Dzisiaj jest 24 sie 2025, 5:43

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
polini17, Ona ma konto na mielochu po prostu :D
Gapiłeś się jak głupek na nią przez długi czas a się nie odzywałeś i to jest twoja wina.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: Husqvarna Te 610
polini17,
Daj jej trochę czasu nie bądź teraz taki hura do przodu, dałeś ciała że wcześniej się nie odezwałeś :|

Obrazek

Tytuł:
*

Pojazd:
Polini nie podobasz sie jej co ci miała powiedzieć? powiedziala w ten sposób zebys sie nie obraził.

To jest ciężka sprawa ja tak miałem jakiś czas temu ze wypatrzyłem taka jedna w szkole ale zauważyłem ze jakiś typ za nią chodził tylko bardzo drętwo pomyślałem ze chłopak to myślę a to nie ruszam :D ale za jakiś mieś patrze unikają się :D to zagadałem na nk co jest czy to jej chłopak czy z nim jest to się okazało ze już nie bo coś tam to napisałem poznajmy się przyjdź do Bemy po szkole przyszła posiedzieliśmy w bumerze pogadaliśmy był temat ale jakąś mine miała skrzywioną cąly czas :D pytam sie co jest mówi że głowa ją boli zaproponowalem ze ja moge podwieść to nie potem pisałem na gadu co tam jak sie czuje takie sranie w banie i tak pisaliśmy jakiś czas ale potem zrozumialem że z góry wiedziała że nic z tego tylko może z grzecznosci sie spotkała i temat sie urwał potem wymyśliła żebym nie pisał bo jej chłopakowi sie to nie spodoba jakiś już inny niby ale opisów nie ma w szkole takiego nie ma z komórką nie chodzi napewno ściema ale co bede na siłe ją uszczęśliwiał dałem spokój nie to nie niech pali koka. Ale caly czas nasówa mi się myśl dlaczego? jej poprzedni wyglądał jak ekstremet a tu ja taki piękny i przystojny :lol: z bemom w logu z motorem 3.5 bez gozu :cool: mądry i inteligenty :roll: temat był a ona nie chce może się boi ze bym ja chcial wykorzystac i zostawić nie wiem ale wszystko ok z nia nie jest napewno. :P

ManiacDrifting:
-Wulkanizacja osobówek i Moto.
-Mechanika i Tuning Motocykli i pozostałych jednośladów.

info na : http://tablica.pl/oferta/profesionalna- ... 3kI3T.html

Ostatnio zmieniony 11 paź 2011, 14:00 przez Kaczy735ial, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Panowie :roll: Moja koleżanka wbiła na mielocha i zobaczyła ten temat i powiedziała mi dzisiaj w sql , że za dużo oczekujecie od dziewczyn xD hehe

Tytuł:

Pojazd:
Grzechu123, A jaki nick ma koleżanka :?: :P

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Oskar., pewnie sie nie rejestrowała :D poczytała troche i sie wystraszyła :D

Obrazek

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Oskar., wbila tak normalnie ... nie jest zarejstrowana :wink:

Tytuł:

Pojazd:
Grzechu123- i tak szczerze to miala rację ;p wy myślicie ze to tak hop raz sie zagada i juz wielka milosc i zwiazek? Chłopaki, to trwa miesiącami..
Kaczy735iał - ale skromność xd Haha
Polini17- no to faktycznie kolesiowa cie rozgryzla zanim cokolwiek zrobiłeś. Z moje strony brawo dla niej ;p a tak szczerze- to co ty takiego robisz ze mowi ze jestes zbyt zwariowany?^^

"Widzieliście go? Rycerz chędożony! Trzy lwy w tarczy! Dwa srają, a trzeci warczy!" ;D

Zakochaj się w glanach!

-Widziałaś tą Huskę na allegro?
-Mi się to kojarzy tylko z kosiarką.
-Taką kosiarkę to ty byś chciała mieć xD

Tytuł:
*

Pojazd:
Zadałem pytanie co sądzi o naszej znajomości i jak ją traktuje dziewczynie z która piszę od 2 miesięcy ze spotkaniami różnie to bywało. Ona mi odpisała, że szybko się przywiązuje i że jestem kimś ważnym świetnym kolegą ale raczej nic ponad to. Gdy zadałem pytanie czy nic z tego nie będzie. To ona twierdzi że mogłoby być ale ciężko teraz powiedzieć.

Jak myślicie ma mnie w dupie?

Radek321 pisze:
ona, ze albo solowa, albo przyznam, ze ona by mnie rozwaliła... no a głupio mi było tak przyznać więc chyba w pon czeka mnie solówa z nia, kurde nie wiem czy brac kumpli zeby jak cos pomogli?

http://www.polskajazda.pl/Profil,Motowe ... port/73533

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Grzechu123, a może to ona nie spełnia tych oczekiwań dlatego tak powiedziała.

Oskar. pisze:
A jaki nick ma koleżanka

A co już wyrywać chcesz?

