Dzisiaj jest 23 lut 2025, 6:56

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 936, 937, 938, 939, 940, 941, 942 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
ziolas94, ja do "mojej" mialbym 15km
Moze masz racje z tym ze nie jestem gotowy
Z znalezieniem czasu mam naprawdę problem , szkoła , praktyki , robota - wolne mam raz w tygodniu a większość kasy wydaje na bilety , i części do motoroweru ....

viewtopic.php?t=306697
Yamaha Dt 50 SM Project
https://www.facebook.com/twbmotocrew - Fan Page !
http://www.youtube.com/user/Rep0M4n88 - Kanal YT !

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd:
Rep0M4n25, jak się pokocha to choćby się miało wyczarować to dasz radę. Nie martw się ,z czasem i taką znajdziesz :)

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
a u mnie sie obecnie sypie.. jak zawsze ale no coz

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd: aerox
Wczoraj przyjechali znajomi, 4 kumpli i 2 laski, ja w poważnym stanie (%) , pojechałem z nimi na miasto, trochę poświrowaliśmy, z jedną pogadałem może z 5min, i w grupie też chwile. Dzisiaj kumpel do mnie mówi, że ona "się do mnie pchała" :O ( mało co kojarzę, ale mój ziomek nic by mi nie wkręcał ) Z plusów: podoba mi się, aktualnie nie ma chłopaka. Z minusów: ja mam dziewczynę, często przebywa w towarzystwie któro mi nie odpowiada, pali :/ hmmm... nwm czy pisać, czy czekać aż sama napisze jak będzie chciała, ( ja nie mam zwyczaju pisania do lasek jako pierwszy, najwyżej w szczególnych przypadkach XD )

https://www.facebook.com/SuperMotoRide?fref=ts

Sprzedam !!!
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/mamD/

Rieju
rieju-rr-50-sport-edition-by-michas-t368566.html

Awatar użytkownika

Pojazd:
Taką to ja bym sobie darował :P

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd:
panowie teraz ja mam problem :P opowiem wam krótką historię i doradźcie mi coś:) mam babcię taką przyszywaną bo dawna babcia zmarła i dziadek się ożenił 2 raz mniejsza o to, ta moja babcia ma wnuczkę czyli dla mnie nikim nie jest z rodziny i chodzi o to, że od pewnego czasu strasznie mnie zaczęła pociągać, podoba mi się i wgl, znamy się w sumie od dziecka, bo to jakaś impreza rodzinna, urodziny itp. ale nigdy bliższego kontaktu nie mieliśmy, za dziecka tam 13-14lat na imprezach rozmawialiśmy i tam takie dziecinne zaloty trwające pare godzin, no i potem już się kontakt prawie, że całkowicie urwał, od pewnego czasu tak jak mowilem strasznie mi się zaczęła podobać, dziś była msza za dziadka i tam się widzieliśmy, ale nie było jak pogadać tylko wymieniliśmy się spojrzeniami, TO BYŁO TO :) i w tym sęk, że nie wiem jak to rozegrać, mieszka jakieś 15km ode mnie, jest rok młodsza, chodzi do szkoły do innej miejscowości, ja już ostatnia klasa, praktyki, egzamin zawodowy i po prostu nie wiem jak bym mógł z nią jakoś zagadać bo brak czasu a nie pojade do niej do domu i nie powiem czy chce wyjść na spacer bo to by było DZIWNE? ;/ A przez fb to też lipa straszna zaczynać no i choćby nawet to jak bym miał zacząć rozmowę jak nigdy nie pisaliśmy i tyle czasu kontaktu ze sobą nie mieliśmy? Sam już nie wiem, jak nie będzie innego wyjścia to posłużę się tym fb tylko co napisać jak nie mieliśmy kontaktu tyle lat, jak zacząć???
Innym fajnie się doradza na forum, ale jak nas samych spotyka ciężka sytuacja to kompletnie nie wiemy co zrobić :D
Z góry dzięki :)

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
ElectricOrange, ciężko coś wymyślić, najlepiej byłoby to rozegrać tak żeby najpierw spowrotem nawiązać kontakt i dopiero coś działać ale z drugiej strony może Cię traktowac jako "rodzinę" hmm ciężka sytuacja w sumie może bardziej doświadczeni coś wymyślą.

