884, 885 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dziewczyny
Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
poznalismy sie na dworcu pkp :D i za kazdym razem sie tam spotykamy bo innej mozliwosci nie ma. zabranie jej tak gdzie spotykalismy duzo nie da bo nie ma jak, inne pomysly?

kEru! sytuacja z jej rodzicami a dokladnie z mama daje sie nam we znaki

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Skuter - Aprilia Sr50
Rumyk ja wyprowadziłem w miarę na prostą bo co ona coraz mniej pisała to ja coraz więcej, bo kobiety się odzwyczajają :/ i trzeba je z powrotem przyzwyczaić do częstych rozmów, spotkań itp. Moim zdaniem ucieszyłaby się gdybyś zrobił dla niej coś oryginalnego, coś podobnego co ja zrobiłem dla swojej ex, tylko, że ty jesteś w lepszej sytuacji bo jesteś z tą dziewczyną i na bank to doceni, pomysłów jest masa, taka historyjka jak ja zrobilem, jakieś serce wydrążone w korze drzewa z waszymi inicjałami czyli np XX + XX = <3, najlepiej było by zrobić coś takiego, że kładziesz jej kartkę na wycieraczce z takim serduchem i wycinasz to na drzewach przy ścieżkach którymi często chodzi itp. coś romantycznego dla niej zrób ogółem :D I od razu będzie poprawa, częściej staraj się nawiązywać z nią kontakt, okazuj dużo uczuć i będzie git:D

Zapraszam do mnie:) --> aprilia-sr50-by-konrii98-t362938.html a potem ...
Obrazek

Awatar użytkownika

konrii98 pomysl dobry, ale nie do konca wykonalny, na chwile obecna odpada

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Panowie poznałem taka jedna dziewczynę na festynie wiadomo potanczylismy ,wziąłem nr Tele tylko jest jeden problem ona jest mało mówna i ja. I kompletnie nie wiem o czym mogę z nią pisać itp . Pomoże ktoś?

Naciskam starter.
Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.
Ruszam,opada zmęcznie i złość.
Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,
krzywd,raniących niedomówień...
Bo moją ulubioną pozycja?
To pozycja za kierownicy motocykla.

**
Awatar użytkownika

nitropet12 przykładowe pytania/ tematy to "co tam, co robisz, co więcej powiesz, jak ci minął dzień, co robiłaś przez dzień, o której wstałaś" możesz też np spytać jeśli lubi gotować "gotowałaś dziś coś" ? Ogólnie rozdrabniaj pytaniami jej odpowiedzi

Rumyk - gg

Obrazek

Ostatnio zmieniony 13 sie 2013, 17:29 przez konrii98, łącznie zmieniany 1 raz

Awatar użytkownika

Pojazd:
Okej.
Ktoś jeszcze coś podpowie?

Naciskam starter.
Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.
Ruszam,opada zmęcznie i złość.
Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,
krzywd,raniących niedomówień...
Bo moją ulubioną pozycja?
To pozycja za kierownicy motocykla.

**
Awatar użytkownika

Przyszło mi do głowy ze jeszcze możesz z nią pisać jaką lubi muzykę, o zainteresowaniach, o koleżankach, co lubi czego nie, jaką ma rodzinę itp O WSZYSTKIM się da :D

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Spróbuj się dowiedzieć o niej dużo , jakie ma zainteresowania , gdzie chodzi do szkoły :D no ogólnie wypytuj ją o jakieś rzeczy , na pewno będziecie mieć jakieś wspólne tematy i rozmowa się rozkręci :)

Ja wczoraj byłem na kolejnym spotkaniu , było spoko , 3/4 spotkania się przecałowaliśmy wtuleni w siebie :) dziś się nie spotykamy to mi napisała że bardzo tęskni i czy jutro się zobaczymy :D ogólnie wydaje mi się że zaczyna się na mnie napalać , ja jak na razie się nie napalam wszystko na spokojnie :) samo wszystko wychodzi :D

Zajrzyj do mojego CPI :)
Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Cienko masz mój drogi Rumyku. Dasz radę skoro Cię kocha.

Dziś się dowiedziałem że moja ex jest o mnie strasznie zazdrosna, usłyszała że piszę z inną panną od mojego znajomego, że się jej strasznie podobam,że tęskni ale że nie wie czy jest teraz gotowa na związek... Zrozum tu babę

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

baby nie zrozumiesz :D

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
baby są bardzo dziwne i nie da się ich zrozumieć :) olej ją i bierz się za tą drugą :)

Zajrzyj do mojego CPI :)
Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd: aerox
aragon pisze:
3/4 spotkania się przecałowaliśmy wtuleni w siebie :) dziś się nie spotykamy to mi napisała że bardzo tęskni i czy jutro się zobaczymy :D ogólnie wydaje mi się że zaczyna się na mnie napalać , ja jak na razie się nie napalam wszystko na spokojnie :) samo wszystko wychodzi :D

hihihi :D :D U mnie to samo, w sobotę było ognisko, to cały czas razem i następnego dnia też pojechałem do niej :) Ogólnie ja dużo nie robię, tylko przyjeżdżam :D

https://www.facebook.com/SuperMotoRide?fref=ts

Sprzedam !!!
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/mamD/

Rieju
rieju-rr-50-sport-edition-by-michas-t368566.html

**

Pojazd: F12 - TDR125
nitropet12, W twojej sytuacji trzeba kuć żelazo poki gorące :) czyli nie zwlekaj z czasem, poprostu zacznij od pytan, jak leci, co tam slychac , przypomnij jej te chwile ktore byliscie razem, opowiedz jak sie czules, przy okazji cos przy zartuj, zobaczymy jak ona sie rowniez w odpowiedzi na te pytania zachowa ;)... co ja bede ci stary pryk tłumaczyc :) W spotkaniu zachowuj sie i badz taki jaki jestes na codzien, przede wszystkim szczery i tyle, a czas pokaże co z tego wyniknie. Pamietaj jedno rowniez gfyby cos nie tak wyszlo (nie mysl o tym :)) ,,TEGO KWIATU JEST PÓL SWIATU''
Ps. Jestem z okolic Czernichowa również ;)

misio357 no widzisz w twojej sytuacji nie trzeba sie zbytnio gimnastykować XD

MIMIK z twojej wypowiedzi moge wywnioskowac ze rowniez jestes starym prykiem :) haha XD Racja polać mu xd !!
Of cours zgadzam sie z Toba i z takim podejsciem do dziewczyn, pełen luz i granica smiechu.
Btw. Widze ze przewalkowales paretnascie razy te tamaty :)

Rumyk wiadomo zawsze sa jakies granice, To rowniez zalezy na jaka trafisz (calkiem inny charakter i co innego w glowie) Np trafisz na taka ktorej np powiesz ,, fajna masz sukienke na sobie'' ona sie zaczerwieni i zawstydzi a inna strzeli focha i pojdzie w p..z.u i stwierdzi ze drwisz z niej :) Oczywiscie nie wazne czy sie zasmiejszesz czy bedziesz w nerwach w tej sytuacji, czli ZONK :)

konrii98 przed spotkaniem raze ci walnac od kopa 100ml, zrobisz sie na luzie XD

bartos212 w twoim przypadku jesli ona nie jest w twoim typie i nie widzisz z nia perspektywy, oraz nie chcesz ja zranic czy wystawic.. to bym sprawe stawial jasno.. umówil sie w jakims miejscu spokojnym usiadnal i powiedzial co myslisz i co czujesz wobec niej, ze widzisz ja jako najlepsza kolezanka (kumpelka) i tak chcesz zeby pozostalo.
To napewno zrozumie nie raniac jej, a tak to sie tylko caly czas gimnastykuje wobec ciebie i robi nadzieje. Im dluzej takie cos trwac bedzie tym wieksza blizna pozostanie na serduchu u niej:)

Scrimer przyznam ze telefon na takie slowa to nie za bardzo dobry pomysl, to nie to samo co powiesz w 4 oczy. Rozumiem chciales to wykrztusic z siebie do niej i powiedziales jej to, a ja z przyplywu emocji moglo zamurowac ( bo sie tego nie spodziewala ze przez telefon równiez) Zaskoczyles ja jednym slozem sytuacja. Radzilbym Ci sie spotkac jak najszybciej z nia i ten temat odkrecic, wytlumaczyc ta sprawe, broniac sie ze rowniez byles pod silnymi emocjami. :)

airsal tech racing 70cc iwf24
Phbg 21 dysza 80
Top perfomance nardo
Sprzęgło stage6 sport pro
Dzwon S6 R/T
Sprężynki sprzęgła s6 hard
Zawór Top Performances by tarasini
Wariator S6 sport pro 5.8g
Centralka Polini 15%
s6 boost bootle

Ostatnio zmieniony 14 sie 2013, 9:01 przez damiano2309, łącznie zmieniany 4 razy

Awatar użytkownika

tak kuj kuj poki gorace a pozniej chuchaj bo parzy :D

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
konrii98, nie takie zakłady się robiło xd / Jeszcze 2-3 lata i troche zmądrzeje :P

Rumyk, troche romantico i kolana miękną ,stara strategia. Żałuj bo wczoraj była noc spadających gwiazd *.* tak wygladała każda laska.

kEru! raczej nazwałbym chwila reflekcji nie chwilową podjarką.

