Dzisiaj jest 17 sie 2025, 1:08

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 903, 904, 905, 906, 907, 908, 909 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dziewczyny
*

Pojazd:
Pat czym się przejmujesz..to tylko wesele 2-3h sztywno będzie a potem każdy pod wpływem %% będzie pewnie dobra zabawa i wątpie że komuś przypasuje 'sztywniak' :D Ja bym się tam nie patyczkował i dobrze się bawił choć wiadome bez chamskich zachowań :) Chyba że jej rodzina to jacyś sztywniacy chociaż nigdy nie gościłem na takim weselu..Co do prezentu mi się wydaje że wypadałoby chociaż jakiś drobiazg na 'nową drogę życia' jak się ściepniecie po 50 na łebka to chyba nic sie nie stanie,ja zawsze idąc na takie imprezy staram się rzucać tyle żeby sie pokryły koszta osób ale jak nie pracujecie etc to chyba każdy zrozumie.

Dokładnie konrii-czytaj,nie działaj pod wpływem emocji bo troszkę jednak nie rozumiesz ale młody jesteś i na swoich błędach wiele się nauczysz choć generalnie laski w twoim wieku w tej chwili w głowie nie maja nic więc bez spiny.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd:
Wczoraj było bardzo miło z moją , całujemy się mizianie itp i mówi mi że mnie kocha najmocniej na świece a ja głupio spytałem "najmocniej" i uśmieszek ... laska odebrała to że wyśmiewam jej uczucia , że jestem dupkiem itp ... jeszcze potem dodałem że miałem na myśli że byłem zdziwiony że po miesiącu bycia ze sobą najmocniej mnie kocha ale to jeszcze bardziej pogorszyło sprawę... spina dosyć konkretna , wczoraj mi napisała że najwyraźniej źle ulokowała swoje uczucia , że jestem nie dojrzały do związku żeby ją tak ranić ...
Chłopaki co robić , tłumaczyłem się wczoraj cały wieczór , przepraszałem , prosiłem o drugą szansę ,że nie chce jej stracić że ją kocham a ona to wyśmiewała... Dziś w szkole na początku było bardzo sztywno , olewała mnie ... pod koniec już się rozluźniło troszkę buziaczki itp ale dalej nie jest tak jak było wcześniej ... Co zrobić żeby ją hmm "zachęcić" do tego żeby było tak jak wcześniej ?
Kochamy się , jej zależy na mnie , a mnie na niej i nie chce jej stracić przez swoje głupie odzywki nie przemyślane ... A tu już nie jest pierwszy raz , ale wcześniej nie miałem tak grubej wpadki :)

Zajrzyj do mojego CPI :)
Obrazek

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam panów , mam sprawę :wink: Za niedługo wybije mi miesiąc z moją dziewczyną i chciałbym się zapytać czy jakiś kwiatek + czekoladki wystarczą na tą okazję ? : :mrgreen:

Ostatnio zmieniony 26 wrz 2013, 13:20 przez who's, łącznie zmieniany 1 raz

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Na pierwszy miesiąc sam kwiatek wystarczy.

Obrazek

Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW E30
aragon, To widocznie ona jest niedojrzała...
Kocha cię najmocniej na świecie, a jak powiesz coś źle to nagle koniec tak? Śmieszna sytuacja. Ale robisz to tak jak ona chce. Prosisz, błagasz, mówisz miłe słówka.. Wyluzuj i przestań na trochę. Bądź obojętny. Jak zacznie się tobą interesować to będzie super, a jak nie... No ja bym takiej panny nie chciał :wink:

///BMW

Awatar użytkownika

Pojazd:
Pat!, już jest ok ;) porozmawialiśmy szczerze i nie chce tego psuć , chce żebym się po prostu czasami hamował w swojej głupiej gadce :) stara się i ja też się staram więc będzie ok :)
nie chciała końca , po prostu zrobiło jej się przykro że wyśmiewam jej uczucia skierowane do mnie ...

