Dawno nic nie pisałem, a trochę się pozmieniało
Lecą do mnie 2 paczki, jutro powinna być jedna z nich. Zostało także złożone zamówienie na większe zakupy po które jadę osobiście, myślę że to pierwsza i ostatnia tak duża paczka, ale to się okaże ]:->
Udało mi się także zakupić nowe lagi w dobrej cenie z Boostera :frownte:
Po przyjściu wszystkich paczek zostanie do kupienia:
Błotnik przód
Sprzęgło Malossi MHR
Filtr powietrza ala Polini
Pierdoły żeby zrobić lampę na przód
Kopniak razem z mechanizmem i myślę, że na tym na razie zakończę zakupy.
W późniejszym czasie planuję licznik KOSO DB01R oraz termometr S6, tarczę Oversize 320mm oraz felgi, ale one zostaną moją wisienką na torcie
Z plastikami ciągle idę do przodu, prawdopodobnie jutro będą na wykończeniu, dojdzie podkład i przygotowanie pod lakier, lakiernik zrobi resztę
-- 30 lis 2015, o 21:50 --
Jak obiecałem tak jest, z małym opóźnieniem no ale cóż
Dziś już plastiki mam na wykończeniu, jak widać, czasza w stanie idealnym :lol2: Niestety nigdzie nie mogłem dostać nowej lub używanej w dobrej cenie, dlatego coś się ogarnie.. Reszta w stanie względnym, posklejana i tak dalej
Jutro leci jeszcze jedna warstwa podkładu, potem szlif i w środę prawdopodobnie idzie wszystko do malowania, ja tymczasem będę się zajmował składaniem silnika bo paczka już zamówiona a w niej tłok do rejsinga i te sprawy
Miał przyjść gaźnik Teca Red Edyszjon, ale niestety gościu chyba poleciał w pręta i nie ma go do dziś, no trudno, kupi sie nowy..
Kierownica już prawie kompletna gdyż rollgas SSP już też w końcu jest i wszystko się klei w całość powoli
Niestety rollgas czarny a przełączniki szare, więc polecą na sprzedaż.
Nowe używane lagi z Bosterki
Rollgas SSP
Niektóre plastiki (tak wiem, warunki żadne no ale cóż, garaże się będą budowały na wiosnę a na razie trzeba sobie jakoś radzić)