Dzisiaj jest 05 gru 2024, 1:15

Strefa czasowa UTC+1godz.

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
*

Pojazd:
Witam jestem tutaj nowy więc proszę o wyrozumiałość :) Więc tak mam kilka spraw przepraszam jeżeli piszę tu gdzie nie trzeba.
Jakieś 2 miesiące temu stałem się posiadaczem gilery runner 50 sp 2005r.Moi rodzice kupili ten motor od kolegi brata więc wiem na czym jeżdżę skuter naprawdę jest zadbany i nie był dużo używany.Gilera jest z 2005 roku dałem za nią 2500 kolega brata naprawdę spuścił z ceny bo wiem ze naprawdę motor jest więcej warty.Chciałem zapytać ile bym za niego wziął tak spokojnie motor ma przejechane 9tyś z hakiem.2 sprawa motor mi idzie tak 80-85 czy to dobrze jak na ten motor może motor ma jakieś blokady czy coś ? Ogólnie to jutro wybieram się do kolegi go przeczyścić gaźnik i filtry coś może jeszcze pomoc żeby gilerka poszła troszkę więcej z góry dzięki za odp.

Share on FacebookShare on TwitterShare on Google+

Tytuł:
Awatar użytkownika

Pojazd:
patryk123 pisze:
przepraszam jeżeli piszę tu gdzie nie trzeba.
Tak zły dział.
patryk123 pisze:
Chciałem zapytać ile bym za niego wziął tak spokojnie motor ma przejechane 9tyś z hakiem
Bez zdjęć nie można ocenić ceny,
patryk123 pisze:
2 sprawa motor mi idzie tak 80-85 czy to dobrze jak na ten motor może motor ma jakieś blokady czy coś ?
Nie ma blokad bardzo dobry wynik.
patryk123 pisze:
Ogólnie to jutro wybieram się do kolegi go przeczyścić gaźnik i filtry coś może jeszcze pomoc żeby gilerka poszła troszkę więcej z góry dzięki za odp.
Jak przeczyścisz filter ,gaźnik mocy ci to nie doda ale zawszę warto to zrobić ale dokładnie.Jak chcesz zwiększyć prędkość to kup rolki cięższe od tych co masz o np jak masz rolki 4,7g to kup 5,6.

Obrazek Piszę poprawnie.

Forum zablokowane Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 2 ]