Dzisiaj jest 14 lut 2025, 18:54

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 980, 981, 982, 983, 984, 985, 986 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
a u mnie sie pierdzieli.... i to powaznie, podejrzewam ze mnie zdradzila.

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Rumyk, takie to życie mój drogi :(

A u mnie się super układa z koleżanką taką więc można ująć że obydwoje sami siebie podrywamy i coś wisi w powietrzu. Piszemy ze sobą i się jakoś gadka lepi a ona się o mnie pierwszy raz ze 2 lata temu starała ale nie wyszło bo ją olałem ale babka się nie poddaje. Zawsze można spróbować :)

Awatar użytkownika

Pojazd: Peugeot 308
Ache pisze:
Stage6 Roxi no jedno zdjeci mozesz podeslac na pw albo tutaj na chwile wrzuc i usuniesz po 5 min :)

co konia chcesz walić że tak zapytam?

Obrazek

Awatar użytkownika

Pojazd:
pawelNS, to samo chciałem pisać, ale stwierdziłem, że nie będe dyskutować z takim ... ;) Jeszcze nigdy tu nie dodał komentarza z sensem, tylko zawsze jak jakieś dziecko z podstawowki...

pioterp13 pisze:
czytałem gdzieś , ze bidalot jest taki jak malossi c16, prawda?

*

Pojazd: Kawa 636 stunt
pawelNS ze ty walisz konia sobie patrzac na swoj avatar to nie moja wina... do tego jeszcze jakiegos dziecka...

Awatar użytkownika

Pojazd:
Ache, W takim razie po co prosiłeś tego Stage6-Roxi o zdjęcie " chociaż tylko na 5 minutek " ?

pioterp13 pisze:

Awatar użytkownika

Pojazd:
Panowie jak tam z dziewczynami przez święta ? Uderzacie w kluby po poście ?

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

**
Awatar użytkownika

Pojazd:
bartos212, raczej nie inaczej hehe :wink:

*

Pojazd:
No uderzyliśmy,uderzyliśmy,szkoda że tak sobie człowiek dał ze obudził się o 3 w aucie a miałem zajebistą brunetke w środku,może dzisiaj ją spotkam :roll:

Awatar użytkownika

Pojazd:
TZRfan, no to pięknie widzę że u każdego podobnie :) Podsumowując bycie singlem jest zajebiste !!

Ja zabalowałem, zero kontroli, pośmiałem itp. to jest to :P

Polerowanie aluminium,spawanie plastików, renowacja części,malowanie mniejszych elementów.
Sprzedam części Katana,Sym,Peugeot,Romet,Jawa
TANIO GG 10293344

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Golf Mk1 GTD
Ja miałem ciekawą wielkanocną "przygodę" z moją byłą. Przyjechała na święta do rodziny w mojej miejscowości i chciała się ze mną spotkać, czy tam spędzić czas. Lecz pierwszego dnia (niedziela) nie mogła się ze mną skontaktować bo zapodziałem gdzieś wyłączony telefon (na szczęście), więc zaczęła wydzwaniać do moich kumpli czy przypadkiem nigdzie nie wyjechałem. Patrzę na telefon przed snem, a tam sms'y i nieodebrane połączenia (nie jestem z nią ponad dwa miesiące a kontaktu z nią nie mam ponad miesiąc bo oznajmiłem jej że nie chcę mieć z nią nic wspólnego), więc nie odzywałem się bo dziękuję za takie coś. Kolejnego dnia umówiony z kumplami na odurzanie się różnego rodzaju substancjami dzwoniła cały dzień... Żaden telefon nieodebrany, a moja ekipa znająca moją sytuację dzielnie mnie "broniła" nie zdradzając naszej pozycji gdy do nich dzwoniła. Na koniec nas widziała, ale nie miała odwagi podejść.
Późnym wieczorem siedząc przed kompem dzwoni do mnie znajomy czy chcę wyjść na flaszeczkę bo jeden kolega ma urodziny. Pytam się z pewności kto tam jest, mówi że tylko on i ziomek. Więc wyszedłem bo źle się czułem i chciałem się przewietrzyć. Przychodzę na miejsce a tam kumple, moja kochana była i jej kuzynka. Najebani w cholerę. Jeden prawie zgonuje. Siadam, kończę ich wódkę, wyciągam tel i smsuje z koleżanką i kumplem (aby czymś się zająć). Po chwili jeden ziomek ją całuje, co prawda krótko, ale cwaniara chciała mi ewidentnie zrobić na złość że ją cały czas olewałem. Nie ruszyło mnie to w prawdzie, jej kuzynka patrzy na mnie, ja nic. Po chwili oboje jesteśmy sami, gada coś o przeszłości jak byliśmy razem, o tym jak ją traktuję, że mam ją za wroga itp. Nie szło tam siedzieć! więc szybki sms do kumpla że jest taka sytuacja i czy może po mnie wbić. 5minut, patrzę jego Audik przyjechał, zrobiłem sprint do auta przez krzaki z pożegnaniem się w stylu "Spadam!" i aż człowiekowi lepiej.. Wcisnęliśmy im przez telefon kit że jedziemy do miasta, a przez CAŁĄ NOC miałem spam od niej, aż trzeba było włączyć tryb samolotowy. Rano skrzynka cała zajebana jakimiś pierdołami. Piszę co ona ode mnie wymaga i czy dotrze do niej w końcu, że nie mam zamiaru z nią utrzymywać kontaktu. Ta odwraca kota ogonem i obwinia moje źle podejmowane decyzje za przyczynę naszego rozstania i tego wszystkiego co się dzieje. Pożegnałem się z nią w chamski sposób i koniec opowiadania.