Ja na pierwszy miesiąc z swoją dziewczyną nie dawałem żadnych kwiatków czekoladek ani nic , po prostu spędziliśmy miło wieczór :)

Zajrzyj do mojego CPI :)
Obrazek

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Skuter - Aprilia Sr50
Mimik,orange i Grabek, Sory ale nigdy jakoś nie widziałem na żadnym z wesel na których byłem żeby brat z siostrą na wesele szedł, sporo, rozumiem rodzina - więź, dobre dogadywanie się, przyjaźń ale ja bym nie poszedł z siostrą na wesele jako "z osobą towarzyszącą" nie sądzę, że dojrzałość ma tu coś wspólnego, każdy ma własny rozum i inaczej to wszystko postrzega. Po prostu podziękowałbym za zaproszenie, ale nie chce iść. Przecież można pójść też samemu. Na każdym weselu jest jakaś młodzież i na pewno by się "samotnie" nie czuło. Ja jakoś zaproszenia też dostaje z os. towarzyszącą ale chodzę sam i mi to nie przeszkadza i nawet nigdy nie myślałem, żeby siostrę zaprosić. Takie jest moje zdanie. Wy możecie mieć swoje. Jak ktoś chce to niech idzie sobie i brat z bratem na wesele, nie interesi mnie to. Po prostu mam swoje zdanie na ten temat.

Tak, 98 to rocznik, ale swoje w sprawach miłości już też przeżyłem i po części wiem co i jak z dziewczynami jest. Może nie wszystko ale trochę wiem. (mówię tu ogółem o miłości )

Grabek, jestem na forum od ok. półtora miesiąca, w tym od może miesiąca wypowiadam się w tym temacie, to naprawdę " w ch*j dawno" temu miałeś okazję to zauważyć :roll: Ja jestem tej zasady że jak masz coś do mnie to napisz mi to a nie milcz. Jeśli mógłbyś to wskaż mi moje posty które wyraźnie wskazują na niedojrzałość i chrzanienie głupot ;)

Jeśli kogoś uraziłem to przepraszam.

Zapraszam do mnie:) --> aprilia-sr50-by-konrii98-t362938.html a potem ...
Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie będę ci się konrii tłumaczyć jeżeli nie rozumiesz ,bo nie muszę tego robić. Nie mówię tutaj o weselu kolegi z forum tylko o twoich wypowiedziach ,wszystkich praktycznie. Są one troszkę nie życiowe ,odbiegają od zwyczajnych doroślejszych decyzji. Teksty typu wyzywanie dziewczyn z wulgaryzmami ,które akurat zapamiętałem że pisałeś to tylko jeden z wielu takich zachowań. Taka rada dla ciebie ,zrób sobie screena kilku swoich wypowiedzi i za dokładny rok przeczytaj je po raz drugi. Zobaczysz o co nam wszystkim chodzi. Może ci się wydawać ,że jesteś już dorosły ,bo jesteś mądrzejszy od kilku kumpli ,ale widać jeszcze twój wiek w tym co piszesz. To że masz jakiś związek za sobą ,nawet chyba nie zbyt udany to nie znaczy że jesteś tutaj mistrzem i wielkim mentorem. Naucz się trochę poszanowania ,pokory i porozmawiamy wtedy na równym poziomie z reszta forum. Nie na takich cwaniaków w życiu wpadniesz i naucz się ,że my nie chcemy cię obrażać ,ale uświadomić zachowanie. Każdy z nas był w takim wieku i wiemy jak to jest.