Święta zapasem pora myśleć o prezentach wykliniłem że chyba kupię mojej kolczyki budżet ok 70zł, dobrze że mam znacznie starszą siostrę to pomoże coś wybrać bo sam bym poległ pewnie :P
Bo chce żeby to był prezent który się mojej spodoba plus wiadomo żeby to było coś trwałego taki rodzaj pamiątki :)
Początkowo myślłame żeby wydać nawet troszkę więcej i kupić perfumy ale po pierwsze wiadomo zuzyją sie i nie ma pamiątki i mamy chyba odmienne gusty odrobinkę w kwestii zapachów, np. ten którego ja używam na co dzień mojej w ogóle się nie podoba.
Na pół rocznicę planuję żebyśmy spędzili razem(może kino czy coś) czas plus chyba zamówię kłódkę z grawerem i pójdziemy ją zawiesić na kładkę zakochanych:)

Obrazek
Ku pamięci[*]

Awatar użytkownika

Pojazd:
ElectricOrange, Musisz zdecydować przede wszystkim czy ty traktujesz ją jako rodzinę ,następnie czy ona tak uważa. Jeżeli zdecydujesz się działać to jak z każdą dziewczyną. I bez wczuwania się bo to tylko przypał zawsze.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd:
MIMIK, ziolas94, Absolutnie nie traktuje jej jako rodziny, ona mnie też, niby mamy jedną babcię, ale to jest moja przyszywana babcia, więc to odpada od razu, kontaktu jako rodzina nie utrzymujemy, że np. jakieś spotkania jej rodziców z moimi. Także mogę ją traktować jako zwykłą dziewczynę tylko tak głupio troche i nie wiem jak zacząć ;/ jak narazie nie mam jak z nią porozmawiać to myślałem już nad tym fb, by ją zaczepić z 2 razy i coś napisać ALE CO ? jak zacząć ;/ to jest najgorsze... Wiem, że miała niedawno chłopaka więc może być ciężej, ale nie mam zamiaru odpuścić ;)

pioterp13 pisze:

Awatar użytkownika

Pojazd:
No najlepiej były by gdybyście się spotkali tak całkiem przypadkiem gdzieś na mieście :) i wtedy zaproponować spacer czy odprowadzenie na busa :)
Jeżeli nie uda Ci się spotkać , a z tego co czytałem inne miasta więc ciężko zostaje FB ...
Napisz jak do normalnej koleżanki bo w sumie coś tam się znacie :) i rozwijaj rozmowę jak z każdą dziewczyną:)

Zajrzyj do mojego CPI :)
Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd: Aerox ;)
Panowie pisałem tu kiedyś o dziewczynie co mi się podoba, po kilkunastu spotkaniach, zrobiłem krok do przodu, powiedziałem jej że mi się podoba i że dobrze się czuje przy niej, ona też mówiła że ja jej również i że w moim towarzystwie czuje się dobrze , przytuliłem ją, dała mi buzi w policzek, no to było już po 22 to zawinąłem się z bananem na gębie do domu, 2 dni później się spotykam z nią, tak jak zawsze spacerek, potem nad staw na ławkę usiąść , porozmawiać i jakoś tak inaczej się zachowywała niż zawsze, zapytałem o co chodzi to powiedziała że nie szuka narazie chłopaka, powiedziałem jej że rozumiem i szanuje jej decyzje( chociaż od środka mnie rozpierdzielało jak mi to powiedziała), potem atmosfera taka drętwa troche się zrobiła to powiedziałem że już muszę iść, potem przez 2 tygodnie żadnego spotkania aż tu nagle pisze czy możemy się spotkać, na początku nie chciałem za bardzo , ale pomyslałem co mi szkodzi, to spotkaliśmy się i odrazu mnie przeprosiła i przytuliła, powiedziała że nie chciała tego powiedzieć . to powiedziałe że nic się nie stało..bla bla.. poszliśmy potem na spacer taki dłuższy, porozmawialiśmy jak to było wcześniej, pośmialiśmy się i czułem się swietnie ;), potem stanęliśmy i któryś raz z kolei mnie mocno przytuliła i powiedziała że nigdy przy nikim się tak dobrze nie czuła, to spojrzałem jej w oczy, ona mi również i zbliżyliśmy się do siebie i pocałowaliśmy, widać było że ona bardzo chciała tego,;) Noi od połowy wreśnia jesteśmy razem, sama proponuje spotkania i ogólnie jest świetnie jak narazie ;) już 3 miesiąc idzie jak jesteśmy razem ;) Na początku za bardzo się zaangażowałem , a potem można powiedzieć że olałem to sama się zaczęła starać ;) oby jak najdłużej tak bo czuje się świetnie z nią;)
Się rozpisałem xD

Kingway corvette->Aprilia scarabeo->suzuki ts 80->Yamaha Aerox->Cagiva Mito 50

Wpadnij do Roxa :)
aerox-projek-2013-14r-jest-blackline-t366150-40.html

Awatar użytkownika

Pojazd:
nie ma możliwości spotkania tak zwanie "przypadkowo" wiem gdzie chodzi do szkoły no ale przecież nie polece do niej do szkoły 20km od mojej i nie spytam czy ją odprowadzić na busa bo to by było bardzo dziwne ;p Spróbuję najpierw coś zdziałać na tym fb choć źle to widze ;/
Jak do zwykłej koleżanki to raczej trudno, bo w końcu kontakt się urwał na kilka lat, wcześniej też się tak jakoś bardzo dobrze nie znaliśmy, nie pisaliśmy, jedynie co się widzieliśmy na jakiejś imprezie. No ale innego wyjścia nie widzę, muszę jakoś napisać gdyby nigdy nic bo co tu dużo kombinować ;p czym więcej kombinowania tym bardziej to będzie wyglądało sztucznie ;d

pioterp13 pisze:

*

Pojazd:
seba24673

Gratki..czemu one są takie głupie i zawsze to mówią? :lol: Żebyś latał za nimi jak piesek..ja ostatnio ładnie się odchamiłem na imprezie,przeszło całkowicie :wink:

Awatar użytkownika

Pojazd: Aerox ;)
TZRfan, hah tego to ja nie wiem:D każda taką niedostępną udaje:D a jak sie oleje troche to sama lata za tobą:D

Kingway corvette->Aprilia scarabeo->suzuki ts 80->Yamaha Aerox->Cagiva Mito 50

Wpadnij do Roxa :)
aerox-projek-2013-14r-jest-blackline-t366150-40.html

*

Pojazd:
Witam Panowie mam pewien problem mianowicie spotykam sie z dziewczyna juz z 2miesiace. Ostatnio jej powiedziałem ze mi sie podoba i ze jest mi z nia bardzo fajnie i zadałem tez pytanie czy bedziemy razem bo od dłuszego czasu przytulamy sie całujemy itp. Ona na to odpowiedziała czy nie moze byc tak jak jest? Ja powiedziałem ze ja tak nie chce , miałem jej juz powiedziec ze nie chce byc przyjacielem który przyjedzie przytuli pocieszy i pojedzie. Nie wiem co mam zrobic czy byc dalej z nia i poczekac jeszcze i za jakis miesiac znowu zadac pytanie? Ja jestem w niej zakochany po uszy mówimy sobie kocham cie ale ja chce zeby to było juz takie pewne ze jestesmy razem i koniec.

Awatar użytkownika

Pojazd:
młody18, jakaś dziwna .... mówicie sobie że się kochanie a nie jesteście razem hahaha i mówi czy nie może zostać tak jak jest hahahahaha

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
pod jakim pretekstem mozna napisac do dziewczyny, z ktora sie nie ma zadnego kontaktu ;p ? bo w koncu trza sie przełamać i nawiązać nowe relacje ale jaki bym mógł pretekst wymyślić ;d i jak zainteresować już ją po pierwszej rozmowie by kontakt się nie urwał ? napisać do niej 2 raz np. po 2-3dniach czy napisać ze jak będzie chętna jeszcze porozmawiać bo np. musze spadać to zeby jutro napisała ? ( Nie, nie umiem jej nigdzie zastać na mieście, zagadać lub gdzieś usiąść bo ona chodzi do szkoły jakieś 15km ode mnie i nie znam jej koleżanek by coś podpytać)

pioterp13 pisze:

*

Pojazd:
Chopy ! Szukam cytatu na nieśmiertelnik dla laski, nie jesteśmy razem ale mamy sobie zrobić taki prezent. Jesteśmy blisko ze sobą mimo że mieszkamy daleko od siebie. Tak więc coś na pograniczu miłości jakby ktoś miał :)

Radek321 pisze:
ona, ze albo solowa, albo przyznam, ze ona by mnie rozwaliła... no a głupio mi było tak przyznać więc chyba w pon czeka mnie solówa z nia, kurde nie wiem czy brac kumpli zeby jak cos pomogli?

http://www.polskajazda.pl/Profil,Motowe ... port/73533

Awatar użytkownika

Pojazd: aerox
ElectricOrange, napisz, że ostatnio zastanawiałeś się co u niej słychać, jak w sql srutututu bajer frajer. Napisz, pogadaj z 30min. powiedz że musisz się pouczyć czy coś, i że jak będzie ciała znów popisać, to może śmiało pisać ^^ jak nie napisze, spróbuj napisać za parę dni :>

Nie ogarniam gości, którzy piszą codziennie do dziewczyn ( tzn. kiedy jeszcze nie są razem, tylko podrywają czy tam próbują coś działać ). :/

https://www.facebook.com/SuperMotoRide?fref=ts

Sprzedam !!!
http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/mamD/

Rieju
rieju-rr-50-sport-edition-by-michas-t368566.html

Awatar użytkownika

Pojazd:
Mało która dziewczyna pierwsza do Ciebie napisze nie znając Cię , nawet gdy ją zainteresujesz ... bardzo mało jest takich dziewczyn :) na koniec napisz że musisz uciekać bo szkoła i że spiszecie się jeszcze :)
tematy to raczej tak ogólnie , co robi , czym się zajmuje , jak spędza święta/sylwestra/ferie :)

Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 936, 937, 938, 939, 940, 941, 942 ... 1019  Następna