Witam mam problem mój pojazd do Ferro 301-2 Zmienione : Gaznik na 21 Cylinder na 70 Wydech na Stage 6 Pro Replica Wariator Top Next Generation
A TERAZ NAPĘD Sprzęgło Tec evo d107 mm Sprężynę dociskową mam Stage 6 Strong Sprężynki sprzęgła tourqe twarde czerwone Stage 6 Rolki Wariatora obecnie mam x3 4g, x3 5,5g. I jedzie 60 km/h a startu nie ma ... a kiedys jezdzil 80 km/h Ze startem zmagam się ok 1,5 roku. Nigdy skuter nie startował normalnie, tzn miał mułaa Po zmienieniu sprzęgła i sprężynek sprzęgła na twardsze skuter juz ma obroty ale proszę posłuchać Zaobserwowałem, że jak skuter jest na stopce i dam mu gaz TO KOŁO ZACZYNA SIĘ KRĘCIĆ DOPIERO JAKIEŚ 2 SEKUNDY PO DANIU GAZU.
Dlatego jeśli ktoś byłby w stanie napisać mi jakie dać : Sprężynę centralna Rolki Wariatora Sprezynki Sprzegla
Uwaga! Jezdzilem na Sprezynkach stage6 twarde na centralnej stage 6 twardej i rolkach x3 3g i x3 5.5 i może i leciał 80 km/h natomiast z startem masakra, trzeba się odpychać nogami ... a w 2 osoby to już szkoda gadać, obciach normalnie jak sie we 2 odpychacie z miejsca...
Proszę o pomoc!!!
|