Dzisiaj jest 05 sie 2025, 5:54

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Siemka mam taki problem dzisiaj podlaczylem elektryke z silnika piaggio do colibra podlaczylem tak:
szary -> zolty
zolty-> szary
niebieski to masa
i zostal mi zielony, gdzie tego podpiac?
pozniej sa te zo ida do cewko modułu czerwony zielony bialy
Problem polega na tym, podlaczylem tak i odpalilem kliknolem na krotkie swiatla nie chodza a z tylu mocno swieci zarowk a w liczniku swieci 1 dioda z 3, pozniej kliknolem na dlugie i one chodza a z tylu swiatlo normalnie swiecilo, 2 diody w liczniku z 3 swiecily. I do tego migacze z prawej strony migacze wgl nie swieca a z lewej ciagle, nie migaja przerywacz slychac tak jak by sie zaciol dodam tez ze z tylu nie mam zarowek z migaczy wlozonych bo mam do wymiany. Mozecie powiedziec co jest powodem ze tak sie dzieje, byl bym wdzieczny za pomoc.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*

Pojazd:
Miałem to samo wkładałem silnik od gilery stalker i zostawilem te dwa zielone jeden od wiazki z silnika a jeden od wiazki z 4t osobno nie laczylem ich . I mi paliło żarówki to wymieniłem regulator napięcia i teraz jest wszystko git . Więc ja bym zostawił je nie podłączone :)

Ostatnio zmieniony 30 mar 2013, 22:31 przez Mrotas, łącznie zmieniany 2 razy

Tytuł:
*

Pojazd:
Ok w tej chwili mam je odlaczone jak mialem wlaczony silnik zlaczylem te dwa kable to silnik zgasł, postaram sie skolowac nowy regulator. Dzieki za odpowiedź :)

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]