Z uprzedzeniem ,nie próbuj nas nawet zgasić jakimś głupim tekstem ,bo i tak koledzy by cię tu równo zbesztali od kaprysu. Próbujemy być dla ciebie mili i zachęcamy do edukowania ,które ma na celu uświadomienie twojej postawy. Chcąc nam uzasadnić coś zastosuj solidną argumentację ,bo w moich oczach byle czym w tej chwili nie zaświecisz. Pozdrówka ,MIMIK :wink:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd:
Nie będę wcinał się w kłótnię bo to niepotrzebne. U mnie nawet git się układa, spotykamy się mało bo czas nam nie siada i albo ja albo ona zajęta. Czasem się pogniewamy ale zaraz przechodzi więc to mały szczegół. Ogólnie jest dobrze. Niedługo dzień chłopaka to mam niby dostać coś extra za to że jestem tak zajebistym chłopakiem od 9 miesięcy :)

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Skuter - Aprilia Sr50
Mimik, możesz mi proszę wskazać tą wypowiedź gdzie kazałem wyzywać dziewczyny ? Bo szukam i znaleźć nie mogę.. może ci chodzi że napisałem na gg w konwersacji że jak jestem wkurzony na dziewczynę to czasem słucham z deka wulgarnych piosenek, podałem kawałek tekstu jednej z piosenek, ale nie kazałem wyzywać .. Przynajmniej nie przypominam sobie.. Nie próbuję tu nikogo gasić ani nic, tylko wkurzyło mnie, że jak nikt to nikt a jak już ktoś to wszyscy :P Masz po części rację, bo nie rozumiem i jakoś do końca nie mogę zrozumieć tego że brat z siostrą idzie na wesele, nwm może kiedyś zrozumiem. Nie mam się za jakiegoś asa w tych sprawach ale moim zdaniem nie jestem zielony w tych sprawach. Wiem o co chodzi ze screenami - co chcesz mi uświadomić, czytając stare smsy też widzę parę zmian które we mnie zaszły.

-- 27 wrz 2013, 14:23 --

a i skoro twierdzicie, że moje rady są bez sensu to ni e wypowiem się więcej w tym temacie.
Pzdr.

Zapraszam do mnie:) --> aprilia-sr50-by-konrii98-t362938.html a potem ...
Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos, działaj działaj ,ja sobie dziś z tą nową posiedziałem w mc i pubie chwilkę po szkole. Fajnie się z nią gada właściwie. Taka troszkę szalona ,ale bardzo spoko :D

konrii98,
konrii98 pisze:
Bo szukam i znaleźć nie mogę..

O tutaj ci ją wklejam. Pod spodem.

konrii98 pisze:
A ja bym napisał coś w stylu "K*rwa ! Jak nie chce ci się ze mną pisać to weź mi k*wa napisz, że nie chcesz i po problemie, tak ci k*rwa ciężko wcisnąć parę razy przycisk ? Nienawidzę takiego je*ania"

Strona nr. 903 ,druga wypowiedź.

konrii98 pisze:
wskazać tą wypowiedź gdzie kazałem wyzywać dziewczyny ?

Nie zmieniaj kontekstu ,bo nie napisałem ,że kazałeś tylko ,że twoje wypowiedzi są nie dojrzałe zbytnio.Przeczytaj sobie moją wypowiedź jeszcze raz ze zrozumieniem.

konrii98 pisze:
może ci chodzi że napisałem na gg w konwersacji że jak jestem wkurzony na dziewczynę to czasem słucham z deka wulgarnych piosenek, podałem kawałek tekstu jednej z piosenek, ale nie kazałem wyzywać .. Przynajmniej nie przypominam sobie..

Nie wspomniałem o tym ,że kazałeś :P

konrii98 pisze:
Nie próbuję tu nikogo gasić ani nic, tylko wkurzyło mnie, że jak nikt to nikt a jak już ktoś to wszyscy

Napisałem co myślałem ,to że ktoś potwierdził ,bo też zauważył twój styl pisania no to już inna bajka. Nie wiem ,może jestem za szczery :lol:

konrii98 pisze:
Masz po części rację, bo nie rozumiem i jakoś do końca nie mogę zrozumieć tego że brat z siostrą idzie na wesele, nwm może kiedyś zrozumiem

Zrozumiesz z czasem o co chodzi.

konrii98 pisze:
a i skoro twierdzicie, że moje rady są bez sensu to ni e wypowiem się więcej w tym temacie.
Pzdr.

