Dzisiaj jest 15 sie 2025, 20:43

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd: kymco super 9
To tak mój kymco super 9 , gaźnik seryjny, dysza 78 nwm dokładnie ale była o 5 zwiększona od normalnej , wariator malossi multivar, sprzęgło malossi delta clutch posiadam jeszcze hebo r racing , rolki nie umiem dopasować dałem 6gr malossi , sprężyna centralna +15 i mam +30 jak coś :P , no i cyl. 50 cc seria, i reszta seria . Co później po wkładać jeśli włoże wydech leovince zx ?

Zaproponujcie inny setup spręzyny centralnej,rolek, i jedno z 2 sprzęgiełek które wymieniłem powyżej, no tak aby to dało duże przyśpieszenie a mały v-max przy wydechu leovince zx wszystko pod wydech leoś :)

-- 13 lip 2014, 13:38 --

[color=#FF0000][/color]

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

**
Awatar użytkownika

Pojazd: Gilera Runner SP
Ciężko jest wyregulować na oko. Najlepiej kup wydech i reguluj. Delte zostaw, dobre sprzęgło ;) Masz pare sprężyn centralny, jak na nich nie będzie szło wyregulować to w zależności kupisz albo twardszą albo bardziej miękką ;)

Obrazek

Runner -----> black-racing-mhr-70-runner-t389455.html

Sprzedam tłok asso 47,40 nowy w pudełku do mianrelli 10mm

*

Pojazd: kymco super 9
Dzięki właśnie kupuję leovince ZX-R więc będę regulował . Pytanie dotyczące przyśpieszenia - przyśpieszenie po 40-80km/h nie jest wgl zauwazalne nie jest odczuwalne czyli mały zryw . Co zrobić aby był duży zryw ?

Jeszcze jedna sprawa czy zbyt duże obroty mogą przepalać dzwon? Wymieniłem dzwon za 150 zł i po tygodniu był zużyty jeżdze na zużytym dzwonie , dzwony spalają się jak drewno i wariator jak i sprzęgło jest bardzo ciepłe. Od wariatora czy sprzęgła dochodzi dziwny dzwięk jak by coś się ocierało lub tarło :P

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ]