Dzisiaj jest 19 lut 2025, 9:00

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd: Zumico eos
Witam tak jak w temacie elystar 50cc przeróbka z wtrysku na gaźnik chce go włożyć do chinczka instalcje modoł tez od chniczyka <zumico> mam cały silnik od elystara chce go przerobić na gaźnik ale jak wtrysk jest od góry odrazu z głowicy na tłok wtrysk zaślepić ? czy zostawić tak jak jest tylko kable podpinać gażnik dać od strony filtra przepustnice wywalić dać gaźnik linkę . mam trochę problemu z instalacja silnik kupiłem z pociętymi kablami tzn jest cała wiązka ale jak to po pod podpinać żeby czegoś nie spalić ma ktoś morzę jakiś schemat co jak odczego idzę. i mam jeszcze pytanie jak z kołem zamachowym ? w chinczyk jest tak jakby taki magnes i wysla impuls kiedy ma dać iskre a w elyso jest co okolo 0.5m taki prostokonćik
i nwm czy bd musiał dać kolo zamachowe od chińczyka czy moge zostawić te i moduł i reszt instalacji bd od chińczyka może ktoś coś drodzić bd bardzo wdzieczny jak to wszystko po podpinać jak by ktoś chcial jakieś zdj to dodam

Z góry dzięki za pomoc;))

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 1 ]