Dzisiaj jest 26 lis 2024, 13:24

Strefa czasowa UTC+1godz.

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
Witam.Mam takie pytanko jakiś czas temu zmieniłem tłumik na laser x pro i stał się jeden problem.Skuter do 55-60km/h ma muła dopiero potem zaczyna przyśpieszać.Regulowało go już kilka osób i wraz się nie udało.Gdy skuter jest na ssaniu to super przyśpiesza.Mówie że skuter sporo pali więc to nie jest wina zbyt małej dawki paliwa.Pomocy!

No koledzy dziś wyczyściłem dokładnie gaźnik zmieniłem rolki i nic.Bawiłem się cały dzień tym gaźnikiem.Gdy dałem największą dawkę paliwa(iglicą) skuter niby troszke lepiej przyśpiesza ale to bardzo znikome( powinien o wiele lepiej na takim tłumiku przyśpieszać), ale gdy już wkręci się na wyższe obroty to przy ok 70 km/h zaczyna przerywać gdy dodam więcej gazu.Nie mówcie że to kwestia regulacji bo już każdą opcje sprawdziłem.A gdy zmiejszyłem na iglicy to przyśpieszenie stało się jeszcze gorsze ale za to nie przerywa na max obrotach(może delikatnie).Do tego dodam że skuter ma ogromnego kopa od 50km/h a do 50 strasznego muła.Raczej to nie jest wina napędu gdyż na ssaniu skuter przyśpiesza bardzo dobrze POMOCY!!!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:

Pojazd:
Ferro605-2, zdjąłeś blokadę z wydechu?

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
tak wyjolem ta zwezke

Ostatnio zmieniony 30 kwie 2012, 21:30 przez Ferro605-2, łącznie zmieniany 1 raz

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ]