Dzisiaj jest 21 lut 2025, 22:55

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 944, 945, 946, 947, 948, 949, 950 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212 Hahhhahaaha ja tak samo alee mam pin i już tyle razy pukiem zablokowałem że masakra bo chciałem spowrotem właczyć więc teraz jak wiem że mam iśc pić to tel w domu zostawiam :D

http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=345910

WBIJAĆ !!! SENDA -X-TREME NA BIDALOCIE *.*

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Awatar użytkownika

Pojazd:
Speedy23, ale czasem się może przydać bo ktoś zginie albo my sami zginiemy a pin nie jest potrzebny bo tylko problemy

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

**

Pojazd:
Ja wam panowie powiem, że nigdy, ale to pod żadnym pozorem nie podbijajcie do dziewczyny po pijaku, bo nie wiadomo czy ładna czy brzydka. Ja to se ładnie prze*rałem w sylwestra. Jak będziecie ciekawi to opowiem :mrgreen:

KONTO AWARYJNE

*

Pojazd:
ThePatryk, a co zrobiłeś ?

Awatar użytkownika

Pojazd:
Zgaduje w ciemno ,że wyrwał jakiś pasztet albo i kilka. Teraz ma problem jak się pozbyć xd

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd:
ThePatryk, ja na szczęście nie mam czegoś takiego, że po alko mi się podoba :D NI CH*JA NIE MA OPCJI! Nigdy bym do jakiegoś paszteta nie podszedł nawet jakbym już pomału nie kontaktował ;d Jak sie jest po alko to wiadomo odważniejszy, to trzeba coś ładniejszego (do takich co byś po trzeźwemu nie podszedł) :D Tylko nie zawsze wychodzi tak super jakby się chciało haha ;d

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

Awatar użytkownika

Pojazd: 5 jachtów w porcie 8 ferrari
Hahaha jakie lovelasy teraz się zrobiły a tak płaczą że podbić nie mogą :lol:

razor99 pisze:
jedyne i słuszne auto to golf w dieslu

Awatar użytkownika

Pojazd:
Panowie kuźwa ciąglę myślę że moja dalej coś czuje do byłego, wiem że go nie kocha itd. Ale poprostu mnie to wkurw.... czy jak on do niej napisze czy coś powie.
Przejmować się tym? Czy nie? :evil:

Dosyć długo z nim była bo wnet 2 lata. Ze mną jest ok.3 miesięcy wybaczyłem jej bo mi powiedziała że się z nim spotykała i nic więcej przepraszała itd. wybaczyłem. Nie przejmować się czy przejmować ? Lub poczekać aż skończy myśleć o nim? Tzn. Czasami jak rozmawiamy zawsze jest wstawka o nim. Jeżeli ja zaczne coś mówić o nim czy się spytam czy o nim myśli to zaczyna się kłótnia ;/. On chciał do niej wrócić ale ona nie chciała i mi to samo powtarza bo wie jaki on jest itd... Sam on ją zdradzał i to kuźwa przy niej nawet potrafił się z inną przelizać i to widzialem na własnych oczach.

Doradzam w doborze części 2T jak i 4T i sprawach sercowych :lol: PW. :D

SPRZEDAM CYL POLINI FOR RACE 70cc AC do Peugeota:3

Awatar użytkownika

Pojazd:
Jesteście pro ,jak bez alko zrobicie takie akcje z podrywem jak się gada po! Tyle od siebie.

nalfi, Zrób z siebie dla niej wyzwanie! Ona za tobą poleci ,zapomni o tamtym i doceni swój własny wysiłek dla ciebie. Prosta logiczna sprawa. Po1. zluzuj po 2.nie bądź dla niej taki łatwy. Niech sie skupi na tobie :P po3.Pewność siebie ,to jest najlepsze co może być ziom :D One to czują z kilometra po4. Działaj :lol:

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd: 5 jachtów w porcie 8 ferrari
PO co jej wspominasz o nim, chcesz by zapomniała a ciągle o nim. Jakby miała wrócić to już by to zrobiła.

razor99 pisze:
jedyne i słuszne auto to golf w dieslu

Awatar użytkownika

Pojazd:
Ja jej nie wspominam... :roll: Ona zaczyna czasami o nim gadać.. Lub dzisiaj na lekcjach on do niej coś zaczął pieprzyć... I dowiedziałem się ze do niej pisał ale nic większego tylko o cos tma się pytał i około 20 minut temu się mnie pytała czy zły jestem, że on do niej gadał...

Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
MIMIK, to proste, mi do podrywu alko juz nie potrzebne :D ale czasem fajnie isc na 2-3 spotkanie na piwko a najlepiej kilka i juz sie lepiej rozmawia :D

nalfi, jak MIMIK, napisal poluzuj dupe i badz pewniejszy siebie zrob sie bardziej tajemniczy a wtedy jest twoja :D

-- 7 sty 2014, o 18:59 --

dla rozluznienia nutka http://www.youtube.com/watch?v=lKA2xuEuDK4

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Coś napomknąłem ostatnio że niedługo urodziny mojej panny a ta że nie mam jej nic kupować hmm nie drążyłem tematu, chyba pójdę na łatwiznę tzn kwiaty i do tego misiek? wiem jaki perfum jej sie podoba to może perfum i róza do tego plus coś słodkiego?
Myślałem żeby moze zabrać ją gdzieśtylko tu brak pomysłów, bo rzeczy jak lodowisko i potem kino to chyba zbyt banalne.
Doradźcie błagam mam lekko ponad dwa tyg na ogarnięcie.

Obrazek
Ku pamięci[*]

Awatar użytkownika

ziolas94, Nie liczy sie sam prezent lecz gest! pamietaj o tym. Perfumy moga byc, ale nawet zwykle czekoladki zdadza egzamin.

Obrazek

Obrazek

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wiem Rumyk, wiesz dostałem od niej wode po goleniu którą idealnie trafiła w mój gust więc chce aby mój prezent był udany, tak myślałem że możeby ją gdzieś zabrać czy cos? Chce, żeby widziała że mi na niej zalezy i uwielbiam spędzać z nią czas, najchętniej zabrałbym ją w jakies ciekawe miejsce gdzie nie była bo wiem że to lubi, lubi być zaskakiwana, nawet banalnymi rzeczami.

Obrazek
Ku pamięci[*]

Awatar użytkownika

ziolas94, no to zabierz ja gdzie za miasto czy cos, jak ladna pogoda bedzie to idealnie mozna spedzic ten czas spacerujac, po lesie, nad rzeka + (seks na swiezym powietrzu) :D

Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
Panowie ogólnie to nie wiem co się z nia dzieje dzisiaj sie inna robi po tym jak z nim gadała w każdym razie , ufam jej ale nie uwierze że pisał do niej o technike... prosze was. Ale jest + przyjaciółka jej mnie lubi i długo się znamy, przedstawiłem sytuacje jaka jest i jej powiedziałem a ona tylko " co ona odpierdal.." I że się jutro do wie i weźmie jej telefon i przeczyta sms co z nim pisała ... Co wyjdzie z tego nie wiem. oby było dobrze . Sorry że tak napisałem ale ciśnienie powoli mi skacze.

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk, lepiej w domowym zaciszu :) na świeże powietrze za zimno :P

Zasadniczo to mieszkamy na wsi ona co prawda 20km ode mnie. Więc terenów sporo cóż.
Jak nic nie rozkminie to kupie jej perfum i różę plus do tego spacer, (gorzej bo ona sama chciała go sobie kupić, i żeby mnie nie ubiegła....) a nie powiem nie kupuj dostaniesz na urodziny....

Obrazek
Ku pamięci[*]

Awatar użytkownika

Pojazd:
nalfi, I jak, czego się dowiedziałeś ;p Niby czym mniej wiesz tym lepiej śpisz, ale jednak każdy woli wiedzieć na czym stoi ;/ Czasami jak się czegoś dowiesz od innych co Twoja panna odwala, to albo jesteś uspokojony i szczęśliwy albo Cie wtedy dopiero szlag trafi i dopiero cię to będzie dręczyć.

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

Awatar użytkownika

Pojazd:
No mnie raczej szlag chwyta, ale mniejsza. W kazdym razie wczoraj mnie przeprosiła i napisała coś takiego : No bo wiem że mnie kochasz i że nie chcesz mnie stracić. Wiem to. Jesteś opiekuńczy i wgl najlepszy. Ale misiu już za bardzo się opiekujesz mną.. Czasem chce być smutna bez pocieszania lub coś. Albo jeśli nie chce wyjść lub rozmawiać to też nie znaczy że mi coś jest skarbie.. Każdy człowiek ma kiedyś takie dni że chce być sam.. I doceniam to co robisz . Ale brakuje mi trochę tej swobody .. I nie bierz tego do serduszka dobrze ? Bo nie chce Cie niczym zranić ani nic..

Dzisiaj tak się ten koleś juz nie gadał ale pisał, i wziąłem jej telefon i przeczytałem i o lekcjach pisali mniejsza o to, trochę się zdenerwowała ale już jest okej. :roll: i niech kuźwa tak pozostanie :wink:

a jeżeli znowu zacznie pisać to się go wyjaśni :lol:

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 944, 945, 946, 947, 948, 949, 950 ... 1019  Następna