Dzisiaj jest 14 sie 2025, 5:35

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam,potrzebuję cylinder do mojego F8 teraz pyt,kupić 70 cc i gaźnik czy 50 cc ? Zależy mi żeby był to cylek alu.Ja się nie znam ale podobno do cylka 70 cc trzeba kupić nowy gaźnik tak ? Jak to wygląda tzn. jaka szerokość ?

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Kup sobie stage6 streetrace bo do niego słyszałem że nie trzeba wału wymieniać a jak żle mowię to niech ktoś napisze że żle pisze :mrgreen: i gażnik 17,5 , jescze bym ci wydech polecał kupić bo ten seryjny to taki szajs jakich mało :/

stage6 pro replica
polini speed control

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd: Hrr/Ninja 250r
Zależy kolego ile masz kasy najlepiej bylo by kupić cylinder stage 6 streetrace, który jest bardzo polecany przez wszystkich , do większego cylindra trzeba kupić większy gaźnik myślę, że 17.5 by starczył najlepiej też dokupić łozyska np SKF a co do wydechu to nie wiemy jaki masz jeżeli masz seryjny to najlepiej kupić sportowy bo przy seri cylinder nie osiągnie swojej maxymalnej mocy . Także powiedz co masz w swoim skuterze i jakie masz fundusze do wydania . I tak wgl cylek chcesz kupić bo Ci mało jedzie skuter i mocy nie ma czy poprostu sie zatarł cylek ?

Hary ! :
viewtopic.php?t=226138&postdays=0&postorder=asc&start=0

Ninja ! :

kawasaki-ninja-250r-technicznie-sprawna-sesja-t369596.html

Tytuł:
*

Pojazd:
Zatarty,wydech seria,myślałem że maks do 300 zł ale widzę że to nie takie tanie zakupy będą .. Myślałem też nad kupnem 50 alu ale nie umiałem znaleźć nic pod cpi do 300 zł.Jeśli chodzi o 70 cc to myślę że 500 zł ale boję się że przy mojej jeździe zatrę 70 szybko.Będę wdzięczny jeśli ktoś poda parę linków do 50 cc alu,pisze z telefonu a tutaj szukanie takich rzeczy potrwa wieki ; /

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 4 ]