Dzisiaj jest 22 lip 2025, 18:31

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Roxi SP55
Jeżeli jest tego warta to czemu nie.. A eks niech się wali , co ona ma teraz do powiedzenia ?

Obrazek
viewtopic.php?p=2337559#2337559\
"Radość z jazdy zaczyna się właśnie tam, gdzie kończy się ekonomia.."

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
Scythe pisze:
koziar napisał/a:
ja chodzilem

a w loginie, że dziewczyna

szybko konto chcialem zalozyci to nie zmienilem ale juzzmieniam

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Bmw e82
Kurde nie wiem . Cięzko tego wszystkiego zapomniec .

Teraz po której stronie tkwi problem . :<

facebook.pl/weldonespawmichalak
Spawanie TIG. MAG . MMA - aluminium, stal nierdzewna, stal czarna itp

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Mam problema ;/
Wiec jest tak , przyjaznie sie z pewna dziewczyna i chcialbym cos wiecej ... , ale ona poznala jakiegos CWE*A , ktory jej sie spodobal na 100% i ona mu tez ... nie wiem co robic . :angry: POMOCY !! :(

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Air Max System
Grzechu123 pisze:
Wiec jest tak , przyjaznie sie z pewna dziewczyna i chcialbym cos wiecej ... , ale ona poznala jakiegos CWE*A , ktory jej sie spodobal na 100% i ona mu tez ... nie wiem co robic . POMOCY !!

Jeżeli patrzy na niego i myśli o czymś więcej (zakochała się), to nie psuj im związku. Licz się z myślą, że to będzie krótko trwało.. :P Nie bądź chamem i ustąp.
Chyba, że coś w tobie widzi, to nie daj się wyprzedzić! :wink:

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Chcialem wam napisać bo wczesniej pisalem o moim problemie:) a wiec pisalem z nia wczoraj cała noc:) troche o tym popisalismy i dzis ide z nia pogadac:) troche sie krepuje ale dobre;]

Dzieki All

http://polskajazda.pl/Motocykle/Yamaha/AEROX/134802 - Meine moplik :>

Ostatnio zmieniony 11 lip 2011, 11:19 przez jojoROX, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Targus-, napisz jak było jak wejdziesz na forum :)

Malina pamiętamy[*]

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
No wielka ###.. gadałem z nią tak ogólnie powiedziałem jej ze ja kocham itp miałem ja już przytulic ale przyszedł jej chłopak ( oni maja tydzień przerwy) i poszedł z nią na bok pogadali z 5 min a ten chłopak się rozbeczał i mówił ze się idzie zabić ... później się zaczął podcinać :roll: :roll: :roll: ... skończyło się tak ze jeszcze z paroma kolegami od prowadziliśmy go do domu ... dziś napisałem do niej co porabia a ona napisała "ze gada z tym chłopakiem" ...

Wiec raczej ##### ... ale dodam ze mówiła mi ze coś czuje do mnie i do tego chłopaka i musi zdecydować no i jak ten chłopak chce ja przytulic to ona go odpycha i mówi ze by jej dał to wszystko przemyśleć ... sam nie wiem jak coś to doradźcie ;/

Na forum nie przeklinamy i używaj Pl znaków
Piórek

Ostatnio zmieniony 14 lip 2011, 10:09 przez jojoROX, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
*

Pojazd:
Targus- pisze:
ale przyszedl jej chłopak ( oni maja tydzien przerwy) i poszedl z nia na bok pogadali z 5 min a ten chlopak sie rozbeczał i mowil ze sie idzie zabic ... pozniej sie zaczol podcinać :roll: :roll: :roll: ...

Miażdży system

Radek321 pisze:
Koleżanka chce mi urwać penisa!! Pomocy !!

Ostatnio zmieniony 12 lip 2011, 11:45 przez Jabolek11, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Rieju RS3 50 '10
Jabolek11 pisze:
Targus- napisał/a:
ale przyszedl jej chłopak ( oni maja tydzien przerwy) i poszedl z nia na bok pogadali z 5 min a ten chlopak sie rozbeczał i mowil ze sie idzie zabic ... pozniej sie zaczol podcinać :roll: :roll: :roll: ...

Miażdży system

x2

Robię Virtual Tuning

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Targus- pisze:
a ten chlopak sie rozbeczał

Weź idź do niego powiedz mu kilka słów, żeby się od niej odwalił bo na zasługuje na kogoś lepszego, zacznij krzyczeć, wymachiwać rękami jak będzie miał świeczki w oczach to powiedz, że jest jakimś dzieciakiem co beczy i idź do dziewczyny powiedz jej co czujesz dokładnie powoli i spokojnie i może będzie dobrze. :wink:

Powodzenia :<

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Targus-, HAHAHAHAh co to za chłop wgl.? bym go zliściował chyba żeby takie coś przy mnie zrobił hahaha

Była Longjia LC.. Jest Piaggio NRG

Przelotnie :D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Scythe, No dokladnie...jakis frajer co myslal ze jak sie rozplacze to laska mu wskoczy w ramiona... :roll:

Obrazek

Wejdź i oceń mojego speeda
http://forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=96909

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Raptor R700 i 80 Cab
^RaseR^ pisze:
Weź idź do niego powiedz mu kilka słów, żeby się od niej odwalił bo na zasługuje na kogoś lepszego, zacznij krzyczeć, wymachiwać rękami jak będzie miał świeczki w oczach to powiedz, że jest jakimś dzieciakiem co beczy i idź do dziewczyny powiedz jej co czujesz dokładnie powoli i spokojnie i może będzie dobrze. :wink:

Jakbym był z dziewczyną, z którą kocham, a jakiś palant kazał mi ją zostawić pod przymusem, wymachując rękoma i kazać wybierać dziewczynie kogo woli, mnie czy jego, to też bym miał "świeczki w oczach" .. Swoją drogą, dziewczyna jest też trochę tępa, a nawet bardzo. Poczułem się, jakbym czytał historyjkę z podstawówki. Co prawda nie poszedłbym się ciąć, ale na pewno nie pozwoliłbym, żeby jakiś palant przyszedł, troszeczkę czasu i chciał mi odebrać dziewczynę, typowo podwalając się do niej, a ja bym miał bezczynnie patrzeć jak się ode mnie oddala.. To proste, chyba nie?

