Dzisiaj jest 20 sty 2022, 21:27



Strefa czasowa UTC+1godz.





Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
Online
 Tytuł: Elektryka
Post: 02 gru 2021, 17:30 
*

Rejestracja: 17 paź 2021, 16:35
Posty: 5
Pojazd: piaggio zip 50cc
Imię: Mateusz
Witam, mam problem w moim bzyku. Nie działa ładowanie. Jadąc 30km/h i wciskając mocno tylni hamulec po chwili wszystkue światła, podświetlenie i kontrolki zapalają się na 1sekundę i gasną. Co może być przyczyną tego? Czujnik stopu robi zwarcie? Dodam, że akumulator jest odłączony.


Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+


Na górę
 Wyświetl profil  
 
 


Offline
 Tytuł: Re: Elektryka
Post: 15 gru 2021, 18:53 
Główny Dowodzący - Admin
Awatar użytkownika

Rejestracja: 29 kwie 2010, 14:29
Posty: 8140
Lokalizacja: Wielkopolska
Pojazd: Citroën Xsara II VTR Coupe
Imię: Mateusz
Słaby styk masy ,regulator napięcia nawala. W zasadzie od początku nie ma akumulatora czy go wymontowałeś?




_________________

https://www.youtube.com/watch?v=wY-1Xa20Hb0 <= Zostaw SUBA! Dziękuję !

DOŁĄCZ DO NASZYCH GRUP SPRZEDAŻY :

:arrow: https://www.facebook.com/groups/skutermaniacy/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maniacymoto50/
:arrow: https://www.facebook.com/groups/maxiholicy/




Na górę
 Wyświetl profil  
 
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 7 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Przejdź do:  



Powered by phpBB © 2007 Group serwis komputerowy