Ja od związku z nią mam taki wstręt do kobiet że szok. Nie jestem homoseksualny, tylko na chwilę obecną jak mam się z jakąś umówić to wolę się najebać z kumplami. Przez ostatni rok miałem tyle przygód z dziewczynami i z nią, dziękuję na razie. Możecie też uznać moje zachowanie za dziecinne, ale z tego dziecinnego zachowania można się przynajmniej pośmiać :)

I nienawidzę jej nie o jej zachowanie, ale o jej JEBITNĄ głupotą jaką czasami ujawnia :) Bo ona jak każda dziewczyna miała swoje etapy, raz była NAJLEPSZĄ (!) dziewczyną jaką znam, piękna, wystarczająco inteligentna i mogłem przy niej być sobą (pierwsza taka dziewczyna), dosłownie inspirowała się mną, a ja ją. Ale jak zaczęło jej coś odpierdalać, albo jak w jakieś daremne towarzystwo wpadła do dziękuję bardzo... Dalej dziwię się jaka ogromna różnica jest między tymi etapami, dwie inne osoby.

PANOWIE, STRZEŻCIE SIĘ!

*

Pojazd:
Wszystko byłoby w porządku, gdyby firma bardziej skupiała się na obsłudze klientów, a nie na robieniu sobie reklamy, która po prostu kłamie i wprowadza ludzi w błąd! Takie postępowanie nie zachęca do kupowania!

Ostatnio zmieniony 19 wrz 2014, 9:31 przez Esage1566, łącznie zmieniany 1 raz

Awatar użytkownika

Pojazd:
Esage1566, yyy??
RaczekxD, Twoje zachowanie nie jest dziecinne, czasami tak jest ;) Każdy przechodzi/ł przez taką samą sytuację. Miałem identyko, dziewczyna zawiniła, ja nie chciałem utrzymywać już z nią kontaktu, ona potem wydzwaniała i wgl i na koniec zwaliła na mnie, że to moja wina haha :D porażka, też czasem wole wyjść z kumplami się napić niż pchać się znów w taką sytuację.

pioterp13 pisze:

Awatar użytkownika

Pojazd:
RaczekxD u mnie to samo tylko okazało się ,ze dziewczzna trochę dojrzała i chciał po prostu załagodzić te olewanie ,żeby się pogodzić tylko i nic poza tym. Pogadać co tam wzajemnie się dzieje % i tyle. Związek był wstecz prawie 4 lata już.

ObrazekObrazek
LWG-Mycen,Malina...

Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam panowie, jest pewna sytuacja. Istnieje podejrzenie, że dziewczyna z którą bajeruje jest bardziej zainteresowana innym chłopakiem. Składa się tak, że znam tego chłopaka, bo jest moim instruktorem prawka na samochód (niedawno był i jej instruktorem), ale jeżeli dobrze widziałem to on ma dziewczynę, ale mniejsza o to. Jutro mam się z nią spotkać i chciałbym się was zapytać jak ją tak delikatnie zapytać o to? Dwa tygodnie temu spotkaliśmy się, na krótko, bo niespełna 30min ale rozmawiało się nam dobrze, nie było żadnych cisz, mieliśmy o czym gadać.
Tak więc teraz zastanawiam się jak jej to powiedzieć, bo jak wyjadę jej prosto to pomyśli, że jakiś stuknięty jestem :).

Malina pamiętamy[*]

Awatar użytkownika

Pojazd: mamy, taty i siostry
Młody328i, sama Ci kiedyś powie, albo jakoś delikatnie zacznij temat upodobań, czy ma kogoś takiego i czy jest realny do odnalezienia :)

*

Pojazd:
Ten temat jest jak chodzenie po cienkim lodzie. Może daj jej do zrozumienia, żę się nią interesujesz, ale w dość delikatny sposób i poczekaj na jej reakcję.

Ostatnio zmieniony 22 wrz 2014, 13:16 przez OneDabrowka97, łącznie zmieniany 1 raz

Awatar użytkownika

Pojazd:
OneDabrowka97, zgadzam sie z toba

pioterp13 pisze:

Awatar użytkownika

Pojazd:
Ale ona bardzo dobrze wie, że się nią interesuje. Przedwczoraj napisałem jej, że jak będzie chciała to niech się odezwie któregoś dnia, jeżeli nie będzie z jej strony kontaktu, ja odpuszczam.

Malina pamiętamy[*]

*
Awatar użytkownika

Pojazd:
xxx

Obrazek

Ostatnio zmieniony 01 maja 2014, 12:25 przez WaluS96, łącznie zmieniany 1 raz

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 980, 981, 982, 983, 984, 985, 986 ... 1019  Następna