Dzisiaj jest 17 sty 2026, 19:31

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 354, 355, 356, 357, 358, 359, 360 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: GOLFS ROYCE TRZECI
Rumyk pisze:
sie i starsi

7 osób nacałe forum.

TZRfan pisze:
chociaz..

ale CHYBA to nie to samo ...

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Wir leben Autos
A ja w przyszły weekend zamierzam:
- w piątek wybrać się do kina z panną
- w sobotę pojechać na spot Passata a wieczorem kolacyjka w domu z winkiem
- a potem cenzura :D

Obrazek
"Tuskobus to ściema, szczaw jest prawdą."

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Peugeot Trekker
Siema, tak se czytam te wasze historyjki i postanowiłem napisać swoją... A mianowicie mam 15 lat (prawie 16) na początku 1 klasy zaczęła mi się podobać pewna dziewczyna z mojej klasy(byliśmy na wycieczce szkolnej wszystko spoko layt , było fajnie) postanowiłem rozwinąć naszą znajomość i zacząłem z nią chodzić , niby było fajnie ale nie aż tak fajnie żeby można było to kontynuwać ponieważ miała jebnięta koleżankę która doradziła jej żeby mnie jakoś sprawdziła i sprawdziła , tak poprostu powiedziała mi że jej ojciec powiedział jej że mamy ze sb zerwać (oczywiście wiedziałem że to podpucha , wygarnąłem jej coś i KONIE, THE END chodziłem z nią jakieś 3 miechy). W spokoju przeżyłem wakacje i zaczęło sie spotkania do bierzmowania w 2 klasie gim. Znów mi się spodobała i to nie były przelewki , zaproponowałem jej że moge ją podwozić na te spotkania , i podwoziłem lecz po pewnym czasie jakoś to wszystko uschło, ona zaczęła chodzić z kolegą z klasy (layt chłopek) , chodziła z nim jakies 4 miech potem zerwała bo odstawił jej jakieś jaja, nie wiem dokładnie jakie. Potem dowiedziałem się że zerwała też między innymi ze względu na mnie , zrozumiałem że jej na mnie zależy i takim to sposobem zimą 2011 zacząłem się o nią starać. Spotkaliśmy się wszystko fajnie , całowanie ciepłe słówka itp.... zaczeliśmy ze sobą chodzić , to była moja pierwsza prawdziwa miłość i zależało mi na niej bardzo. I tak sobie fajnie przechodziliśmy aż nadeszły wakacje , wiadomo ogniska itp. Ona zorganizowała ognisko , ale nie mogłem na nie zabardzo przyjść (już nie pamiętam czemu chyba mnie nie było w domu) i na tym oto ognisku całowała się z moim kolegą (jeszcze innym o rok starszym) Dowiedziałem się o tym pare dni po ognisku, sama mi o tym powiedziała. Nie złościłem sie bardzo odrazu bo niedowierzałem w to co do mnie mówiła. Jak przyszłem do domu wkurwiony wsiadłem na skuter i wiadomo jak to człowiek wkurwiony ostra jazda
(nie chodzi mi tu o prędkości). Ona mnie prosiła zebym jej wybaczył , jakiś tydzień sie do niej nie odzywałem ale ją kochałem i postanowiłem się z nią spotkać.Wybaczyłem jej. Ona jak jakaś pierdol*ięta zorganizowała nastepne ognisku i oczywiści zaprosiła tego co sie z nim wczesniej całowała. Lecz oni z sb juz prawie wg nie gadali. Ja na to ognisko nie poszedłem (specialnie , chciałem zobaczyć jak sie zachowa) aha i po tej 1 aferze obiecała mi że wiecej nie bedzie piła , bo wtedy była pijana jak mnie zdradziła. Na 2 ognisku wszyscy sie najebali czego sie spodziewałem wpadł jej ojcieć (zaczął sie drzeć 'co to za libacje :D itp.) Po wszystkim nawet nie chciałem na nią patrzeć , nieraz jechałem koło niej Cagivą jak szła to spcialnie przyjebałem na gaz zeby uniknąć kontaktu wzrokowego i tak to sie wszystko zakończyło) Aktualnie w miare normalnie z nią gadam ale nie tak normalnie jak z innymi dziewczynami. Chodziłem z nią 7 miesięcy i jeszcze teraz wydaje mi sie niekiedy że ją kocham ale nie moge sie odzwyczaić bo to 7 miesięcy było a nie tydzień. Teraz wzbudziła moje zainteresowanie pewna dziewczyna, bardzo mi sie podoba , chodze do niej czesto bo mnie uczyc z chemi (bo nie rozkminiam) i mam nadzieje że coś z tego wyjdzie.
I to by było na tyle. :mrgreen:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
kubayo, No to teraz na korkach u laski, tam drzwi na klucz, mile słówka, jakieś podrygi itp.. i ogien ;> :mrgreen: A co do tamtej laski, to z jednej strony jak zerwala z tamtym chlopakiem z twojego powodu to dobrze o niej świadczy ze o tobie nie zapomniala, a z drugiej znowu nie bardzo bo się "pościła", ale alkohol robi swoje ;d
Co sie dzialo na tym drugim ognisku ze miałeś po nim wstręt do niej ? :D

Sprzedam dużo częsci do Morini !

slawek0104 pisze:
pewnie przed jazdą za dużo konia waliłeś i skutki uboczne chyba wiesz że po waleniu trzeba odczekać 30 minut zanim wsiądziesz na motor.