Kaczy735ial pisze:
ja taki piękny i przystojny z bemom w logu z motorem 3.5 bez gozu mądry i inteligenty

Jaka skormność

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Merido No niestety ciężko to jest zrozumieć ale ja myślę że to takie hop a z drugiej strony że nie dziwne nie ? :P

polini17 nie poddawaj, może przemyśli to sobie i po jakimś czasie podbij i coś tam pogadaj a może nie. Ja bym podbił do niej za jakis czas i tak posiedział pogadał może by sie zgodziła bo z tego co tu czytam to duzo mówi nie a potem coś tam niby jest

a u mnie nic pogadałem chwilke a potem ze cos tam pisze (jakieś zadanie robi) spytałem czy jej czasem nie przeszkadzam coś tam napisała i już nie odezwała sie.. Dziś znów jak będzie to bd sie dobijał :|

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Panowie, myślicie, że po przypadkowym spotkaniu na imprezie, gadkach szmatkach, wspólnym śpiewaniu na majku i fajnych spojrzeniach warto iść na 1vs1 , czy jeszcze iść na jakieś spotkanie do pub'u ? Nie wiem jak zareagować, bo z dziewczynami na których mi nie należało, szło łatwo i przyjemnie, ale przy takich które mi pasują bardziej niż przygoda, jest jakaś ... może nie blokada, tylko myśl, że pójdzie coś źle :cool:

PanBanan pisze:
vrathe, Stary to nie przeciągaj za bardzo tych rozmów, nie zdradzaj wszytkiego o sobie przez internet... Umawiaj się jak najszybciej na spotkanie, tam dopiero zasyp ją tematami, jesli zobaczy że jesteś otwarty, potrafisz zagadać to na 100% to doceni ;)

Poznać dziewczynę przez internet troche słabo...

Dokładnie , przez internet to można się umówić z taką co już znasz, bo gadać przez sms czy jakieś gg czy inne fb , to potem nie będziesz miał o czym gadać i będziecie się nudzić sobą nawzajem.

Cytuj:
.a siedze w branży juz pare ładnych latek .

Cytuj:
Cytat:

:cool: :cool:

Ostatnio zmieniony 11 paź 2011, 14:57 przez Sendzia, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Pisała mi ta dziewczyna że można ją spotkać w autobusie o 7 rano. Potem spytałem coś tam i odpowiedziała że rano to ona jeździ z mamusią. (tak napisała) Więc jak to rozumieć ? Jeszcze jedno. Pytałem o chłopaka czy ma/miała napisała że POWIEDZMY że spotykam sie z kimś jak to rozumieć ?

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
To ty z nią nigdy w rl nie gadałeś jeszcze ? :)

Był
- Peugeot Trekker
- Aprilia Sr
- Piaggio Nrg
- Mbk Booster
- Yamaha Aerox

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Łuki95 jak miałem pisać jak zaczołem pytać o której jedzie zeby jechac z nia to ze o 7 a potem ze z mama lata ;/ potem coś tam chwile popisalem i już jej nie bylo bo nie odpisywała i wgl

Tytuł:
**

Pojazd:
vrathe, Powiem tak, daj sobie spokój, wiem jest to trudne, ale to najlepsze wyjście by było...

runner-2k7-malossi-itech-70cc-regulator-cisnienia-polini-t292703-80.html -> 70cc na wtrysku :D

https://www.facebook.com/pages/Scooters ... 7343226159 - Lajkujemy FP naszej ekipy! ScootersMmz ;)

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
vrathe, Ja Ci już pisalam :) Albo ona Cie próbuje , albo na prawde nie jest zainteresowana znajomością i wiesz zbywa Cie.

A tak a pro po macie jakieś wskazówki co do piłki nożnej ? Bo jutro mam mecz i jakoś cholernie sie boje.. nigdy sie nie bałam meczu , a jutrzejszy dzień mnie przeraża.

"Chcesz znać mnie , a nie znasz sam siebie."

Obrazek

KLIKNIJ w obrazek ,a zobaczysz fotki Areroksa.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
nika2315, kop gdzie popadnie :mrgreen:

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
staraj się nie podnosić niepotrzebnie piłki ;) jeżeli jest taka możliwość to krótkie podania po ziemi - łatwiejsze do przyjęcia i dokładniejsze ;)

>>>wpadnij do typhoona ;) <<<

!
ZOBACZ CO SIĘ DZIAŁO NA NASZYM ZLOCIE ! ! ! [CLICK]

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd: AR 147
nika2315 pisze:
vrathe, Ja Ci już pisalam :) Albo ona Cie próbuje , albo na prawde nie jest zainteresowana znajomością i wiesz zbywa Cie.

A tak a pro po macie jakieś wskazówki co do piłki nożnej ? Bo jutro mam mecz i jakoś cholernie sie boje.. nigdy sie nie bałam meczu , a jutrzejszy dzień mnie przeraża.

Najlepsza pozycja to ławka rezerwowych ;)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297 ... 1019  Następna