nitroped12, " to kiedy oczarujesz mnie następny raz swoim tańcem" kolana miękkie i robisz co chcesz :D

bartos212, Kobiet się nie rozumie, kobiety się kocha :P

Dla wszystkich: Nie rozkminiam dlaczego wy tak wszyscy prawie jaracie sie dziewczynami tak. Nie potraficie z nimi rozmawiać czy pośmiać się. Sam od kiedy pamiętam gadam z laskami jak z KUMPLAMI. Pełny spontan ,pośmieje sie z nich i obiecuje wam że macie załatwioną największą grupę. Reszta to gimby które kochają biebera. Osobiście gadam z nimi jak z kolegą po prostu ,czasami walne suchego suchara ,czasami pośmieje się ze się potkła. Boicie się ze się fochnie? : "foszek bamboszek ,ojej ojej" i już się śmieje. Takie zachowanie po prostu wyrobicie sobie jeżeli widząc laske nie szukacie w niej obiektu westchnień. Dla potwierdzenia wczoraj była pielgrzymka w mojej miejscowości. Idąc drogą jakieś kumpele wywaliły zakupy. Idąc patrze na nie i mówie: "im dalej an północ tym gorsze nie dorajdy ,prawda?"( jestem w czewy a one z warszawy) myślisz że się obrazi ,nie dziś mnei same znalazły przykleiły i się i tłumaczyły wpatrzone jak w obrazek ,że chodnik taki że coś ,chwile pośmialiśmy się z siebie i poszedłem. Zrozumcie że bycie fajnym dla dziewczyn to nei łaszenie się ale rozmowa której nikt inny im nie zapewnia oraz to że gadasz tak z każdymi ,tymi mega lachonami jak i zwyczajnymi szarakami. Obojętne z jaką gadam ,rozmawiam tak samo -wyczajam jaki jest margines śmiechu i gadam jak z kolegą.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

MIMIK masz racje,ale wiesz dobrze ze nie zawsze sie tak da, bo powiesz cos glupiego i ch*j awantura.

Romantico mowisz, ale kazdy inaczej to postrzega :D wiecej szczegolow chlopie :D

Obrazek

Obrazek

**
Awatar użytkownika

MIMIK dobrze gada, polać mu ! xD Też mam taką grupkę dziewczyn z którymi gadam jak z kumplami, ale nie ze wszystkimi tak się da :P tak jak pisałeś "trzeba wyczuć margines śmiechu" Mi to trochę odwala jak mi się jakaś laska spodoba bo nie potrafię wtedy gadać z nią tak na pełnym luzie "jak z kumplem" taka spina z deka ale to kwestia czasu w takim wypadku :D

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
No to grubo panowie. Po 23 dostałem smsa od koleżanki ale przeczytałem go dopiero coś po 3 w nocy jak wstałem. Zapytała czy pójdę z nią na wesele 24.08. Ja odpisałem po 3 w nocy że się zastanowię,spytam rodziców. Ona spoko spoko aby tak do wieczora dać jej znać. Ta dziewczyna która mnie zaprosiła to już chyba ze 2 lata się o mnie stara. Całowaliśmy się w sylwestra i tak z miesiąc,dwa temu. Ogólnie ją lubię, fajna z zachowania ale jakoś nie widzę nas razem bo dla mnie to ciągle jest koleżanka. Nie chce żeby sobie pomyślała za dużo, żeby potem płakała bo szkoda aby sie męczyła. Ja mam na nią ochotę pod względem wiadomo spraw łóżkowych a nie jakieś wielkie miłości. No i nie wiem iść na to wesele ? Nie pasuje mi jej tak wystawiać ale jak bym poszedł z nią to na 100% byśmy się lizali może coś więcej a kurde w głowie mi inne kobiety. Ona jest na każde moje zawołanie, ostatnio 3 dni mnie męczyła aby wyjść gdzieś we dwoje to poszedłem aby mieć spokój i jak ją odprowadzałem to liczyła na buziaka a ja zamiotłem dupę i "siema"

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

**
Awatar użytkownika

Pojazd: 86c2f 1.4 D und Vect B 2.0 DTI
Chłopaki musicie mi pomóc wczoraj pisałem z dziewczyną i temat się już nie kleił to napisałem jej że ją Kocham a on napisała że mnie nie po czym po chwili napisała że to nie tak jak myśle tylko ona jest wredną suką. Zamurowało mnie nie wiem co mam zrobić i pomyśleć.

"They say pain is an illusion
This is just a bruise and
you are just confused but
I am only human"

Awatar użytkownika

Pojazd:
O takich sprawach nie mowi sie przez fb czy telefon. Zwaliles z deka i ona mogla sie przestraszyc i tak jakos to odkrecila zeby ci glupio nie bylo.

TANIO GG 10293344

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 879, 880, 881, 882, 883, 884, 885 ... 1019  Następna