Nie ma lipy ! ;D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Karol34424, niby nic sie nie działo ale obiecała mi że nie będzie piła , wcześniej powiedziała mi żebym jej dał ostatnią szanse to dałem , nie wykorzystała.Pomyśl , chciałbyś taką dziewczyne ktróra nie dotrzymuje słowa i pije ? Dziewczynie to wg. nie wypada pić. Sam już nie wiem co bedzie z tą co teraz mi sie podoba bo nieraz jest zajebiście , mówi mi że nieraz wydaje jej sie że ja jestem jej jedynym prawdziwym przyjacielem a nieraz jest tragicznie :cry:

Ostatnio zmieniony 05 gru 2011, 15:43 przez kubayo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
Taki wiek, nie rób sobie wiekszej nadziei, bo to tylko zauroczenie. Z dystansem i bedzie git.
No jak pije z umiarem to spoko, a jak juz pali to porażka ;d

slawek0104 pisze:
pewnie przed jazdą za dużo konia waliłeś i skutki uboczne chyba wiesz że po waleniu trzeba odczekać 30 minut zanim wsiądziesz na motor.

Nie ma lipy ! ;D

Tytuł:
Awatar użytkownika

no wiem , one chyba nie wiem że mi sie podoba i to bardzo , bo traktuje mnie raczej jak kolege :roll: ale nieraz to mogła by sie domyślić bo siedze z nią w szkole w ławce(tak nas pani usadziła) i niekiedy to sie na nią patrze pół lekcji , albo inaczej to określe , delektuje się jej pięknem :mrgreen:

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
No to musisz jej jakos to powiedziec, przekazać. Nie tak prosto w oczy tylko sposobem :)

slawek0104 pisze:

Nie ma lipy ! ;D

Tytuł:
Awatar użytkownika

Żeby to była jeszcze takie proste jak sie pisze :mrgreen:

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Prawda życiowa na dziś jest taka że kobiety stworzyli stolarz, architekt i hydraulik ale żadnemu to nie wyszło. Stolarzowi nie wyszlo bo maja krzywe nogi, architektowi nie wyszlo bo usadowił plac zabaw obok szamba a hydraulikowi nie wyszlo bo co miesiac sie rozciekają.

Tytuł:
*

Pojazd:
navi777, co racja to racja ale bez nich życie jest niemożliwe.

Radek321 pisze:
ona, ze albo solowa, albo przyznam, ze ona by mnie rozwaliła... no a głupio mi było tak przyznać więc chyba w pon czeka mnie solówa z nia, kurde nie wiem czy brac kumpli zeby jak cos pomogli?

http://www.polskajazda.pl/Profil,Motowe ... port/73533

Tytuł:
Awatar użytkownika

marcinx260494, dokładnie , narzekamy że z nimi jest źle a co by było bez nich? Nic

Ostatnio zmieniony 05 gru 2011, 17:31 przez kubayo, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*

Pojazd:
no właśnie, dlatego nie mówcie, że jest tak tragicznie bo wiem sam po sobie że jak jedna nie pasuje to nastepna się znajduje i tak w kółko. Prędzej to one bez nas sobie poradzą niż my bez nich..

Radek321 pisze:
ona, ze albo solowa, albo przyznam, ze ona by mnie rozwaliła... no a głupio mi było tak przyznać więc chyba w pon czeka mnie solówa z nia, kurde nie wiem czy brac kumpli zeby jak cos pomogli?

http://www.polskajazda.pl/Profil,Motowe ... port/73533

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
znimi zle a bez nich jeszcze gorzej :D w sumie mozna zyc bez nich jak sie chce,oszedzimy,brak marudzenia itp

wiesz kobiety zawsze maja lepiej bo nawet jak nie maja nic to i i tak maja co dac a faceci juz nie ;D

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Ostatnio zmieniony 05 gru 2011, 20:09 przez Rumyk, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Kupiłem coś na szybko:D

raffaello w takiej ładnej dużej metalowej puszce :P 35zł kosztowało,myślę,że tyle na mikołajki jej starczy:) DO tego róża po dobrym setupie i git co?:)

Mycen [*]
Malina[*]
:arrow: Morał z Historii Krótki,Lecz Nie Wszystkim Znany..Jak Nie Ma Warunków ,Nie Zapieprzamy xD
Wiele Serc Jedno Bicie BMW Ponad Życie !
Obrazek

Tytuł:
Ex Moderator
Awatar użytkownika

Pojazd: Kymco Vitality LC
Ja swojej chyba kupię wielką czekoladę którą lubi ;b

Elektronika do skutera i nie tylko: http://ficu.eu/

NAPRAWIĘ/KUPIĘ uszkodzone liczniki/termometry typu KOSO/S6.

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
DrivterGSI1, ale róża ma być na evo!:D Albo dawaj swapa na chryzantemy:D

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
DrivterGSI1, Na mikołajki ok jest.

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Peugeot 308
navi777, hahahaha hryzanteny :mrgreen: :mrgreen: jeszcze białe może :lol:

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: TPH 125
pawelNS pisze:
navi777, hahahaha hryzanteny :mrgreen: :mrgreen: jeszcze białe może :lol:

no a czemu nie :D

Obrazek

https://www.facebook.com/pages/Najnowsz ... 734?ref=hl Lajkujemy

Obrazek

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 354, 355, 356, 357, 358, 359, 360 ... 1019  Następna