Dzisiaj jest 16 sie 2025, 5:18

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 907, 908, 909, 910, 911, 912, 913 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Dziewczyny
Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
dobrze ze moja reka nie chce mnie znikim zdradzac :D

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd:
Czy dasz jej szanse to już twoja decyzja

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk, wygrałeś internety :P

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

Awatar użytkownika

ElectricOrange, się wie :D

Obrazek

Obrazek

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam, zerwała dzisiaj ze mną dziewczyna bo niby się nie starałem i nie ufa mi bo kiedyś za mną latała a ja ją olewałem i nie czuje tego "czegoś" do mnie. Co mam robić ?! Walczyć czy to tak zostawić ::\

Awatar użytkownika

Pojazd:
No jeśli ci zależy to po walcz a jak ona bd mieć wyrabane to olej bo nie warto.

Naciskam starter.
Jeszcze kominiarka,rękawice,kask.
Ruszam,opada zmęcznie i złość.
Zostawiam za sobą świat pełen zawiści,
krzywd,raniących niedomówień...
Bo moją ulubioną pozycja?
To pozycja za kierownicy motocykla.

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Golf Mk1 GTD
who's, spróbuj przez kilka dni walczyć o nią, a potem sam dojdziesz do wniosku co robć

Awatar użytkownika

Pojazd: Szkutr
Dokładnie tak jak panowie wyżej mówią ;) Sprawdź czy coś tam jej jeszcze zależy, czy dała Ci przez to znak do poprawy sytuacji, czy już kopnęła Cię w dupę i "gejm ołwer" :D

Poza tym to siemki po jakimś czasie :) U mnie po staremu :) Kto mnie tu pamięta to wie co znaczy "po staremu" :d Dawno się nie odzywałem bo brak czasu/brak neta i nie ma zbytnio o czym opowiadać ale spokojnie panowie, cały czas nad wami czuwam na nudniejszych przedmiotach :d Jedna mimo starań mnie olała (nie musiała nic mówić żebym to odczuł) więc i ja ją. Teraz mam na oku fajny egzemplarz, może coś się rozkręci :)

Moja Malaga! malaguti-f12-midrace-racing-zapraszam-t406973.html
Malaga na FB - https://www.facebook.com/RadeckiGarage

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
W poniedziałek mieliśmy mieć rocznicę , jak myślicie podesłać jej kwiaty ?

Awatar użytkownika

who's a ja jestem przeciwny, olej i pogodz sie z tym

Obrazek

Obrazek

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
I tak też chyba zrobię.

Awatar użytkownika

Pojazd:
who's , nie warto ,jak jej się zachce to sama się będzie starać. Olej sprawę ,z doświadczenia wiem ,że nic ich tak nie dobija jak zerwanie przez chłopaka i kompletna zlewa. Nie warto szarpać nerwów. Bierz się za inne :D

Radeck14, Opowiadaj co tam się dzieje a nie ,po staremu :D

bartos ,rumyk ,co tam u was?

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

who's olej mialem tak samo, zaczniesz sie starac jak glupi a pozniej cie oleje...

MIMIK co u mnie to dowiem sie w poniedzialek :D

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK, u mnie można powiedzieć po staremu. 3/4 razy w tygodniu spotykam się ze swoją skoczymy gdzieś itp. ogólnie spoko sprawa we wtorek cyknie nam 9 miesięcy

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

*

Pojazd:
Panowie, taka sprawa.
Na pewnej imprezie niespodziewanie zaczęliśmy sie lizać z koleżanka, ona zaczęła sie do mnie przytulać itd, potem stwierdziła, że powinniśmy zapomnieć o tym, wiec sobie odpuściłem cały temat, lecz mojemu kumplowi wygadała się, że ona nie chce tego tak zostawić, że nie daje jej to spokoju i nie zdarzyło sie bez przyczyny.
Minęło trochę czasu, spotykaliśmy sie w gronie znajomych, zaczęliśmy więcej rozmawiać pisać, był widoczny progres. Następna impreza i powtórka z rozrywki, pogadałem z nią i stwierdziliśmy, że można by rozwinąć znajomość bardziej, że jej zależny i jeśli wszystko będzie dobrze to pójdzie w jednym kierunku. Wszystko szło jak po maśle.
niestety jest taka sprawa że zacząłem studia teraz i przyjeżdżam do domu tylko na weekendy, Widzieliśmy sie wczoraj, wszystko było super, pięknie, a w pewnym momencie laska złapała taką zwałe, w moment sie zwiesiła, chyba nawet miała łzy w oczach... gdy ja odprowadzałem do domu to tylko powiedziała cześć, obróciła sie i uciekła. zazwyczaj to wyglądało zupełnie inaczej, nie mogliśmy sie rozstać itd.
Dziewczyna dosyć niedawno rozstała sie z chłopakiem, z tego co wiem to ją niezbyt dobrze potraktował, z kolei ja też trzymam dystans, bo też sie nieźle przejechałem na pewnej lasce i ta dziewczyna doskonale o tym wie.
Nie wiem czy spokojnie czekać, trzymać kontakt jak gdyby nigdy nic, czy odpuszczać temat... troche męczące jest jak czekam na spotkanie z laską cały tydzień, a ona nagle sie zachowuje jakby miała mnie w d.pie...

*

Pojazd:
_michal_, powtórzę się-niestety dla nas wszystko jest bardziej jasne,lubimy jasne sytuacje a kobiety jak to kobiety wahadła nastrojów,okres itd. Myślę że warto byłoby z nią o tym pogadać,każdy ma prawo miewać gorsze dni a skoro jej zalezało to mogłaby wytłumaczyć o co chodziło..

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Może przypominają jej się chwile z byłym, może boi się że Cię straci właśnie przez studia. Pogadaj z nią i nie odpuszczaj, dowiedz się co i jak, bo potem będą jakieś niedomówienia i się jebnie wszystko

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Czasami się dziwie jak będąc z dziewczyną 3 miechy ani razu sie nie pokłóciliśmy ani o pierdołe ani o coś konkretniejszego, hmm co ciekawe jak nasza relacje była na stopie koleżenskiej też nie dochodziło do jakichś sprzeczek. Fakt widując sie raz w tygodniu nie w głowie nam kłótnie, i pomimo różnic charakterów jestesmy podobni i uzupełniamy sie może w tym rzecz?
Ciesze sie z jednej strony że do tej pory widywaliśmy sie raz w tygodniu bo teraz przy studiach nie ma takiego szoku że widujemy się tak rzadko, i widać że coraz bardziej jedna i druga strona się angażuje chodzi tu o to że do tej pory Ona bała się zaangażować zraniona poprzednim związkiem ja dlatego też nie naciskałem i czekałem aż się przełamie i tak też się stało.

Wiadomo człowiek zakochany nie patrzy trzeźwo na świat ale pamiętam w dawnych czasach gdy nic w obec niej nie planowałem i gadałem z kumplami akurat na jej temat to zgodnie doszliśmy do wnisoku że jest poukładaną i wartościową dziewczyną.
Mam nadzieję że wszystko utrzyma sie w obecnym kierunku byłoby zarąbiście gdyby tak było, bo myślę że mozna z nia zbudowac poważny związek.

Obrazek
Ku pamięci[*]

Awatar użytkownika

Pojazd:
ziolas94, Powodzenia , mam podobną sytuacji , ale kłótnie jakieś tam są , ale co z tego że są , jak za chwilę dochodzimy do porozumienia :) Dziewczyna wydaję się bardzo poukładana i warta starania się :) za kilka dni będzie dwa miesiące jak jesteśmy razem ... Ona też się bardzo angażuje , widać to więc mam nadzieje że będzie tak jak do tej pory i nie schszanimy tego :)

Zajrzyj do mojego CPI :)
Obrazek

*

Pojazd:
TZRfan, warto byłoby z nia pogadać, gdyby tylko raczyła odpisać na jakąkolwiek wiadomość... wczoraj byłem na 18, ona u koleżanki wiec nawet jej dupy nie próbowałem zawracać, chciałem dać jej spokój, niech sobie przemyśli co jest...tylko że dzisiaj kompletna cisza, nie wiem, może potrzebuje czasu.
A co do byłego to mówiła mi że udało jej sie wszystko zakonczyć tak jak chciała, że to nie było łatwe i że kiedyś mi to wszystko opowie, ale wczoraj widziałem, że dodała byłego do znajomcyh na fb wiec pewnie cała akcja z nim jest związana...

EDIT: wiadomość na fb w stylu: "chce Cie przeprosić, ale czuje, że to nie wypali.. rozumiesz co mam na myśil?"
Pozostawie to bez komentarza :]

EDIT.2.: Wróciła do byłego. Dziękuje i pozdrawiam :lol:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 907, 908, 909, 910, 911, 912, 913 ... 1019  Następna