Dzisiaj jest 25 lip 2025, 4:55

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 1019  Następna
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: C4
sysy, ty żartujesz? Moja mama chyba by mnie zabiła, że przyprowadzam do domu druga matkę. xD

Zauważyliście, że młodsze dziewczyny od nas są jak pustaki, które czekają na zaprawę?
Starsze mają to coś w sobie... :mrgreen:

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: CBR125, LoNcIn250
A więc mam trudne pytanie ;S Poznałem ładną i fajną dziewczynę i nie wiem jak poprośić o chodzenie ;SS

zipp otis 2t > Aprilia sr sport > motorynka > Yamaha aerox 2006 > diabolini xb 33 125cc > Yamaha aerox 2005

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Morini pisze:
A więc mam trudne pytanie ;S Poznałem ładną i fajną dziewczynę i nie wiem jak poprośić o chodzenie ;SS
rozmawiaj z nią ciągle idź na spacer ja nigdy nie pytam o chodzenie kiedyś szliśmy sobie spacerkiem i trzymałem ją za rączkę potem pocałowałem i od tego momentu była moja nigdy się nie pytam ,,czy będziesz moją dziewczyna'':D rozmawiaj i rozmawiaj i zapraszaj ją na spacery czy coś

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
sysy pisze:
mojego Kolegi/Kolegi/Kuzyn ma 15-16 lat i ma dziewczynę co ma 50 lat a co najlepsze to jest jego wychowawczyni
AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

jak sobie pomyśle, że ciskają razem za rękę po korytarzu, a na lekcjach ona go opiernicza za opuszczone godziny <hahaha> "gdzie byłeś? wiem, że na dziw***h" HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA

Była Longjia LC.. Jest Piaggio NRG

Przelotnie :D

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Scythe pisze:
sysy pisze:
mojego Kolegi/Kolegi/Kuzyn ma 15-16 lat i ma dziewczynę co ma 50 lat a co najlepsze to jest jego wychowawczyni
AHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

jak sobie pomyśle, że ciskają razem za rękę po korytarzu, a na lekcjach ona go opiernicza za opuszczone godziny <hahaha> "gdzie byłeś? wiem, że na dziw***h" HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHA
no masakra nie wiem nie widziałem ich bo to tylko kumpel mi mówił :D no ale bądź z dziewczyną która jest starsza o 35 lat:D no przyprowadzasz ją do domu i mówisz mamo (40lat) to jest moja dziewczyna :D mama mówi o ku*wa ile ona ma lat:D a ty no 50 :D... moja mama twierdzi że te 7 lat różnicy co ja jestem z moją to nie jest aż tak dużo :D

Ostatnio zmieniony 23 lut 2011, 13:07 przez sysy, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:

Pojazd: Renault Megane II
sysy, ciekawe jak co bedziesz mowil jak bedziesz mial 23 lata wtedy to ona bedzie miala 30 lat chlopie pomysl logicznie

Obrazek
http://www.facebook.com/ScooterClubJG

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
ronilus, nie będzie nic mówił, bo pewnie się z nią rozstanie. Chłopak w wieku 15 lat nie myśli o przyszłości tylko o tym co jest w danej chwili :)

Tytuł:

Scythe, no swieta prawda ale pomysl jak by byl jeszcze z nia :<

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
ronilus pisze:
Scythe, no swieta prawda ale pomysl jak by byl jeszcze z nia :<
mówił bym do niej tak samo jak mówię teraz:D i nie rozstanę się :D mnie pier*oli opinia innych, to co niektórzy myślą ze zwariował 15 latek z 22 latką ja tam jestem z nią szczęśliwy :D a w ogóle to co ty mówisz sam pewnie chciał byś się przespać z jakąś kurde britney spears czy kurde z jakąś madanna:D czy jak one to mają :D

Ostatnio zmieniony 23 lut 2011, 13:35 przez sysy, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:

sysy pisze:
hciał byś się przespać z jakąś kurde britney spears czy kurde z jakąś madanna:
wierz mi nie chcialbym a poza tym madonna ma 50 lat :lol: .Dziewczyna ktora mialaby 17-18 lat starczy :<

Obrazek

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
sysy, nie rozumiem tego..

sysy pisze:
to co ty mówisz sam pewnie chciał byś się przespać z jakąś kurde britney spears czy kurde z jakąś madanna:D czy jak one to mają :D
co miałeś na myśli pisząc to zdanie, bo nie wiem co ono miało wnieśc do tematu :D

a tak nawiasem mówiąc przy okazji.. to z tą panienka co się spotykałem to dalej się spotykam tyle, że rzadziej, bo zimno strasznie i jeździ wczesnymi autobusami :). Do tego jej były chłopak.. zastrzelę go chyba.

Ostatnio zmieniony 23 lut 2011, 13:40 przez Scythe, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Scythe pisze:
sysy, nie rozumiem tego..

sysy pisze:
to co ty mówisz sam pewnie chciał byś się przespać z jakąś kurde britney spears czy kurde z jakąś madanna:D czy jak one to mają :D
co miałeś na myśli pisząc to zdanie, bo nie wiem co ono miało wnieśc do tematu :D

a tak nawiasem mówiąc przy okazji.. to z tą panienka co się spotykałem to dalej się spotykam tyle, że rzadziej, bo zimno strasznie i jeździ wczesnymi autobusami :). Do tego jej były chłopak.. zastrzelę go chyba.
miałem na myśli to że na pewno chciał by być z nią czy coś bo pewnie myślicie że jestem jakiś dziwny że jestem z dziewczyną która jest odemnie o 7 lat starsza. Tak naprawdę to jak byście spotkali taką osobę która jest starsza od was o też 6-7 lat i by was bardzo dobrze rozumiała to byście sami twierdzili że nie liczy się wiek...

