Dzisiaj jest 22 lip 2025, 7:26

Strefa czasowa UTC+1godz.

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
Boże,wy obstawiacie jakieś cuda a wyraźnie napisał, że ma jeszcze zablokowanego na wariatorze, a jak wszyscy wiemy skutery blokowane na wariatorze więcej palą bo kręca wysokie obroty.Wedlug mnie po odblokowaniu spokojnie zejdzie Ci do 5l, a tgb gdzies tyle pali.Jeżeli to nie to to tak jak wyżej piszą.

Chcesz zobaczyć jeden z najlepszych projektów SuperMoto na forum? Kliknij !! Dziesiątki upów,Wiele modyfikacji,Obecnie już tuning na poziomie RACING,Napewno sie zainteresujesz!

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
heh, reasumując mało wiecie o TGB.
po 1, po full odblokowaniu pali ono właśnie jakieś 4 - 4,5 zależy czy w trasie czy po mieście, nawet do 5 może palić.
ale jak pisze krzysiek39, z zablokowanym wariatorem będzie palił więcej, wiem po swoim bo palił na zablokowaniu dużo, chociaż mi to nie robiło różnicy, czy pali 6 czy 4 litry xD
więc tak, po pierwsze zdejmij blokadę bo z tym jest mniej roboty niż z membraną ( ty co chcesz mnie teraz wyśmiać, przeczytaj do końca i się dowiesz dlaczego mniej roboty [ to w razie jak by ktoś chciał pojechać mi])
więc tak żeby dostać się do membrany w TGB musisz odkręcić silnik, więc to nie jest takie hop siup 15 minut roboty, jak piszesz że się nie znasz, lepiej tego nie rób.
a zdjęcie blokady z wario to zajmie Ci ok 10 minut więc mało ;)
drugą sprawą jest regulacja i sprawdzenie ssania czy działa. Aha i odkręć świecę, zrób zdjęcie i wyślij nam tutaj w temat Ci powiem czy jest ok.
jeśli z gaźnikiem wszystko by było ok to wtedy weź się za membranę !
ale pamiętaj najpierw blokada z wariatora , zdejmij i zobacz ile pali

Tytuł:
*
Awatar użytkownika

Pojazd:
ok ściągnę blokadę z wariatora i zrobię zdjęcie świecy i tu wyśle

Nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 23 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2