Płacz? A czy to coś nie normalnego? Zakochajcie się, a potem zostańcie chamsko odrzuceni. Czy płacz wtedy, jest czymś nadzwyczajnym? :? Już nie piszcie, że nikt, z Was nie płakał po jakiś nie udanych związkach, po jakimś zranieniu, czy nie udanej miłości, bo w to nie uwierzę.

Postawcie się na jego miejscu, Wasza dziewczyna przychodzi do Was z innym i tekst "On mi przed chwilą powiedział "kocham" i mnie przytulił, zrywam z Tobą i idę do niego". Po związku, który trwał np rok, nie szybko byście się pozbierali, a jeśli uważasz, że mógłbyś się szybko pozbierać, to niestety, ale nadal jesteś dzieckiem i nie traktowałeś tego związku, ani jej, a ni "kocham" na poważnie.

A teraz mnie zjedźcie za mój światopogląd .. :roll:

razor99 pisze:
muszę prowadzić jedną ręką bo już na obie ręce nie mogę

- Bo?
razor99 pisze:
bo jak waliłem to miałem zgiętą rękę w łokciu oraz w nadgarstku

Obrazek

Ostatnio zmieniony 12 lip 2011, 15:04 przez JawoR, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
JawoR pisze:
^RaseR^ pisze:

Jakbym był z dziewczyną, z którą kocham, a jakiś palant kazał mi ją zostawić pod przymusem, wymachując rękoma i kazać wybierać dziewczynie kogo woli, mnie czy jego, to też bym miał "świeczki w oczach" .. Swoją drogą, dziewczyna jest też trochę tępa, a nawet bardzo. Poczułem się, jakbym czytał historyjkę z podstawówki. Co prawda nie poszedłbym się ciąć, ale na pewno nie pozwoliłbym, żeby jakiś palant przyszedł, troszeczkę czasu i chciał mi odebrać dziewczynę, typowo podwalając się do niej, a ja bym miał bezczynnie patrzeć jak się ode mnie oddala.. To proste, chyba nie?

Płacz? A czy to coś nie normalnego? Zakochajcie się, a potem zostańcie chamsko odrzuceni. Czy płacz wtedy, jest czymś nadzwyczajnym? :? Już nie piszcie, że nikt, z Was nie płakał po jakiś nie udanych związkach, po jakimś zranieniu, czy nie udanej miłości, bo w to nie uwierzę.

Postawcie się na jego miejscu, Wasza dziewczyna przychodzi do Was z innym i tekst "On mi przed chwilą powiedział "kocham" i mnie przytulił, zrywam z Tobą i idę do niego". Po związku, który trwał np rok, nie szybko byście się pozbierali, a jeśli uważasz, że mógłbyś się szybko pozbierać, to niestety, ale nadal jesteś dzieckiem i nie traktowałeś tego związku, ani jej, a ni "kocham" na poważnie.

A teraz mnie zjedźcie za mój światopogląd .. :roll:

x2 Bardzo dobra wypowiedz, sam nie wiem czy by mi łzy nie poleciały jak by mi laska takie coś odwaliła.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
JawoR, to wszystko zależy od siły tej co masz w sobie. Ja jeszcze nie płakałem i nie mam zamiaru płakać za dziewczyną. Jak nie ta to inna, możesz nie wierzyć, dla mnie to nie jest potrzebne.

Była Longjia LC.. Jest Piaggio NRG

Przelotnie :D

Tytuł:
Virtual Tuner
Awatar użytkownika

Pojazd: BMW e46
JawoR pisze:
A teraz mnie zjedźcie za mój światopogląd ..

Zawsze jak ktoś napiszę "Teraz możecie na mnie najechać", albo coś w tym stylu to pod postem pojawi się x2, x3 :D

Live for the moment...
Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Yamaha Aerox
Jabolek11 pisze:
Ja w tej sutuacji bym się bil i tyle............ a nie płakal jak ciec

Nie zawsze lanie po papie rozwiązuje problem. ;)

Pomarańczka ;*

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
JawoR, nie no sorry. Ale bez przesady nie płacz. No ja chodziłem smutny i przygnębiony, ale nie płakałem. Jest dużo dziewczyn na świecie, w kraju, w okolicy które są miłe, zabawne i śliczne. Jest taka złota zasada "Nie ta to inna". Ja mam jeszcze czas żeby się poważnie zakochać w jakiejś kobiecie.
Ale każdy ma inną osobowość inaczej spogląda na świat, ja np. dostrzegam piękno natury, koledzy się śmieją ale mi to wisi bo ja mam dusze artysty rysownika i fotografa i dostrzegam takie cuda, a niektórzy różne uczucia odczuwają inaczej. ;)

Ostatnio zmieniony 12 lip 2011, 18:34 przez ^RaseR^, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Wrolicala do niego pozdro KU>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> DZIEKI WSZYSTKIM .

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 165, 166, 167, 168, 169, 170, 171 ... 1019  Następna