Tytuł:
*

Pojazd:
ale sysy, ma przynajmniej wykształconą dziewczynę która zna się na rzeczy a nie jak niektóre z gimnazjum lub nawet średniej :P a niekoniecznie musi być uważana w swoim środowisku za "prostytutke" :wink: :cool:

Radek321 pisze:
ona, ze albo solowa, albo przyznam, ze ona by mnie rozwaliła... no a głupio mi było tak przyznać więc chyba w pon czeka mnie solówa z nia, kurde nie wiem czy brac kumpli zeby jak cos pomogli?

http://www.polskajazda.pl/Profil,Motowe ... port/73533

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
marcinx260494 pisze:
ale sysy, ma przynajmniej wykształconą dziewczynę która zna się na rzeczy a nie jak niektóre z gimnazjum lub nawet średniej :P a niekoniecznie musi być uważana w swoim środowisku za "prostytutke" :wink: :cool:
właśnie...moja dziewczyna miała z każdego przedmiotu po wyżej 4...wszystko fajnie angielski 5 itp...czasami to nawet ona mi pomaga coś rozwiązać czy coś z jakiś przedmiotów...choć też dużo rzeczy zapomniała...co najlepsze chce kupić motor Honde CBR 600RR :D i podoba jej się to że ja próbuje stuntować, że chce osiągnąć jakiś cel w życiu...czasami jak idę pojeździć to mnie prosi żebym bardzo na siebie uważał..bo nie chce żeby mi się coś stało nie chce mnie stracić...

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
sysy, wiesz, ja się nigdy nie zastanawiałem jak to może być z dziewczyną a właściwie już kobietą 7 lat starszą... A do tego nie wyobrażam sobie przyjemności z taką już dość dojrzałą panią, chodź w takim wieku jeszcze nie są na tyle dojrzałe, że "brzydkie" ale pomimo wszystko...
Co do ostatniego zdania. Wytłumacz jej, że śmierć na motorze to śmierć piękna a właściwie napisałem to dla tego, że mówisz, ze cebrą chce śmigać...
Pozdro.

Nie ma NRG. :( Na Roxanę przyszedł czas! :D
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=220618 - projekt mojego Roxidła

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
no tak ale ona nie będzie jeździć tym motorem po wyżej 150-200km bo jej zabiorę ten motor...wiesz przyjemność z nią jest o wiele lepsza niż przyjemność z jakąś 15latką...

Ostatnio zmieniony 23 lut 2011, 17:33 przez sysy, łącznie zmieniany 1 raz

Tytuł:
**
Awatar użytkownika

Pojazd:
sysy, Trochę dziwnie wygląda to co piszesz. Albo na prawdę bardzo szybko dorosłeś albo nie wiem. :wink:

Cały Aerox i wiele wiele innych na części!!

http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=13676554

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
sysy, Fajnie, że jesteś szczęśliwy ale 7 lat to przepaść, przynajmniej w tym wieku co jesteś teraz. Później ta różnica zatrze się... To już nie jest właściwie dziewczyna tylko dorosła kobieta, a co jeśli w wieku powiedzmy 26-27 lat będzie chciała mieć dziecko? Mając 19-20, (czyli może być tak że jeszcze będziesz przed maturą) będziesz w stanie ją i dziecko utrzymać? Wątpie.. :/

Obrazek

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
prezes21 pisze:
sysy, Fajnie, że jesteś szczęśliwy ale 7 lat to przepaść, przynajmniej w tym wieku co jesteś teraz. Później ta różnica zatrze się... To już nie jest właściwie dziewczyna tylko dorosła kobieta, a co jeśli w wieku powiedzmy 26-27 lat będzie chciała mieć dziecko? Mając 19-20, (czyli może być tak że jeszcze będziesz przed maturą) będziesz w stanie ją i dziecko utrzymać? Wątpie.. :/
ja i matura hah :D jak ja mam same jedynki w szkole...:D mówcie co chcecie dla mnie ona jest aniołem i naprawdę jest fajną dziewczyną i mam nadzieje że nigdy się nie rozstaniemy...będę w stanie ją utrzymać...dziecko też...co do kasy to akurat jest pikuś...jej ojciec jest dyrektorem jakiegoś tam więzienia...owszem to ja muszę zarabiać kasę na rodzinę ...ale szczerze mówiąc to jej ojciec jak to mówią nas wspomaga... dziecko chcemy mieć jak będę miał minimalnie 22 lata...

Ostatnio zmieniony 23 lut 2011, 17:55 przez sysy, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
sysy, Nie rozśmieszaj mnie... Dziewczyny zazwyczaj z charakteru są takie, że na początku "nie chcę, nie chcę" a jak już ją namówisz to "weź daj jeszcze raz, mogę jeszcze?" itp. A tak po za tym to i taka prędkość zupełnie wystarczy do tej najpiękniejszej śmierci na świcie czego oczywiście nikomu nie życzę bo i sam nie chciałbym doświadczyć. A co reszty to nie tłumacz, przynajmniej mi bo mnie to zupełnie nie interesuje, przynajmniej jak na razie, to bardziej moją uwagę przykuwają te 15-latki...
prezes21, rzuciłeś bardzo dobry temat co do tej sprawy, mało tego... Sądząc po wieku młodych matek to ona na pewno będzie chciała mieć szybciej dziecko niż 26-27 lat.

Nie ma NRG. :( Na Roxanę przyszedł czas! :D
http://www.forum.mieloch.pl/viewtopic.php?t=220618 - projekt mojego Roxidła

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 20367 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1 ... 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40 ... 1019  Następna