Coco jambo i do przodu maleńka. "Pzdr."

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd: Bmw e82
mam okazje spotkać się z laską która mis ię podoba ale boje się że ją zanudze :D. Mało co gadaliśmy , tylko piszemy

facebook.pl/weldonespawmichalak
Spawanie TIG. MAG . MMA - aluminium, stal nierdzewna, stal czarna itp

Awatar użytkownika

Pojazd:
Dziś moja kochana dziewczyna miała się ze mną spotkać ale wczoraj się okazało że nie bardzo z czasem bo musi się bratem zająć. Przeprosiła mnie, elegancko wszystko wyjaśniła spoko :) Ale ja po praktykach sobie wychodzę inę na autobus a ta mi dzwoni że wyrwie się na wieczór. Myślę git. Umówiliśmy się spędziliśmy miło czas,lody,mcdonalds,galeria,spacer. Ogólnie super wszystko. Dała mi prezencik na dzień chłopaka i bonusik do tego. Zadowolony jestem, dawno nie spędziłem z nią tak fajnie czasu. Jest git panowie :P

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
TANIO GG 10293344

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212 no to graty jak sie wszystko układa, moja dzisiaj wieczorkiem wpada do mnie na film wybór padł jednak na "To tylko sex" kumple oglądali to wcześniej i mówią że zajebisty film, opinie też ma dobre wiec go wybrałem :) no i wiadomo Pomogliście Wy a konkretnie Rumyk także naprawdę dziekówa :)

Obrazek
Ku pamięci[*]

Awatar użytkownika

Pojazd:
ziolas94, kiedyś też to oglądałem na HBO i dość spoko. Ogólnie jak z dziewczyną na filmik to albo do kina a jak w domu to jakąś polską komedię typu "Chłopaki nie płaczą"

TANIO GG 10293344

*
Awatar użytkownika

Pojazd: RS, Senda
Siema Panowie, więc tak. W mojej szkole tylko w innej klasie (ale w moim roczniku) jest taka w miarę ładna dziewczyna i że tak powiem wpadła mi w oko. Zaczepiłem pierwszy na facebooku, bo kilka razy z nią gadałem w szkole (mamy razem angielski) i odczepiła no i napisałem do niej na fb. Ogólnie nawet fajnie się gada tylko dłużej niż 20 minut to tak ciężko, bo gdzieś idzie ciągle albo coś. Kolega zauwazyl ze jak idę z nim po korytarzu to się na mnie patrzy, to samo zauważyłem na angielskim. Jak waszym zdaniem to rozegrać? :D

Było:
- Zico Simpli
- Aprilia RS 50 07'
- Aerox 70 Full Sport
- Aerox STUNT
- Peugeot TKR 70
- Stunt Sendi Airsal 70
- RS125 02'
- Ninja 250 10'
- GSX-R 600 K6
Jest:
- BMW E92 335i

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212 film jej sie podobał mi też ale pamiętam raczej urywki :P ogólnie było bardzo miło :)

Obrazek
Ku pamięci[*]

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Macie jakiś niezawodny patent jak poderwać nieznajomą dziewczynę w szkole?

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
MaciekRS, Zaprosic ją na spacer? Albo jak jest dobra z anglika powiedz, że czegoś nie rozumiesz czy mogła by ci wytłumaczyć.
JDMstyle, zagadaj do niej.

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Mania kazała mi dać jej spokój na chwilę nie mam pojęcia dlaczego na alee pierdziele zobaczymy czy się wgl odezwie .

Naciskam starter.
Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.
Ruszam,opada zmęcznie i złość.
Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,
krzywd,raniących niedomówień...
Bo moją ulubioną pozycja?
To pozycja za kierownicy motocykla.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 903, 904, 905, 906, 907, 908, 909 ... 1019  Następna